| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Forebyggende vedligeholdelse af software Fordele
    Visse forebyggende vedligeholdelse procedurer udføres på en regelmæssig basis vil give dig en fuldt funktionel og yderst pålidelige computer. I modsætning til den gængse opfattelse , kan en pc gøres for at være pålidelige og troværdige , hver gang den startes op . Hvis forebyggende vedligeholdelse foretages regelmæssigt , vil en PC aldrig køre langsomt eller har programmer, der "hænger " eller " fryse" på computeren. Software til at downloade

    programmer som CCCleaner at rydde op din harddisk ( se Resources ). Også køre Defraggler at bringe dele af dine filer - spredt på din harddisk - i sammenhængende klynger , tillader filsystemet at "finde " dem hurtigere. Påfør Microsoft Updates , antivirus og anti-malware/anti-spyware enten automatisk eller installere, når du får meddelelser (se Resources).

    Når en pc er ikke beskyttet af noget , og heller ikke opretholdes på nogen software oprydning programmerne, harddisk vil snart sætte farten ned og fragmentering vil opstå . Derefter vil systemet have svært skriftligt filer, som bremser eller fryser programmer helt. I et sådant tilfælde , skal du blot pc'en holder op med at reagere. Harddisk renere software er gavnligt, fordi 90 procent af alle Windows problemer har en vis relation til systemet registreringsdatabasen, som skal optimeres jævnligt.
    Hvorfor Clean Registry ?

    registreringsdatabasen er en enorm database over alle Windows -relaterede funktioner og en betydelig Windows-komponent . Store og uhåndterlige registre kan rengøres af kopieret og irrelevant information , som forhindrer optimal computerens funktionalitet . En computer måske ikke starte på grund af en beskadiget registreringsdatabase . Den bedste registreringsdatabasen renere programmer er dem, der også korrigere nøgleværdier .

    Problemer på grund af manglende vedligeholdelse

    Omkring 90 procent af computer reparation er på grund af virus , spyware trusler og anden malware . En computer kan genbruges afbildet på meget kort tid , helt tørre og omformatere drevet og befri den for eventuelle problemer. Hvis computeren er blevet korrekt vedligeholdt og regelmæssigt rengøres med en software renere og beskyttet af antivirus og anti-spyware/anti-malware software, bør der ikke være meget andet at vedligeholde.
    Fjerne ubrugte programmer < br >

    Brug Zards Cleanse Uninstaller fjerner ikke kun det program, der ikke længere anvendes , men de filer og nøgler i registreringsdatabasen , som blev efterladt af dette program gør for en mere effektiv afinstallere . Programmer deler nogle komponenter , og det er godt forvaltet af Zards software. Denne software er ikke gratis, men værd at investeringen . (Se Referencer . )
    Hardware Driver-filer

    Selvom Microsoft-softwareopdateringer er generelt gavnlig, undertiden hardware driverfiler gå ud af dato. En ny fil skal installeres fra producenten. Fastholdelse hardware driverfiler er også meget vigtigt . Kig efter opdaterede driverfiler på hjemmesiden for computerproducenten.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Float i en HTML Nyhedsbrev 
    ·Hvad er en MRU i en computer 
    ·Sådan deaktiveres Password Protection til Windows XP 
    ·Sådan åbner en Zap Filer 
    ·Hvordan at finde ud af en adgangskode på en computer 
    ·Sådan Edit MP3 Lyrics 
    ·Sådan Find ulæste e 
    ·Sådan gendanne slettede internet historie Søgninger 
    ·Sådan Konverter GB til TB 
    ·Hvordan laver skjulte ikoner 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kompilere & Installer KompoZer 
    ·Hvordan flytter jeg den ZDC i Citrix 
    ·Sådan installeres Ubuntu Linux i Windows XP 
    ·Sådan testes en XP Product Key 
    ·Sådan Grab en tv Screenshot 
    ·Hvordan laver lyd i Windows XP Arbejde 
    ·Sådan ændre udseendet af Apple 
    ·Sådan diagnosticere med detaljeret 
    ·Sådan bruges DOS til at iværksætte programmer Fjernt…
    ·Sådan Opdater Photo Viewer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com