| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    History & Evolution of Computers
    Computere har været omkring en del længere tid end mange måske forestiller sig. Ordet " computer" har ændret betydning i løbet af årtier, men den elektroniske computer, vi tænker på i moderne tid udviklet gennem anden halvdel af det 20. århundrede. Dens popularitet som en husstand element steg i 1980'erne som følge af ankomsten af ​​operativsystemer fra Apple og Microsoft , at blandede grafik og tekst , erstatter kun tekst- systemer i 1970'erne. I 1990'erne indarbejdet computere forbedret kommunikation og multimedia applikationer og blev en uundværlig del af dagligdagen for millioner af mennesker. Tidlig Computing

    Den oprindelige definition af ordet "computer " var en person, der har foretaget beregningerne . Denne definition går tilbage til 1600-tallet og udvider midtvejs gennem det 20. århundrede, når udtrykket "computer " begyndte at henvise til en maskine. Computeren er baseret på det samme koncept som abacus , som går tilbage mange århundreder . Teknologi gjort et kæmpe spring med hulkort , der blev indført af Joseph -Marie Masquard i 1801 . Det er interessant , at en tidlig brug af dette system er involveret musik, hvor piano ruller tildelt aktioner til noter på et klaver, der fører til "spiller klaver " i 1870'erne. I 1835 Charles Babbage kombineret hulkort med en dampmaskine til at opfinde , hvad han kaldte en " analytisk motor. "
    Mekaniske Information Processing

    Firmaet IBM voksede ud af opfindelsen af ​​tabulator , udformet af Herman Hollerith i slutningen af ​​1880'erne . Dette var den første brug af hulkort , der repræsenterer data i modsætning til hulkort automatisere en mekanisk funktion som en spiller klaver. De informationsbehandling verden gennem 1950'erne var baseret på en kombination af hulkort, at tabulator og centrale punch maskiner . De første regnemaskiner dukkede op i 1930'erne. Analoge maskiner begyndte at blive erstattet af digital begrebet nuller og ettaller i hele Anden Verdenskrig . Den første computer lavet til masserne var UNIVAC , lavet af Remington Rand i 1951. IBM introducerede sin mainframe computer det følgende år.

    Computer Integration

    Tidlige Remington computere, der sælges på over en million dollars per maskine, men IBM gjort mindre, mere overkommelige maskiner, der blev populær. I 1954 IBM udviklede Fortran , en af ​​de oprindelige programmeringssprog , baseret kraftigt på matematik . I samme årti førte udviklingen af transistoren, integrerede kredsløb og microprogramming vejen til at reducere computer størrelse. I mellemtiden, CPU'er øget edb-behandling hastighed og hukommelse forbedret datalagring. Ankomsten af ​​mikroprocessorer indført ved Texas Instruments og Intel i begyndelsen af ​​1970'erne banede vejen for miniaturiserede endnu mere kraftfulde computere .
    Rise af PC

    Indtil 1970'erne computere blev hovedsageligt brugt af erhvervslivet, staten og universiteterne . Pc'er først dukkede op på markedet i slutningen af ​​1970'erne . Apple introducerede Apple I i 1976 og Apple II det følgende år , der varsler en æra for masserne bruger computere derhjemme. Fra dette punkt , begyndte software-industrien til at udvikle, med Microsoft og Apple som de primære selskaber. Microsoft blev en software-gigant ved at markedsføre sit Dos styresystem med IBM-computere begynder i 1984. Apple introducerede Macintosh i 1984 markerer begyndelsen af grafik og tekst , der erstatter systemer, der kun vises tekst . Lige siden , har Apple kaldes dens computersystem "Mac " til at differentiere sig fra resten af pc-markedet .
    Multimedia Culture

    I 1990'erne computeren blev almindelige i næsten hver husstand sammenlignet lighed med det foregående årti . En del af årsagen til denne stigning i computer popularitet var, at i 1990'erne stor del af befolkningen allerede var blevet bekendt med computere fra skole eller arbejde , da computere blev betragtet som en business nødvendighed inden da. Microsofts Windows 95 operativsystem accelereret massen brugen af ​​computere , mens væksten i World Wide Web gennem 1990'erne også medvirket til at tiltrække interesse i computere. Snart næsten alle erhverv nødvendig software til at forbedre sit produkt eller service. Ved det første årti af 2000'erne , havde Microsoft introducerede XP og Vista operativsystemer mens Apple tilbudt OS X-serien gennem Leopard. Denne udvikling , sammen med andre populære software applikationer , betød, at den gennemsnitlige person nu haft adgang til robuste multimedieværktøjer .
    Nye fjernsyn

    i begyndelsen af ​​2000'erne computere begyndte at blive integreret med fjernsynet. YouTube.com blev en af ​​de top 10 mest populære hjemmesider på internettet. Dette websted hjalp bidrage til en stigende interesse for at se videoer , tv-shows og film på en computer. Firmaer som Amazon.com, Netflix, Blockbuster og Walmart begyndte at tilbyde tv -og film- downloads efter Apples hurtige anledning til toppen af musikken detailhandelen med iTunes. Apples iMovie software også gjort det nemt for en novice video-producent at skabe kvalitet professionelle videoer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad betyder Digital Mean 
    ·Sådan oprettes en Plushie Simulator 
    ·Sådan Put To eller flere operativsystemer på én hard…
    ·Sådan deaktiveres Cmos på en Dell bærbar computer Mo…
    ·Sådan importeres Shadow papirklemme 
    ·Sådan åbner Windows NT 4 Logbog 
    ·Sådan får du adgang Formelementer i VBScript 
    ·Sådan installeres OS på formated Dell Latitude 300 
    ·Hvordan at tilføje ActiveX til Wonderware 
    ·Sådan dual boot en PC 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan at starte fra en Disk Image 
    ·Fordele for MS XP Operating System 
    ·Sådan Optag Windows Jobliste Information 
    ·Sådan Set Up DSL på Ubuntu Hardy 
    ·Sådan Roter film i iPhoto 
    ·Hvad er en Smartboard 
    ·Sådan deaktiveres DHCP Client Service 
    ·Hvordan til at identificere Burl 
    ·Hvordan man laver en McAfee startdiskette scanne fra en…
    ·Sådan bruges to skærme Med en Gateway DX442B Computer…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com