| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Definitioner af Computer Vilkår
    Der er en enorm mængde af terminologien i forbindelse med computere og deres anvendelse . Nogle er kun relevante for dem, der arbejder i informationsteknologien . Visse udtryk er fælles for alle computere, og bør være kendt af alle brugere, som vil hjælpe med at forstå og købe computere til personlig brug .. CPU

    CPU står for central processing unit. Dette er computerens hjerne , den udfører de beregninger, der driver alle computerens funktionalitet. Processorer kan anvendes enkeltvis eller i grupper . Computere designet til at bruge flere CPU'er kan ofte udføre funktioner hurtigere end enkelt CPU -systemer.
    Processor Speed ​​

    Processor hastighed er et mål for, hvor hurtigt CPU kan fungere. Selv om der er flere måder at måle dette , det mest almindelige er i cyklusser per sekund. En cyklus er det mest grundlæggende operation, en CPU udfører og er ofte omtalt numerisk som hertz. Én hertz ville være en cyklus per sekund. Aktuelle processor hastigheder er normalt måles i gigahertz , hvilket betyder milliarder af cyklusser per sekund .
    Memory

    Memory er specialiserede, high -speed intern storage , der er bruges til at holde data og program instruktioner , som CPU'en udfører operationer. Som CPU behov for data , det er flyttet fra standard intern eller ekstern lagring i hukommelsen , hvor det kan behandles. Den hastighed og størrelse hukommelseschips arbejde sammen med processorhastigheden for at opnå den samlede processorhastighed.
    P Der er to former for hukommelse. Random Access Memory ( RAM) , der kan genbruges og ændres efterhånden som nye data er påkrævet. Read Only Memory (ROM) kan ikke ændres , og indeholder instruktioner til grundlæggende computer og operativsystem funktioner.
    Opbevaring

    Der er to hovedtyper af opbevaring foruden specialiserede storage kaldet hukommelse. Disse er intern og ekstern storage . Internt lager henviser sædvanligvis til en computers harddiske, som ikke er let at fjerne . Ekstern lagring omfatter disketter , båndstationer , cd'er og dvd'er samt flash-drev . Ekstern lagring bosat på medier , der let kan fjernes fra computeren til brug på andre computere , eller skal gemmes væk fra maskinen .
    Operativsystem

    operativsystemet refererer til en specialiseret gruppe af programmer, der arbejder sammen om at få computeren til at fungere og til at køre andre programmer . Populære operativsystemer er Microsoft Windows- familien , UNIX , Linux og Apples operativsystem . Uden et operativsystem en computer kan ikke fungere .
    Networks

    En computer-netværk er en fysisk eller logisk konstruktion, der forbinder computere sammen for at sætte dem i stand til at kommunikere. Computerne kan være forbundet med kabler eller trådløst. Internettet er et glimrende eksempel på offentligt netværksydelser computere med forskellige hjemmesider der findes på computere, der kan være placeret hvor som helst i verden. Netværket magt kommer til udtryk i evnen til at få adgang til disse steder fra en computer, der er tilsluttet til dette netværk . Private netværk også eksistere og kan tilgås kun af privilegerede brugere .
    Application Program

    Et program er et program, der gør brug af computerens operativsystem , CPU, hukommelse og opbevaring for at udføre en funktion . Eksempler er tekstbehandling, regneark og e-mail -programmer. En firewall er et specialiseret program, som kontrollerer adgangen til en computer eller et computernetværk. Brugere skal have tilladelse til at passere gennem firewall og en veltilrettelagt firewall kan væsentligt begrænse den sårbarhed, der eksisterer mod virus eller uautoriserede ubudne gæster.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Upload EchoLink C Files og Receivere 
    ·Hvordan ændrer jeg på mine 64 bit system til en 32 
    ·Hvordan man opbygger i iReport 3.7.0 
    ·Sådan Go Online uden at abonnere på Internet Service 
    ·Hvordan kan du fortælle , hvis nogen har brugt din com…
    ·Sådan Slet Overskrift på mail skal videresendes 
    ·Hvordan til at købe en microcontroller for en Python 
    ·Sådan Gør Microsoft Word XP Dokumenter Sikker & Prote…
    ·Hvordan kan jeg få Mail Alerts på min Toolbar 
    ·Sådan kører Java i Solaris 10 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kører Windows Reparation 
    ·Sådan Defragmenter Før Windows starter 
    ·Sådan tilføjes mængder til et dokument i OSX Snow Le…
    ·Ulemper ved en UNIX Operating System 
    ·Hvordan at slippe af Microsoft Windows Defender 
    ·Sådan ændres My Regedit Tilladelser 
    ·Sådan kopieres en Macromedia Flash Movie med en Mac 
    ·Hvad er en Net SDK ( X86 ) Platform 
    ·Sådan Monitor Wireless Internet Usage 
    ·Sådan gendannes LNK Filassociationer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com