| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvordan til at identificere de dele af en computer
    Hvis du vil arbejde med din computer , er det en god idé at bruge lidt tid på at kende de forskellige dele af denne PC. Når du ved, hvilke dele af computeren udføre hvilke funktioner , vil du være i stand til at bruge din pc mere effektivt og gøre dig mere produktiv. Hvad du har brug
    Computer
    Keyboard
    Mouse
    lille skruetrækker sæt
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Luk computeren ned og fjerne magten ledningen. Gå bag din computer, hvis du har plads nok , ellers vend computeren rundt, så du kan se på bagsiden af ​​enheden.
    2

    Se på bagsiden af computeren, og find de tilslutninger for hver af de komponenter. Mange computerproducenter bruger farvekodede forbindelser til at gøre det lettere for computer ejere til at tilslutte skærme, printere, tastaturer, mus og andre fælles komponenter . For eksempel er forbindelsen for det analoge monitorkabel ofte blå farve , mens den digitale stik er ofte hvidt. Forbindelsen til en parallel printer ofte er rød i farven , mens tilslutninger til gamle stil tastaturer og mus er ofte grøn eller lilla.
    3

    Kig efter en bank af små slots på forsiden og bagsiden af ​​din computer. Det er de USB (Universal Serial buss ) slots , og nye computere har ofte fire, otte eller endnu flere USB-porte indbygget i. Du kan også finde disse USB-portene på din computers skærm. Disse USB -porte kan bruges til straks forbinde og afbryde tastaturer, mus , digitale kameraer , printere og andre stykker af hardware.
    4

    Fjern computerens dæksel ved at finde de skruer på bagsiden af sagen og fjerne dem . Efter skruer er fjernet , skal du finde sagen udløserhåndtag placeret på toppen eller siden af ​​computeren sag
    5

    Kig inde i sagen og finde en flad grå bånd - . Dette er IDE ( Integrated Drive Electronics )-kabel , og det vil køre fra computerens harddisk til IDE-stikket på bundkortet. Hvis du har en cd-eller dvd-drev , kan der være en tredje forbindelse på IDE-kablet , og dette stik vil køre til cd eller dvd-drevet .
    6

    Find hukommelsesstik på computerens bundkort. Der vil være en bank på to til fire af disse slots , og de ​​vil være rektangulære og omkring 6 " lang . Du bør se et sæt hvide fastgørelsesklemmerne holder hver af hukommelsesmoduler på plads.
    7

    Undersøg resten af bundkortet så godt, startende med selve processoren . Processoren er hjertet i din computer , så det er vigtigt at vide, hvor det er. Kig på bundkortet for et mærkenavn ikon som AMD eller Intel - det er processoren. Desuden processoren vil der være en lille ventilator , der bruges til at holde processoren og systemet cool. Også se på bundkortet for et lille batteri samme form som et ur batteri. Denne on -board batteri indeholder vigtige oplysninger om din computer , herunder mængden af ​​hukommelse , og størrelsen af ​​de harddiske. Hvis dette batteri begynder at svigte , kan din computer mister tid eller bede dig om at gemme indstillingerne , hver gang du starter din computer
    8

    Find strømforsyningen på computeren - . Strømforsyningen vil være på den nederste venstre hjørne af din computerskærm . Computerens netledning vil sætte ind det ydre af denne strømforsyning . På indersiden af ​​din computer vil der være en række strømstik kører til de forskellige komponenter i computeren , såsom harddisk og dvd-drev. Hvis du lægger din hånd op til bagsiden af strømforsyningen bør du være i stand til at føle luften strømmer fra det som strømforsyning fan spins.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Søg News Group Arkiv 
    ·Sådan Put en bærbar på vågeblus 
    ·Sådan Load Symboler i MultiCharts Quote Manager til en…
    ·Hvordan laver Fancy numre på Computer 
    ·Hvordan til at dekorere en Bridal Veil 
    ·Hvordan skal tjekkes trådløse forbindelser 
    ·Hvordan man opbygger en stak i C + + 
    ·Sådan Pick Up Google Map Kategorier 
    ·Awesome måder at tilpasse en Android-telefon 
    ·Sådan Erstat Python mod højre 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får du din papirkurv Kan Tilbage på Vista 
    ·Hvordan kan du sætte en Alert Option i DSN for overvå…
    ·Sådan Toggle Displays i Ubuntu 
    ·Hvad Er MDF File Type 
    ·Hvordan bruger jeg Malware Scanner i Mac OS X Snow Leop…
    ·Sådan installeres Red Hat Linux på en Virtual PC 
    ·Sådan Find et domæne nummer i Linux 
    ·Sådan ændres det registrerede navn for XP 
    ·Sådan deaktiveres FIPS på CentOS 
    ·Geninstallation af Windows XP Fra den oprindelige disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com