| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Grundlæggende Computer Tips
    Computere er overalt og anvendes til næsten alt , selv af mennesker, der voksede op i en tid , hvor tanken om computere virkede som science fiction. Computere i dag er bygget til at være brugervenligt og til at holde i årevis , så længe du forstår det grundlæggende i at tage sig af dem. Der er grundlæggende tips , der vil hjælpe dig med at få mere nydelse og produktivitet fra din computer. Opsætning af en ny computer

    Følg setup guide, når du får en ny computer. Når du bliver bedt om at lave en backup-disk , der vil tillade dig at starte din computer i tilfælde af en nødsituation, gøre det lige så . Du kan fravælge at gøre en backup-disk , hvis du er i en fart. Du må ikke tro , du har brug for en, og du kan aldrig bruge det, men lave en. Du vil takke dig selv, hvis du nogensinde har et problem opstart din computer.

    Du vil også ønsker at rydde op i din computer. Computerproducenter indlæse en masse unødvendige gratis eller retssag software på deres computere for at gøre du tror , du får en masse for dine penge. Du vil ikke brug for eller ønsker det meste af det . Beslut hvad du vil gøre med din computer, så gå til " Control Panel" og afinstallere software , der ikke passer ind i dine planer om at bruge computeren. Dette vil frigøre diskplads og fjerne en masse rod fra "Start "-menuen. Hvis du er i tvivl om noget program , ikke afinstallere det uden at tale med producenten af ​​din computer.

    Installer sikkerhed eller antivirus software på din computer. De fleste nye computere leveres med et abonnement prøveversion af et af disse programmer . Husk forsøget vil kun vare 6 måneder til et år , så bliver du nødt til at betale den software marketingmedarbejder for opdateringer , eller softwaren bliver forældet og din beskyttelse vil falde. Hvis du ikke ønsker at bruge antivirus -software, der følger med computeren , skal du købe et andet produkt , skal du afinstallere , hvad der kom med computeren, og installere din nye antivirus-software.
    Installerer og afinstallerer software < br >

    Vær forsigtig, når du installerer softwaren. Det er relativt nemt i disse dage til at installere software . Så nemt , i virkeligheden, gør , at mange mennesker er det uden at give det mange tanker . Nogle faktorer at overveje, før du installerer en software-pakke inkluderer at sikre at softwaren ikke omfatter spyware eller tilføje sine egne værktøjslinjer til din browser , og sørg for du har købt software fra et velrenommeret kilde , og sikre, at softwaren er lovlig og ikke piratkopieret , som vil give dig mulighed for at holde softwaren opdateret.

    Når du afinstallerer en programpakke, altid vælge at bruge softwarens afinstallere mulighed, hvis en sådan findes. Du vil typisk finde en afinstallere mulighed i programgruppen , hvor softwaren er placeret. Din anden mulighed for afinstallation er at bruge din computers liste over programfiler at afinstallere. Aldrig gå ind i programmets mappe og bare slette mappen. Dette betyder ikke afinstallere softwaren , selvom det kan forhindre computeren i at starte op senere . Altid afinstallere med en uninstaller .
    Holde din maskine ren og sikker

    Udover antivirus software, du vælger , kan du ønsker at tilføje yderligere programmer, er nyttige i at bevare din computer og holde den kørende hurtigere. Crap Cleaner er en af ​​de bedste og nemmeste at installere disse programmer , og det er gratis . Denne smarte lille software vil rense din registreringsdatabasen, hjælpe dig med at afinstallere unødvendige software , rene temp filer fra Internet brug, og opdage og løse registreringsdatabasen fejl. Det er stærkt anbefalet , og kan spare dig for en masse hovedpine, hvis du kører det en gang om ugen . Det installeres hurtigt og nemt, og giver dig mulighed for at opdatere regelmæssigt . Spybot Search and Destroy er også gratis og værd at downloade .

    Overvej at holde drikkevarer væk fra computeren , især hvis du bruger en bærbar computer. Uanset hvor forsigtig du er , det tager kun et enkelt uheld til at banke en drink i løbet , og væsken er ikke en computer ven. Hvis det bliver inde i computeren , er der en god chance for din computer vil blive ødelagt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres en AR5007 
    ·Sådan tilføjes en gradient baggrund til en Microsoft …
    ·Sådan Get Back From Fancy til Normal Skrivning på com…
    ·Dell Dimension Recovery 
    ·Sådan slette cookies på en computer 
    ·Sådan Slå Antivirus Protection 
    ·Hvordan at slippe af Badges 
    ·Sådan Set Up en Windows 2003 Network 
    ·Sådan oprettes en KML -fil fra en liste over adresser 
    ·Sådan tilføjes billeder til en ny mappe med Windows 7…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan konfigureres VNC Redhat 
    ·Hvordan kan man se hvad GFX kort du har 
    ·Sådan ændres administratoradgangskoden Under Setup 
    ·Sådan Slut Ubuntu til Windows Med en Crossover Cable 
    ·Hvorfor har jeg så mange Iexplore.exe Running 
    ·Hvad er den logiske adresse 
    ·Hvordan man laver en boot cd med Linux 
    ·Sådan Tag Symboler på en MacBook 
    ·Sådan Scan Kvitteringer for MacBook 
    ·Sådan Put Windows 7 på en Acer Aspire Netbook 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com