| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad er de forskellige typer af PC hukommelse
    ? Der findes flere forskellige typer af hukommelse i computeren . Den vigtigste hukommelse i computeren er fysisk hukommelse eller Random Access Memory (RAM). Du kan læse og skrive data til RAM , og det findes på alle computere. Desuden har computeren Read Only Memory (ROM) og cache-hukommelse. Virtuel hukommelse er fundet i operativsystemer og desktops , men ikke alle computere har virtuel hukommelse . Computeren har også opbevaring hukommelse eller langtidshukommelsen i form af en harddisk, og kan have et diskettedrev . History of Computer Memory

    Magnetic tromme opbevaring først opstod i 1930 og udviklet sig gennem 1940 tidsramme. Det er forløberen for harddisken . Udviklingen af ​​integrerede kredsløb teknologi begyndte i 1959, da transistorer blev sat på silicium-chips . En 1024 -bit memory chip blev produceret i 1970 og en fordobling af hukommelse tæthed på chips fortsat til i dag .
    Typer af RAM og ROM

    Der er tre vigtigste typer af RAM: Synchronous DRAM ( SDRAM ) kører på 133 MHz op til 180MHz , Double Data Rate SDRAM (DDR) fordobler datahastighed på SDRAM og Rambus DRAM ( RDRAM ) seriel hukommelse teknologi med dobbelt datahastighed på SDRAM med en højere latency . eller mængden af ​​tid, det tager at få data fra hukommelsen

    computeren har almindelig gamle rOM og kan have særlige typer af rOM såsom : programmerbare chips, der tillader dig at gemme et program, og kan ikke slettes eller genanvendelige , sletbare programmerbare ( EPROM ), der kan slettes ved at udsætte den for ultraviolet lys, og elektrisk sletbare programmerbare (EEPROM ), der kan slettes ved at udsætte det til en elektrisk ladning.
    funktion Memory

    RAM er sammensat af integrerede kredsløb kaldet chips. Hver kreds har millioner af lagerpladser kaldes celler . Cellerne består af en transistor og en kondensator , der arbejder sammen med hjælp fra memory controller kredsløb for at læse og skrive data på din computer. Central Processing Unit (CPU ) på din computer er forbundet til memory controller kredsløb via ledninger , der kaldes en bus. Denne teknologi bestemmer hastigheden data overføres mellem CPU og memory controller kredsløb i din computer.

    Basic rom indeholder de kritiske instruktioner, der kræves for at starte computeren . ROM hukommelse gemmes på chips på dit bundkort , og kan ikke ændres , slettes eller fjernes. ROM er meget langsommere end RAM.
    P Hvis din computer RAM bliver fuld, virtuel hukommelse spark i. Dit operativsystem flytter data og program instruktioner fra RAM til din harddisk og får adgang dem efter behov . Det gør dette via en sidefil , der ikke betragtes som en del af din RAM . Virtuel hukommelse hjælper din korttidshukommelse i kører effektivt.
    P Der er to niveauer af cache, der kan være tilgængelige for din CPU. Niveau 1 , den primære cachen , er en lille mængde hukommelse rådighed til at støtte Central Processing Unit ( CPU ) . Det giver nem og hurtig adgang til data CPU'en bruger konsekvent. Niveau 2 , den sekundære cache , ligger på et hukommelseskort , og mængden af ​​hukommelsen, afhænger af computerens CPU . Et integreret kredsløb på bundkortet styrer niveau 2 cache for at reducere den tid, din CPU har at vente på data fra hovedhukommelsen.
    Misforståelser

    Siden RAM står for random access memory , der er en misforståelse, at rOM ikke er Random Access. Dog er random access defineres som evnen til at læse som helst sted i vilkårlig rækkefølge , og du kan læse fra ROM på den måde , du kan bare ikke skrive til den.
    Warning
    < br >

    Hvis du har brug for at opgradere eller købe mere hukommelse være opmærksom på, at der er en forskel mellem bærbare og desktop hukommelse , normalt størrelse. Generelt en laptop har 4 hukommelse komponenter og en stationær har otte hukommelse komponenter .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tilpas Dell M65 Tastatur Keys 
    ·Sådan Slet eller Slet Group Email Adresser 
    ·Sådan Load en 32- bit download på en 64 - bit compute…
    ·Sådan Radar Ping en WAV 
    ·Sådan foretages fejlfinding MSCOMCTL.OCX Problemer 
    ·Sådan ændres Boot Drive Letter 
    ·Sådan bruges Dvale for at spare strøm på en computer…
    ·Sådan Slet unødvendige filer fra en harddisk 
    ·Sådan at låse din computer 
    ·Hvordan sender jeg en besked fra en DOS -arbejdsstation…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Import Docks i Stardock 
    ·Sådan spiller Streaming Netflix på Linux 
    ·Sådan Start et program med Windows 
    ·Sådan geninstalleres SharePoint 
    ·Sådan deaktiveres MSCONFIG og beder Efter Reboot 
    ·Sådan Find en administrativ adgangskode 
    ·Sådan password beskytte mapper i Windows XP Home 
    ·Sådan Brænd et ISO- image med GNOME 
    ·Sådan Slet Service Pack 3 
    ·Sådan Set Up Email til Work From Windows Photo Gallery…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com