| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan downloader og installerer drivere
    Driverne til de forskellige hardware- komponenter er nødvendige for at give disse elementer til at kommunikere effektivt med computeren. Ting du har brug
    Du skal bruge en computer med en fungerende forbindelse til internettet .
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Et af de vigtigste skridt til at få en driveren korrekt installeret, er at sikre, at alle de oplysninger, du behøver, er tilgængelig , før du forsøger at installere det. Det er meget det samme som alt andet i livet , at gøre dit hjemmearbejde betaler sig i sidste ende

    Du er nødt til at sørge for og besvare disse spørgsmål: . ? Hvad er navnet på denne stykke hardware (for eksempel de specifikke modelnummer eller producentens navn . ) Hvilken type computer og operativsystem anvender jeg? Dette er også et meget vigtigt stykke information , uden at det du tager et skud i dark.Which er de bedste bilister til at bruge ? Det meste af tiden producenten af ​​Thew enhed er den første og sidste sted, du har brug for at kigge efter de rigtige drivere , men ikke altid.

    Når du har disse oplysninger er det tid til at søge efter de drivere, du har brug for. Det bedste sted at starte er din foretrukne søgemaskine . Jeg bruger www.google.com , men du kan bruge nogen af ​​de mange søgemaskiner derude og ender på den samme destination .

    Når du kommer til den hjemmeside, der har de drivere, du har brug for det vil formentlig bede om de oplysninger , du tidligere har indsamlet.

    sidst du bør rettes til hente driverne . Sørg for at følge eventuelle særlige instruktioner at producenten antyder , efter at alle de ved, hvordan man behandler deres eget produkt.
    2

    For at finde ud af modellen af et produkt , kan du kigge i et par forskellige steder . Prøv at kigge på emballagen af produktet eller på ydersiden tilfælde af selve enheden. ofte gange vil det være i nærheden af ​​BAR code.Sometimes de " simple" navnet på produktet er nok til at finde de rigtige drivere.

    Når du har disse oplysninger , kan du prøve at søge efter det navn specielt i dit foretrukne webbrowser, odds er du vil finde, hvad du leder efter på producentens hjemmeside
    3

    næste afsnit er opdelt i to forskellige parts.1 ) for pc-brugere : . til finde ud af, hvad slags computer og styresystem du bruger , du har brug for at " højreklik " på " Denne computer" ikonet og vælg "Egenskaber" i bunden af pop op-menuen. Du skulle se det, der vises på billedet, og være i stand til at afgøre, om du har Windows XP eller Vista , en 32 eller 64 bit operativsystem

    2) For MAC-brugere : . At komme til "Om denne Mac " , klikke på Apple- ikonet Menu , som er placeret på menulinjen øverst på skærmen og vælg ' om denne Mac ' fra menuen listen. Som du kan se , nogle af de opført oplysningerne, er elementer såsom den version af OS X , Processor type mængde systemhukommelse og startdisk .
    4

    I de sjældne tilfælde af ikke at bruge chauffører fra producenten , skal du følge instruktionerne fra driversoftwaren producent , især hvis de afviger fra dem fra producenten.
    5.

    Når du kommer til det punkt, for at hente de rigtige drivere, du vil sandsynligvis blive bedt om af din computer, hvis du ønsker at "redde " filen på din computer eller "run " programmet fra hjemmesiden. Hver af disse vil arbejde, men jeg foreslår at gemme dem på din computer først og derefter køre dem fra din computer. Når du beder programmet for at gemme på din computer, hvis vil spørge , hvor du vil gemme den til , for brugervenlighed skrivebordet er den bedste place.Once du har det downloadet , bør du sørge for, at alle programmer er lukket , herunder din web browser ( medmindre det er åben for disse instruktioner. ), og dobbeltklik på installationsfilen for chaufførerne.

    det bør give , hvad der kaldes en " installationsguide " læse instruktionerne og følg dem nøje, hvis der er nogen konfiguration valg De fleste mennesker bruger "standard" eller "fælles" opsætninger. Meget få af du får brug for nogen form for specialiseret opsætning og dem af jer der gør, vil højst sandsynligt ved , hvordan man får disse konfigurationer taget sig af.
    P Hvis der er nogen problemer under installation det er bedst at gå til producentens hjemmeside eller til det sted, du fik de drivere og gøre en søgning efter den specifikke fejlmeddelelse , du fik under installation.If der ikke er fejl , så du gjorde alting rigtigt , og du bør være i stand til at bruge din enhed snart. Jeg foreslår at genstarte computeren mindst én gang efter hver ny driver installation for at sikre, at det var en vellykket installation. Mange driverinstallationsfejl programmer vil automatisk bede dig om at gøre dette, hvis så sørg for at spare noget, du arbejdede på , og genstart .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan en bruger kan montere en ISO i BSD 
    ·Sådan Forstør tekst i Værktøjslinjer 
    ·Sådan konfigureres Links til MTP Omstillinger 
    ·Sådan Ping en computer på et netværk 
    ·Sådan Turn Off Trackmania Music 
    ·Sådan Lær blindskrift Online 
    ·Hvad Bestemmer en computers hastighed 
    ·Sådan at gendanne systemet på en Toshiba Satellite bæ…
    ·Sådan helt at fjerne HP 6400 Software 
    ·Sådan forhindrer en mus fra Waking en computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Sync to separate enheder til iTunes 
    ·Sådan Put i Udskiftning Windows 
    ·Hvad er Microsoft Framework bruges til 
    ·Sådan Skift lydindstillinger på en Mac 
    ·Sådan annoncere iWeb -websteder 
    ·Sådan kører Mac OS X Maintenance Scripts 
    ·Sådan ændre standardprinteren 
    ·Hvad Er XPS-filer 
    ·Sådan eksporteres fra iPhoto til Lightroom 
    ·Hvordan laver Ubuntu Linux præcis ligner Mac OS X Leop…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com