| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Grundlæggende Keyboard Skills for begyndere
    Den mest grundlæggende af computerfærdigheder er evnen til at skrive . Selvom alle kan sidde ned på en computer og jage og hakke på tastaturet , tager det en lille smule af praksis for at kunne skrive korrekt . Heldigvis har du en masse muligheder, når det kommer til at lære at skrive. Typing Tutor software er forholdsvis let , og nogle gange er endda sjovt! Tag en klasse

    lære at skrive i en formel klasse er ikke den billigste løsning , men det er uden sammenligning den mest omfattende . Ikke blot vil du have den fordel, at en lærer , vil du være i et klasseværelse fuld af mennesker med lignende niveauer til dig selv.

    Formentlig den største fordel i forhold til at bruge en skrive tutorial program er, at du har en lærer på hånden , der vil være i stand til at se de dårlige vaner , du måske har dannet gennem årene. Læreren vil også være i stand til fysisk at vise dig de korrekte bevægelser for effektiv typning , såsom hvor at holde hænderne over tastaturet , og teknikken er involveret i high -speed skrive.

    Indlysende ulempe for en formel klasse er den bekostning. Selv på et community college, vil en tastefejl klasse, der giver fuld kredit køre et par hundrede dollars. En anden ulempe er, at du skal lære af den klasse tidsplan , og ikke når det passer dig . Det faktum, at du får kollegium kredit for klassen betyder opveje disse ulemper ganske lidt.
    Typing Tutorial Software

    Hundreder, måske endda tusinder , af at skrive tutor softwarepakker er på markedet. Hver enkelt har det fordele og ulemper. Nogle af dem er vidunderligt effektive, mens andre er lidt mere end timede tests , der blot måler output du kan gøre i ord per minut.

    Et af de ældste maskinskrivning vejledere er stadig en af de bedste. Broderbund " Mavis Beacon Underviser skriver" har undervist folk, hvordan at skrive siden 1987 , længe før den dag, automatiske stavekontrol gjort tingene lettere for folk, der ikke ved, hvordan man røre type.

    Anden populær program , selvom tvivlsom tutorial værdi er Segas "The Typing of the Dead . " Baseret på den populære lys -gun arkade shoot- 'em - up , "The House of the Dead ", dette spil erstattet kanonerne med tekstbokse . Når du er ordentligt skrive et ord med tilstrækkelig hastighed, vil en zombie dø. Hvis du er for langsom, zombie tager en bid af dig . Dette spil er ikke særlig nyttig med henblik på at lære korrekt teknik , men det er et effektivt redskab til at øve sig på og for at øge din skrivehastighed .
    Nogle grundlæggende tips
    < br >

    En af de mest almindelige fejl, som nybegynder maskinskrivere gør , er tendensen til at se på tasterne. Dette rent faktisk kan øge antallet af fejl, fordi maskinskriver ikke ser på skærmen for at se, hvad et produkt af hans arbejde ser ud.

    Anden almindelig fejl er at holde dine hænder over de forkerte taster . Når du skriver , skal din venstre hånd være over de " asdf " tasterne , og din højre over " jkl ; " nøgler. Ved at placere dine hænder i disse positioner , er det bevægelserne til de andre taster mere naturlige , bidrager til at øge muskel hukommelse , der bruges, når blindskrift

    Et sidste ord : . Hvis du finder dig selv ude af stand til at undgå at se ved tasterne , eller du har tendens til at placere fingrene over de forkerte bogstaver , kan du ønsker at investere i et tastatur, der ikke har nogen nøgle etiketter. Dette vil tvinge dig til at skrive ved berøring alene, da nøglerne selv vil give nogen visuel angivelse af deres funktion.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Bliv Computer Literate 
    ·Sådan installeres Windows XP Task Bar 
    ·Sådan udskrives en liste over mapper 
    ·Sådan Skjul Computer Filer , så andre kan ikke se dem…
    ·Sådan deaktiveres Robots.txt 
    ·Sådan tilføjes nye brugere 
    ·Sådan Konverter Mbps til Frequency 
    ·Apache Jackrabbit JSP Tutorial 
    ·Sådan tilføjes en Screen Saver 
    ·Hvordan at slippe af Helpcvs.Exe 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan geninstalleres VLC på Ubuntu 
    ·Sådan Slet Google Historie Med Freeware 
    ·Sådan reparere Microsoft Security Center 
    ·Hvordan til at dræbe alle Python processer i Ubuntu 
    ·Sådan installeres Boxee for Hulu i OS X 
    ·Hvordan du skifter til en KDE Fra Linux 
    ·Sådan tilføjes Startup Programs i XP 
    ·Er Argon Gas Ever sive ud af Windows 
    ·Sådan ændres en Webmin Password 
    ·Hvordan man kan omgå en XP Pro Password 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com