| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvordan man opbygger en SFF Computer
    Udtrykket SFF betyder " lille formfaktor ", som er kåret i liter og bruges til at definere den rumlige volumen besat af en computer. Der findes forskellige typer af SFF computere opkaldt efter deres størrelse : kubisk (også kaldet bare knogler ) , mini (også kaldet bogreol ) , nettop , mini tårn og hjemmebiograf kassen. Formålet med alle disse modeller er at minimere den plads . Også er undertiden minimalt strømforbrug betragtet som et af de aspekter ved fastsættelsen SFF.A fuldstændig undersøgelse af markedets tilgængelige miniaturiserede computerens komponenter er afgørende for at opbygge den mindst mulige SFF computer. På grund af karakteren af ​​" mindre i størrelse , " at prisen vil være tilbøjelige til at være lidt højere til de normale størrelse komponenter, men det er værd at prøve for kompakthed achieved.The følgende trin illustrerer de tekniske aspekter, der skal overvejes, mens bygge SFF computer dele , sammen med links til sælgeren sites . Disse anbefalede links behøver ikke være din eneste kilde , og du kan altid bruge andre leverandører for at finde funktioner, der er næsten kompatibel med dem på listen her. Ting du skal
    Compact /mini motherboardHard diskSlimline DVD burnerInternal strømforsyning SMPS cabinetOS home premium brandKeyboard , mouseMini skærm CRT /LCD ( 15 inches eller højere )
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Vælg et bundkort , der har alle funktioner, som on-board funktioner som et lydkort , grafikkort , USB rod, LAN-porte og kun én eller to ekspansion slots ( flere ekspansion slots vil øge størrelsen af ​​bundkortet ) . Bundkortet skal have mulighed for at tilslutte processor med en sokkel. Dette hjælper til fremtidige opgraderinger af processoren til at passe bundkortet. MS- 9818 bundkort har alle disse funktioner , og er også kompakt i størrelse

    Links , hvor specifikation og størrelsen af bundkortet kan opnås , er som følger : . Alibaba og Mini -ITX (se Resources)
    .
    2

    Færdiggøre kabinettet , når du vælger bundkortet , hvilket giver en passende størrelse af kabinettet til at vælge. Vælg et kabinet, der har en glidende bakke til at holde bundkortet. Denne type af glidende bakke hjælper med rigning tilbehør og ledninger til bundkortet eksternt. Når den er færdig , bare skubbe bakken inde til at passe ind i kabinettet . Skabet bør også have port åbninger for en parallel port , to USB -porte , en LAN-port , et tastatur port, en mus -port , audio-stik og magt /reset knapperne. Silverstone SUGO SG05B Mini-ITX chassiset er en kæmpefordel for den type bundkort valgt i trin 1.

    Links til køb af mini computer tilfælde er opført som følger : . . Amtrade og Mini -ITX
    < br >
    3

    Vælg en strømforsyning, der er enten eksterne eller interne til skabet , afhængigt af størrelsen og mulighederne for den valgte kabinet. Helst vælge en intern strømforsyning ( SMPS) . Silverstone model har en intern strømforsyning .
    4

    Vælg en harddisk, der er højere i kapaciteten i det nuværende marked. Yderligere kapacitet kan altid tilsættes gennem memory sticks , der sættes i USB-porte. Også købe en kombineret ATA data og strømkabel , som er fluorescerende sammen . Dette vil koste mindre forholdsvis til data -og strømkabler købt separat.
    5.

    Kig efter en mini DVD-brænder kaldes en slimline drev, som skal ledsages af en adapter, der konverterer optiske til SATA -format. Leverandører, der leverer slimline optiske drev også give denne adapter med minimal ekstra omkostninger.
    6

    Vælg de komponenter fra leverandører afhængigt af din trade- off mellem omkostninger, størrelse og funktioner . Alle bundkort er ledsaget af en manual , bruge denne vejledning til at identificere de porte på bundkortet og på passende forbinde kablerne fra og til kabinet porte. Slut strømforsyningskablerne fra SMPS til bundkort og drev . Slut datakabler fra drev til bundkort.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man partitionerer en harddisk til en Dual OS 
    ·Ripple Surry infrastrukturpolitikker 
    ·Sådan oprettes et diagram for People Tracking 
    ·Sådan Find ud af om jeg har en trådløs forbindelse p…
    ·Sådan at gendanne systemet på en Toshiba Satellite bæ…
    ·Sådan Unzip Ting 
    ·Sådan redigerer video information 
    ·Hvordan at tilføje MSN til nye computere 
    ·Hvordan man skriver dpkg Pre -Removal Scripts 
    ·Hvad er en Core 2 Duo L7500 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kopieres Windows System32 Config 
    ·Sådan fjernes KB824146 DCOM i Windows XP 
    ·Hvordan kan man se hvilke opdateringer der er installer…
    ·Sådan installeres Windows XP Lite 
    ·Sådan oprettes en ny lokal gruppe på computeren 
    ·Sådan får du adgang Cookies i VISTA 
    ·Sådan Erstat Symboler på Windows XP 
    ·Sådan slette programmer på Windows 7 
    ·Sådan planlægge en automatisk gendannelsespunkt på W…
    ·Hvordan man laver en Multi -Language Windows XP-install…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com