| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad er årsagen en computer til Frys
    ? Når en computer fryser , det fjerner din evne til at styre det, hvilket betyder at enten tastatur eller mus ikke reagerer . Der er også , hvad der almindeligvis kaldes en blå skærm af død ( BSOD ), som også fastfryser computeren , før du lukker det ned. Der er flere årsager til fryser , og et par måder at forhindre dem . Men vil du altid nødt til at genstarte computeren, når det fryser . Årsager
    p Der er mange grunde til en computer til at stoppe med at arbejde . Men det er normalt, fordi alle disponible ressourcer er opbrugt , eller et program eller et stykke tilsluttet hardware har forårsaget den til at fryse . Generelt vil det være på grund af en af ​​følgende scenarier: vædderen (on -board chip -hukommelse kombineret med paging hukommelse) er blevet brugt til maksimale omfang eller CPU ( central processing unit ) er 100 procent. Med andre ord er processoren eller hukommelse arbejder så hårdt, at intet andet kan fungere. Andre årsager omfatter en dårligt skrevet driver til et tilbehør , forældede eller uhensigtsmæssige drivere.
    Årsager til Maximum RAM Brug

    Nogle programmer bruger en masse hukommelse . Programmer som regneark og grafiske programmer bruger mere hukommelse end andre. Hvis du bruger den slags programmer ofte købe den maksimale mængde RAM til din computer for at hjælpe med at forhindre fryser. Hvis du allerede har den største hukommelse installeret, kan en virus eller et nyt program skal bruge en masse hukommelse . Det er muligt du har en virus eller malware på computeren, der er årsag til fryser.

    Årsager til CPU skal maxed ud ved 100 %
    p Hvis du har en masse faner åbne på din browser , og flere af dem har JavaScript-funktioner kører i baggrunden , kan din computer fryse . Du kunne også være på et ondsindet websted , der har popup-vinduer skjult bag din vigtigste browservindue. Uanset hvad, vil du nødt til at genstarte ved at bruge Task Manager eller trykke på og holde den nede for at lukke computeren down.Of kurset , du kunne have bedt en matematik - beregningsmæssige program til at beregne den nøjagtige værdi af pi med flere decimaler eller kan du have en database kører en særdeles kompleks forespørgsel , hvilket får computeren til at fryse. Hvis dette er tilfældet , lade maskinen at fuldføre forespørgslen . Ofte vil computeren komme over denne midlertidige bortfalder i svar , hvis du lader det komme videre med virksomhed som knasende numrene.
    Andre grunde til Frysning

    Din computerens hukommelse chips kan have løsnet sig . Det er mere hensigtsmæssigt at en desktop end en bærbar computer , da hukommelseschips i en laptop er holdt i tæt på plads med fjederbelastede guider. Men tjek dette hvis den bærbare computer har lidt et alvorligt fald. Hukommelseschips bør rengøres og reseated , fordi det er en almindelig årsag til fryser på en desktop computer.Another grund til en computer frysning , er, at du har sat i for mange perifere enheder, såsom controllere , kameraer, scannere og printere . Normalt vil dette problem få computeren til at ikke starte (start ) korrekt. Prøv at fjerne USB-enheder eller en IE1394 ( firewire ) enheder, en ad gangen , indtil det boots.A blå skærm af død , som låser op en computer, kan fortælle dig en masse om, hvad der er galt ved at se på tallene efter ordet " STOP ". For eksempel, vil du se en kode som 000X000000 . Disse numre identificere, hvad der er galt , og du kan tjekke online for at se, hvad stop-kode betyder (se Resources). Men disse blå skærme er oftest på grund af dårlige enhedsdrivere , hardware elementer , der er gået dårligt eller software, der er installeret. Du bliver nødt til at starte i fejlsikret tilstand , og derefter ved udelukkelsesmetoden, og fjerne erstatte mistænkte drivere eller hardware , til at bestemme, hvad der er årsag til freeze.Think tilbage til den sidste ting du gjorde før fryser begyndte. Installation af en ny enhed , der taber computeren eller installere ny software alle almindelige årsager til hyppig frysning.
    Metoder til at holde en computer fra Frysning

    Hold din computer, der kører med rengøring harddisken på midlertidige filer , defragmentere harddisken det på en regelmæssig basis, og være omhyggelig med kun at installere de nødvendige programmer. Selv om det er fint at installere nye programmer , være opmærksom på , at nogle programmer kan bruge op CPU eller hukommelse ukontrollabelt . Vær særlig forsigtig med beta -programmer , som stadig bliver testet . Mens der i testfasen , kan de være en årsag til hyppige fryser . Brug funktionen Systemgendannelse til at fjerne virkningerne af en skadelig program. Det er et sikkerhedsnet i tilfælde af at du ikke kan fjerne et program ved hjælp af Tilføj /fjern programmer i Control Panel.Viruses og malware vil forårsage en computer til at opføre sig mærkeligt , eller at fryse helt op. For at undgå dette , skal du bruge virus og malware checker programmer , og holde både dem og Windows opdateret. Hvis du droppet din computer , har den hardware kontrollerede problemer vil ikke altid manifestere sig før senere

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du adgang en Korrupte Filer 
    ·Sådan Pull Up et ikke-gemt skærm på en computer 
    ·Sådan Test Drive Unlimited PC Skins 
    ·Hvordan at slippe af Linksador 
    ·Sådan Opret din egen Restore Partition 
    ·Sådan installeres Goom Visualizer 
    ·Sådan Tjek mine Stats i Cpanel 
    ·Sådan Konverter en lacpixel 200 til Mega Pixel 
    ·Sådan downloader musik fra en pc til en telefon 
    ·Hvordan skal tjekkes for en gyldig adresse 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan laver Vista Basic Operate Ligesom Mac OS 
    ·Sådan installeres Windows 7 Hvis den sidder fast på a…
    ·Sådan slettes en USB Virtuel printerport 
    ·Hvordan laver Fancy numre på Computer 
    ·Strømspareindstillinger 
    ·Sådan ændres Pointer Størrelse i OS X 
    ·Sådan Setup Linux Firewall 
    ·Sådan installeres MagicJack på Ubuntu 
    ·Hvordan man kan omgå Windows 98 Password 
    ·Sådan Tjek batteriet i Windows XP på en Dell Latitude…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com