| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Laptop Vs. PDA
    At kunne arbejde , mens væk fra ens hjem eller kontor er vigtigt for nogle mennesker. Nogle gange kan en person har brug for at få adgang til e-mail eller et websted . Andre gange kan en person har brug for at komponere et dokument eller sammensætte numre til et projekt. For at arbejde væk fra kontoret eller væk fra hjemmet, mange tur til bærbare computerenheder , såsom en personlig digital assistent ( også kendt som en PDA ) eller en bærbar computer. Personal Digital Assistant

    personal digital assistant eller PDA, er en lille bærbar computerenhed , der kan bæres i en taske taske eller jakkelomme . Mens der er nogle lavere -end, lavere omkostninger PDA'er , der kommer med proprietære operativsystemer , de fleste PDA'er gjort siden 2000, anvendes en af ​​to operativsystemer: . Palm OS eller Windows CE

    grund af deres lille størrelse, PDA'er er mindre magtfulde end stationære computere, har mindre hukommelse og lagerplads , og kan udføre færre funktioner. Software applikationer til rådighed for stationære eller bærbare computer-systemer kan ikke arbejde ordentligt med en PDA, fordi en PDA operativsystem ville bruge er helt anderledes fra, hvad en bærbar eller stationær computer kan bruge. For at kompensere for dette , "lomme" versioner af visse programmer , såsom " Pocket Excel " eller " Pocket Word , " er typisk tilgængelige for PDA'er .
    Bærbare
    < p> bærbare computere er bærbare computerenheder , der bruger de samme operativsystemer som stationære computere ( Microsoft Windows , Apple OS , Linux) . Bærbare computere kan konfigureres til at have lignende mængder hukommelse , plads på harddisken og endda viewscreen størrelse , som en desktop computer setup har .

    Bærbare computere er i stand til at køre applikationer udviklet til stationære computere, således at man undgår behovet for "lomme" applikationer, såsom kræves til PDA'er.

    Men selv om en lille bærbar computer er i stand til alt det, en stationær computer er i stand til , en bærbar computer er ikke så lille som en PDA. De mindste netbook-computere ( fra 2009 ) er ca 9 inches lang, 6 inches dyb, og en tomme tall når den er lukket . En gennemsnitlig PDA, ved sammenligning, måler ca 2,5 inches lang, 4,5 inches høj og 1/2 tommer tyk.

    PDA Fordele

    Mens en PDA kan ikke har et fuldt udstyret tekstbehandlingsprogram eller regnearksprogram , kan man ikke være nødvendig til opgaven ved hånden. En "lomme " version af et fælles tekstbehandlingsprogram kan nemt oprette et simpelt dokument , såsom et brev eller en liste. En "lomme " version af et regneark er i stand til at udføre hurtige beregninger .

    Nogle mennesker foretrækker også at have en bærbar enhed til at gøre deres arbejde, som de kan bære på deres person. En PDA kan nemt passe i en jakkelomme eller en pung .
    Laptop Fordele

    Nogle gange, mens du er væk fra hjemmet eller på kontoret, der opstår et behov for at skabe noget mere kompleks end et bogstav eller et simpelt regneark . En bærbar computer kan køre komplekse applikationer , og kan spare store filer. PDA'er kan ikke gøre nogen af ​​disse ting.

    Bærbare computere har hukommelse og lagringsmedier af tilsvarende størrelse til stationære computere, og indeholder installerede mikroprocessorer , der opererer ved hastigheder svarende til stationære computere. PDA'er er designet til at være små, og at være nyttige for et par funktioner. Dette begrænser mængden af ​​hukommelse og lagerplads, der kan bygges ind i en PDA, og kun små, langsommere , laveffekt mikroprocessorer kan bruges i PDA'er . Derfor bærbare computere er også i stand til at gøre tingene på et langt hurtigere tempo end PDA'er
    Hvilket er bedre for mig - . ? Bærbar eller PDA
    p Hvis du don 't nødt til at skabe store filer eller komplekse dokumenter , eller hvis størrelse og vægt er et problem , kan en PDA være mere nyttigt for din situation.

    Men hvis du har brug for regnekraft og software på en desktop computer, mens væk fra dit hjem eller kontor, kan en bærbar computer være en bedre pasform.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Bevar gamle fotos og hjemmevideoer 
    ·Sådan gør gradtegn i en Font 
    ·Hvordan indstiller jeg en pauseskærm til Kom efter 5 m…
    ·Sådan installeres Pro Tools LE for Window Vista 
    ·Sådan bruges ColorSync for Illustrationer 
    ·Hvad er fordelene ved 64 Bit Vs. 32 Bit OS 
    ·Hvad er indstillinger på en Margin når oprettelse af …
    ·Sådan opdaterer City Bus Simulator til 1.4.1 
    ·Sådan downloader Flash-filer fra hjemmesider 
    ·Fejl 1618 ved installation iTunes 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tilføj gadgets til sidepanelet i Vista 
    ·Hvordan man laver en CV på Microsoft Word 2008 
    ·Sådan Konverter SWF til MPEG med en OS X 
    ·Sådan installeres Libamr_Nb FFmpeg 
    ·Sådan installeres kosttilskud på en Tablet PC 
    ·Sådan Stop Automatiske Opdateringer 
    ·Slow Shutdown i XP & tjenesten Automatiske opdateringer…
    ·Hvordan man åbner en Word-dokument ved opstart i Windo…
    ·Hvad er en Windows Restore CD 
    ·Sådan gendannes Vista Ikoner 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com