| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Windows XP Fejlfinding kommandoer
    Windows XP er generelt en meget stabil og pålidelig operativsystem, men tingene kan stadig gå galt. Heldigvis dette operativsystem indeholder en række værktøjer computer ejere kan bruge til at diagnosticere og reparere de problemer hurtigt. Ved at lære at bruge disse diagnostiske værktøjer, kan du få din pc oppe at køre igen så hurtigt som muligt . Kontroller din netværksforbindelse
    p Hvis din software ikke kører korrekt, eller hvis du ikke er i stand til at få adgang til internettet , kan problemet være , at du ikke er forbundet til dit hjem eller forretning netværk. En af de nemmeste måder at kontrollere din netværksforbindelse er at køre en DOS kommando kaldet IPCONFIG . Ipconfig kommandoen vil vise din computers unikke IP-adresse , et unikt nummer , der identificerer din computer på offentlige og private netværk. Hvis alt fungerer korrekt , vil du se et unikt nummer , når du skriver IPCONFIG og trykke på "Enter "-tasten. Hvis der er et problem med netværkskortet , vil du se en meddelelse, der siger "media afbrudt. "
    Check Logbog

    Hver gang der opstår et problem på dit system , vil det blive registreret i computerens Logbog. Ved at bruge Logbog , kan du diagnosticere almindelige problemer og finde ud af, hvilke programmer er blevet forårsager problemer på dit system. For at åbne Logbog ved at klikke på "Start" knappen , vælg "Kør" fra menuen og skriv EVENTVWR .
    Systemgendannelse

    En af de bedste funktioner i Windows XP er evnen til at fortryde de seneste ændringer i din pc med funktionen Systemgendannelse . Hvis din pc blev fungerede perfekt i går, men nægter at starte ordentligt i dag , kan du bruge funktionen Systemgendannelse til at tage din PC tilbage i tiden og bringe den tilbage til livet. For at få adgang Systemgendannelse , skal du trykke på " F8 "-tasten , som computeren starter , og vælg " Safe Mode " fra menuen . Når computeren starter, vil du se muligheden for at indtaste Systemgendannelse.
    Device Manager
    p Hvis du har mistanke om , at et stykke hardware ikke fungerer korrekt , Windows XP giver dig en hurtig og nem måde at kontrollere status for al hardware i dit system. Blot højreklikke på "Denne computer ", vælg "Egenskaber" fra menuen og navigere til " Hardware " fanen. Derfra skal du klikke på "Enhedshåndtering " knappen for at se en liste over installeret hardware . Et gult udråbstegn eller røde X er en indikation af, at stykke hardware ikke fungerer korrekt .
    Task Manager

    Task Manager er et andet magtfuldt redskab i Windows XP fejlfinding arsenal. Task Manager tillader dig at se , hvilke programmer der kører eller ej reagerer på din pc. Når din pc fryser , kan du bruge Jobliste til at se, hvilket program der er skyld, og du kan lukke programmet ned og lade computeren begynde at reagere igen. At påberåbe Task Manager , skal du blot højreklikke på en tom del af værktøjslinjen, og vælg " Task Manager" fra menuen. Du kan straks se, hvilke programmer der ikke reagerer, og lukke dem ned .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kopieres en fil og alle undermapper i DOS 
    ·Sådan ændres Scrollbar Size 
    ·Sådan installeres Microsoft Network 3,0 
    ·Sådan installeres drivere på en Dell Inspiron 
    ·Fælles Wallpaper Resolutioner 
    ·Sådan fjernes Brugernavn Fra Login Prompt af Sidste in…
    ·Hvordan du ændrer Labels & Tags på en MP3-afspiller 
    ·Sådan ændres iSeries System Name 
    ·Sådan kopieres en Screen Shot & Indsæt i et dokument 
    ·Sådan installeres Log File 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kopieres Gamle cd-data til en ny computer 
    ·Sådan bruges Games Explorer i Vista 
    ·Sådan opdaterer Grub Loader 
    ·Sådan Turn Off Thumbnail Caching 
    ·Sådan Fix et problem med en Windows Vista Home Desktop…
    ·Sådan Start My Printer Spooler 
    ·Sådan installeres Gnome - applets til apt-get 
    ·Hvor tit skal jeg Defrag min harddisk 
    ·Sådan ændres navnet på en computer i Vista 
    ·Sådan Send e-mail fra Unix Command Line 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com