| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Tips om Organisering elektroniske filer
    Hvis du er nødt til at bruge computerens søgefunktion ofte for at finde filer eller din computer giver dig hyppige advarsler om " ubrugte ikoner på skrivebordet ", kan du nødt til at tage et par timer at rydde op og organisere dine elektroniske filer . Denne enkle oprydningen indsats vil hjælpe dig med at øge din effciency og arbejde hastigheden, når computing . Sted Mapper direkte under drevet
    p Hvis du er den eneste bruger af din bærbare eller pc , fjerne den forvirring, der er involveret med at placere dine elektroniske filer under lag af mapper, der ikke har nogen betydning for selve filerne (såsom " Documents and Settings ", "Bruger " eller "Administrator ". Dette vil bare forvirre dig og gøre det sværere at finde de filer, du har brug for i en fart.

    stedet oprette en eller to main . mapper direkte under dit drev , såsom C, D eller E -drev, der vil føre dig ret til de filer, du vil bruge på en regelmæssig basis Hvis du bruger din computer til både arbejde og leg , skal du oprette to mapper: "Business" og " Personal ". Drop alle de tilsvarende mapper nedenunder disse to vigtigste mapper. Dette vil hjælpe dig til at henvise hurtigt på de varer, du har brug for at arbejde med , så snart du logger ind på din computer.
    Vær ikke bange for at oprette undermapper
    p Hvis du ofte arbejder inde i en mappe , såsom en mappe, der indeholder oplysninger om et arbejdsprojekt , bryde dine filer op i så mange små undermapper som muligt . Når du forlader alle dine filer , der er anført i samme mappe , du vil have en hårdere tid på at sortere og finde de elementer, du har brug for. for eksempel indstille en mappe for ideer og foreløbige oplysninger , en for fotos , en anden for finansielle oplysninger , og endnu en mappe til filer, som du ønsker at uploade online til et websted.
    komprimere store filer

    Når du er færdig med at arbejde i en mappe , som redigere og gemme en gruppe af fotos , komprimere mappen ved hjælp af et program som WinZip eller Stuffit at spare plads. en gruppe af billeder kan tage op mange megabyte plads på din harddisk , og når du oprette flere forskellige lignende mapper, du kan skabe et rum udstede på din computer. Compression programmer er også praktisk, fordi du kan password beskytte ZIP, Stuffit og andre typer af komprimerede filer til privatlivets fred og sikkerhedsmæssige årsager.
    Defragmenter Drive

    der er nogle filer, som du ikke bør forsøge at reparere eller organisere dig selv på din computer, fordi du kunne forvirre eller forringe dit system. stedet overlade jobbet til din computers defragmenter. Når du installerer et nyt program eller oprette visse typer nye data , filerne kan bryde fra hinanden eller " fragment" og deponere sig i forskellige steder på din harddisk . Dette vil reducere din computers ydeevne. Den defragmenter vil hjælpe korrekt, at problemet. Højreklik dit drev i din " My Computer " mappen og vælg " Egenskaber". Klik på " Funktioner" fanen og derefter på " Defragmenter nu ".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Print TIF filer med ekskluderede Margins 
    ·Sådan Beregn anslag pr time 
    ·Sådan justeres en computer Strømforsyning 
    ·Sådan oprettes en Windows XP Baggrund Tema 
    ·Definition af Computer Fil & Folders 
    ·Sådan at starte fra en Mirror Disk 
    ·Sådan installeres Inferno OS 
    ·Sådan adgang til en computer , men ikke kender adgangs…
    ·Den rolle af operativsystemet i en computer 
    ·Sådan Gør din egen Karaoke cd til Free 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opdaterer Microsoft Vista 
    ·Sådan Brænd en DMG 
    ·Sådan installeres JDK 32-bit i Ubuntu 64- bit 
    ·Windows Security Center Problemer 
    ·Sådan Tilslut en computer til en server netværk 
    ·Hvordan man opbygger vindue sæder 
    ·Hvordan man gennemfører periodiske randbetingelser Med…
    ·Sådan Geninstaller XP Classic Theme 
    ·Browsere , der arbejder for Apple Computers 
    ·Sådan konfigureres VNC til Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com