| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvordan tager jeg et skærmbillede
    ? Illustrere en del af et program eller en hjemmeside. Skabe et billede af et spil, du spiller online eller lave et baggrundsbillede , som vil pynte dit Windows-skrivebord . Screen shots kan bruges til at gøre alt dette . Det er meget nemt at tage et skærmbillede og gøre det til en billedfil. Uanset om du bruger Windows-operativsystemet eller Macintosh eller Linux , der er masser af muligheder. Kom godt i dit billede taget i Windows

    Tryk på " Prt Sc " tasten i programmet , hvor du ønsker at tage et billede , som i en webbrowser , når du ser noget , du gerne vil fange for visning senere . Tricket er at sørge for, at billedet er gemt hurtigt efter fangst, fordi Windows Udklipsholder overskriver alle erobrede element, uanset om det er tekst eller et billede , med det nyligt ønskede vare . Så dette bør huskes for billeder, der ankommer på din skærm og er erstattet med nye billeder , som du ønsker at fange meget hurtigt, fordi du bliver nødt til at være meget hurtige om at redde disse billeder. ( Uanset hvad du kan ikke gemme umiddelbart efter erobringen vil gå tabt . )
    Muligheder for Screen Capture i Windows

    Noget software giver mulighed for flere screen capture , men , medmindre du ønsker at fange et sæt levende billeder , vil du sandsynligvis ikke brug for dette. Hvis du ønsker at fange levende billeder , ville du sikkert gøre bedre med et program, der gør netop det , som Replay Screencast eller Camtasia . Vær dog opmærksom på , at dette ville indebære, at en yderligere køb af tredjeparts software .

    Du har muligheder for enlige skærmbilleder , selv om, ved hjælp af, hvad er allerede inkluderet i Windows. Hvis du ønsker at fange bare kunden billedet i et program og ikke hele skærmen, kan du gøre dette ved at holde " ALT " nede, mens du trykker på " Prt Sc "-tasten. Dette vil kun fange det aktive vindue (den med titellinjen viser at være aktiv) .
    Lagring dit arbejde i Windows

    Med skærmbilledet fanget , gemme det så hurtigt som muligt . Hvis du er klar til at tage skærmbilleder , ville du være klogt at have et program som MS Paint åben , så du kan gemme billedet med det samme. Du kan gemme skærmbilleder i MS Paint program (eller enhver anden grafisk editor, såsom The GIMP , Paint Shop Pro , PhotoShop , Paint Dot Net eller Inkscape ) .

    Med dit valg af grafiske editor åben , brug tastekombinationen " CTRL " + "V" , som vil indsætte billedet i programmet. Du kan derefter gemme det som en fil i formatet af dine valg, kun begrænset af programmets filformat begrænsninger.
    Tage et skærmbillede i andre styresystemer

    Tag et skærmbillede på en Mac ved hjælp af forskellige tastekombinationer . Afhængigt af om du bruger "Control "-tasten i kombination med Command -tasten vil bestemme destinationen for skærmbillede.

    Tilføjelse af "Control "-tasten til de andre kombinationer vil lede alt til Macintosh Udklipsholder. Hvis du bare trykke på " Command" + "Shift " + " 3" eller " Command" + "Shift " + "4 " vil du gemme det som en fil på skrivebordet. Tastekombinationen hjælp tallet " 3" skaber blot et øjebliksbillede af skærmen som en fil på skrivebordet , ved hjælp af "4" giver dig mulighed for at vælge et område , og hvis man tilføje " Space "-tasten bagefter og klik et vindue , du kan få et skærmbillede af denne specifikke vindue

    Bemærk : . på en Mac , det også afhænger af, hvilket operativsystem du bruger , hvordan skærmbilledet vil ende . Den " Leopard " operativsystem tilføjer endnu flere muligheder til den endelige form og størrelse på dit skærmbillede. " Jaguar " giver dig en JPG-fil . " Panther " producerer en PDF. " Tiger ", og alt før der skaber et " PNG " fil som standard (selv om der er muligheder i terminalen vinduet for at ændre disse til, hvad du vil) . Selvfølgelig kan du også bruge Grab applet inkluderet i OS X ( /Programmer /Hjælpeprogrammer /Grab ) i stedet for tastekombinationer , og der er også tredjeparts-applikationer .

    Linux , er der nogle gode utilities for at snuppe skærmbilleder. Sandsynligvis den bedste er " Shutter ", som er skrevet med det udtrykkelige formål at give alle muligheder for skærmbillede i en applikation . Men kommandolinjeindstillinger nævnes: " scrot " og " eog " (for GNOME skrivebordet) . Nogle af disse giver mulighed for flere skærmbilleder og har en facilitet til at kombinere dem alle. " XscreenCapture " er en inkluderet nytte i de fleste udgaver af Linux . The GIMP grafik Pakken indeholder også en " erhverve screen shot" værktøj.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at slippe af PC- DOS 
    ·Hvad er forskellen mellem analog og digital System Simu…
    ·Sådan ændres dimensionerne i et billede på din compu…
    ·Kan jeg sætte en Have Bridge som Mit Baggrund 
    ·Sådan installeres Ikoner på en computer 
    ·Hvordan man tegner med et tastatur 
    ·Sådan oprettes en mappe i Windows XP 
    ·Sådan fjernes uønsket programmer i Windows 
    ·Hvordan man programmerer Y Intercept Form på en TI-84 
    ·Sådan geninstalleres A Chipset 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges drivere fra cd Når Installation XP 
    ·Krav til at opgradere til Vista 
    ·Sådan ændres et navn i Task Manager 
    ·Sådan Fix Master Boot Record i Linux 
    ·Sådan Sync Evo Med Ubuntu 
    ·Sådan Quick Restore Windows XP 
    ·Sådan Klon en AHCI Drive 
    ·Sådan Reparation Hard Drive Problemer med CHKDSK 
    ·Sådan ændres de lyde, Windows Gør i Windows Vista 
    ·Hvad er Cost Vs. Benefit af OS Software Sikkerhed 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com