| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvordan man opbygger en gratis hjemmeside
    Opbygning af din egen hjemmeside kan være en spændende idé, at du ønsker at haste lige ind , men for at gøre det godt , bør du tage lidt tid til at vurdere dine behov. Hvis dit primære mål er at skabe et site for familie og venner til at se , så processen er ganske enkel. Hvis du søger at skabe et websted for at fremme dig selv eller et produkt , bliver det lidt mere kompliceret . Hvad du har brug
    Computer
    internetadgang
    Vis Flere Instruktioner
    1

    finde en gratis hjemmeside hosting firma på internettet. Tag dig tid til at læse og sammenligne tjenester fra forskellige udbydere. Wordpress er en vidunderlig vært til at skabe en personlig hjemmeside til at dele med venner og familie (se Resources nedenfor). Det er nemt at bruge og har en række skabeloner for dig at bruge. Du kan nemt tilføje sider til din hovedside , og det ser flot ud . Du kan dog ikke placere AdSense eller kommercielle produkter på disse gratis websteder .
    2

    Overvej Squidoo hvis du ønsker at fremme dit arbejde på internettet eller ønsker at funktionen kommercielle produkter (se Resources nedenfor) . Squidoo vil give dig med AdSense, som giver dig mulighed for at tjene penge i forhold til antallet af mennesker, der klikker på dine adsense annoncer eller foretage indkøb gennem disse annoncer , og adgang til Amazon og eBay auktioner , igen giver dig mulighed for at tjene penge, hvis andre køber elementer gennem dit link . Det er tilladt at tilføje links som helst du ønsker , og du kan annoncere kommercielle produkter. Skabelonerne har et antal moduler , som du kan arrangere i den rækkefølge, du vælger. Ulempen er, at en Squidoo websted indeholder alle oplysninger om én lang side , at læserne skal rulle for at læse . Tilmeld dig er hurtig og nem og kræver ikke et kreditkort eller pådrage gebyrer.
    3

    Tjek Bravenet for en anden vært, der giver kommercielle foretagender , og er nem at bruge (se Resources nedenfor) . Du kan oprette flere sider , der kan tilgås fra forsiden . Bravenet tilbyder en række ad- ons ligesom adsense og adgang til kommercielle produkter. Tilmelding til dette site er helt gratis , men du kan købe en service, der giver flere muligheder , hvis du vælger
    4

    Overvej blogging-sites , hvis du bare ønsker at kommunikere med verden. . Disse spænder fra sociale netværkssider som MySpace og Facebook til en lang række andre blogging samfund (se Resources nedenfor). Disse websteder giver skabeloner , så at skabe det udseende og føler, du ønsker, er forholdsvis let. Begge steder giver nem adgang til grupper, og gør det nemt at holde kontakt med store grupper af mennesker . De fleste har også den ekstra funktion at skabe enten et offentligt eller privat blog til at begrænse adgangen til dem, som du personligt invitere. Tilmeld dig for deres tjenester er generelt hurtig og nem og er gratis.
    5.

    Vær sikker på vært, du vælger opfylder dine individuelle behov og altid følge de retningslinjer for den pågældende vært. Hvis kommerciel brug er forbudt, vil forsøge at køre en kommerciel hjemmeside kun få dig udelukket fra deres tjeneste. Læs brugeraftale grundigt og gennemgå andre sites hostes af dem forud for at vælge en vært.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres et enhedsnavn 
    ·Sådan Put en videnskabelig lommeregner i Degree tilsta…
    ·Sådan ændres Touchpad Indstillinger 
    ·Sådan Gør dine venner mener du er en computer nørd 
    ·Sådan Skjul Alt på GoneGothic 
    ·Sådan Konverter DSC til RGB 
    ·Hvordan laver skrifttyper ser håndskrevne 
    ·Sådan krypteres en fil i en e-mail 
    ·Sådan forespørges serielle porte til en printer 
    ·Sådan bruges Print Screen Options 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan omformatere en korrupt disk 
    ·Sådan konfigureres Authentication Methods 
    ·Hvordan man gennemfører CiscoWorks LMS 
    ·Sådan Edit Startup Programs i Windows 
    ·Hvordan til at identificere din Windows XP Version 
    ·Sådan holder du din OS på en separat drev 
    ·Sådan at vende tilbage til Windows Vista fra Windows 7…
    ·Hvordan man laver en bootbar diskette 
    ·Sådan installeres Windows Server 2000 i VirtualBox 
    ·Sådan oprettes et billede med tastetryk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com