| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Historien om personlige computere
    Det er en enhed , der bogstaveligt talt har forvandlet samfund. Det faktum , du læser denne tekst dette øjeblik er et bevis , du bruger en. Siden deres introduktion til massen forbrugermarkedet i midten af ​​1970'erne , har computere tillod folk at udføre en bred vifte af opgaver - lige fra at balancere deres checkhæfte til at chatte med venner - og listen af muligheder er kun vokset siden begyndelsen af ​​det 21. århundrede . Introduktion

    Mens computere var omkring i 1940'erne , 1950'erne og 1960'erne , var de store , stationære, klodset , uforudsigelige og som normalt er forbeholdt til brug i laboratorier. Det begyndte at ændre sig i 1970'erne , da teknologiske fremskridt blev foretaget, og computerne ændrede sig dramatisk i størrelse. Ifølge digitale medier website CNET News, var den første personlige computer til at ramme forbrugeren marked i januar 1975 , når en virksomhed er kendt som MITS begyndte at sælge en model kaldet Altair 8800 . Den blev solgt for 621 dollars , hvis samlet eller $ 421 uden montering .
    Tidlige Opfindelser

    Oprindeligt kaldet mikrocomputere, personlige computere kom i stand efter to pivotale opfindelser. I 1959 blev en enhed, der kaldes det integrerede kredsløb oprettet. Det tilladt for computer - hukommelse kredsløb til at være meget mindre , således at de maskiner til at være bærbare . Den anden opfindelse , mikroprocessoren , blev først indført i 1971. Mikroprocessorer reducerede computere « centralenheder til størrelsen af ​​en enkelt silicium- chip.

    Konkurrenter

    Flere selskaber , hvoraf mange ikke længere eksisterer , fulgte hurtigt Mits i voksende personlige computer marked . Nogle af de virksomheder, frigive personlige computere i slutningen af ​​1970'erne omfattede Apple, Commodore, Northgate , Zenith og Zeos .
    Væksten i 1980'erne

    Ifølge CNET , personlig computer salget skød op dramatisk i begyndelsen af ​​1980'erne , hvor virksomheder begyndte at indføre computere på arbejdspladsen . IBM begyndte at producere computere specielt til virksomheder på grund af denne tendens. Personlig computer salg steg fra 609.000 i 1975 til 1.600.000 i 1981. Fra det ene år til det næste , steg antallet af personlige computere, der fremstilles og sælges i hele 1980'erne.
    Pre- Internet Forbedringer

    Tidlig personlige computere blev brugt primært til word behandling , lagring af oplysninger og spille videospil. Som yderligere teknologiske forbedringer blev foretaget, og forbrugernes efterspørgsel fortsatte med at stige , blev nye funktioner tilføjet . Nogle af disse forbedringer gennem 1990'erne medfølgende cd- rom'er , hardware bruges til at spille multimedier og Zip -drev, som blev anvendt i stedet for disketter og havde større hukommelse opbevaring kapaciteter.
    Windows og internettet
    p begynde i midten af ​​1990'erne og ind i det nye årtusinde, funktioner på personlige computere begyndte at ændre sig dramatisk . Ved midten af ​​1990'erne introducerede Microsoft sin Windows-platform , som gjorde at navigere en personlig computer mere brugervenlig fra nogen af ​​de modeller, der blev indført i de forudgående 20 år. Også i midten af ​​1990'erne , World Wide Web også begyndt at tage fart , og internetbrowsere spredt som hukommelseskapacitet øges.
    Moderne computere

    Pc'er fremstillet og solgt efter begyndelsen af ​​det 21. århundrede er langt mere alsidigt end foregående modeller. Som teknologiske fremskridt er fortsat , computerbrugere i dag kan se film , downloade musik , gemme billeder og udføre opgaver , som ikke var mulig på de fleste pc-modeller før 2000.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres en mappe i DOS 
    ·Sådan fjernes flere fil styretegn 
    ·Forskellen mellem Diskoprydning & Disk Defragmenter 
    ·Sådan får en Reverse Telefonnummer 
    ·Sådan Switch en Lenovo bærbar fra Off i dvale 
    ·Sådan Minimer kommandoprompt til proceslinjen i Window…
    ·Sådan Stop Services Med Hiren s bootcd 
    ·Sådan åbner Microsoft Works -filer uden anvendelse 
    ·Den bedste måde at Catalog af billeder på en cd 
    ·Sådan Boot virtuelle computere via fjernadgang 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en start-up CD Brug af Windows XP 
    ·Sådan Slut To VLAN hjælp af en bro 
    ·Sådan eksporteres Justitskontor en computer 
    ·Hvordan til at identificere falske Windows XP Software 
    ·Min Gateway Laptop vil ikke Boot Up 
    ·Sådan Konverter QCP til MP3 på en Mac 
    ·Sådan geninstallere operativsystemet på en Toshiba Sa…
    ·Hvad er en RAM-disk NTLDR 
    ·MOV til MP4 til en MAC OS 
    ·Hvordan finder jeg lommeregneren på My Acer Aspire 368…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com