| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan installere et operativsystem på en computer
    Der er mange tilfælde, hvor du måske brug for at installere eller geninstallere et operativsystem. Måske du ønsker at opgradere til en mere avanceret operativsystem. Måske din computer er blevet kvalt med junk-filer . Måske du har haft en alvorlig ulykke. Uanset om du installerer et styresystem på en helt ny computer eller udfører opsving på en computer, der har lidt en fatal fejl , er det bedst at starte med en ren, frisk formateret harddisk . Ting du har brug
    Operativsystem installations-cd'er eller cd'erne
    installations-cd'er til yderligere enheder
    Antivirus software
    Blank cd'er eller backup drev
    Spare internet - tilsluttet computer
    Internetforbindelse < br >
    Vis Flere Instruktioner
    1

    sikkerhedskopiere alle brugerens filer , hvis du planlægger at udføre en systemgendannelse. Køb en stor stak cd'er eller flere flash-drev . Dette er den bedste måde at sikkerhedskopiere din harddisk, især hvis du har en stor mængde filer, som fylder en masse plads på drevet. De flash-drev er især nyttig, hvis du ikke er i stand til at brænde filer til disken. Du kan bruge flash-drev til at overføre filer til en anden computer , og derefter brænde dem på cd . Du måske også lyst til at prøve zip -drev . Andre alternativer omfatter tilslutte computeren til en anden computer ved hjælp af et null-modem kabel eller et netværk USB-kabel , derefter downloade alle brugerens filer til den anden computer. Også en ekstern harddisk fungerer udmærket som en backup -drev, som gør en båndstation . Dette trin er primært til brugerens filer , som du og andre medlemmer af din husstand oprettet. Gem vigtige oplysninger såsom program aktivering koder, din internet adgang til information og brugernavne og passwords .
    2

    Samle alle de installations-cd'er , der fulgte med computeren , og med de enheder, du har føjet til din computer. Dette kan omfatte din printer , modem, router , adgangspunkt diskdrev , grafikkort, lydkort og andre enheder , som har deres egen separate installation software. Opret en boot disk til din valgte operativsystem for at beskytte mod systemfejl.
    3

    Sørg for, at din computer er sat op til at starte fra cd -rom-drev . Dette gøres i systemets BIOS. De fleste computere få adgang til BIOS ved at vælge en funktionstast på boot -up. Se splash skærmen som din computer starter , og vælg funktionstasten , som din skærm instruks om at komme ind i setup. I startmenuen i BIOS- opsætningen , skal du vælge cd-rom- drevet som første valg til at starte computeren .
    4

    Placer den første CD til operativsystemet i cd-drevet . Det vil enten være den første cd med et sæt gendannelses-cd'er eller en enkeltstående version af operativsystemet på cd.
    5.

    Sluk computeren . Vent en fuld 30 sekunder, før du tænder den igen . Tænd computeren igen, og følg vejledningen på skærmen for at partitionen og formatere din harddisk. Dette vil slette alle data, der tidligere eksisterede på drevet.
    6

    Følg instruktionerne , der vises på skærmen. Alt skal være glat sejler fra dette punkt fremad. Men det er en god ide at babysitte installationen at være klar til eventuelle problemer, der måtte dukke op , og til at klikke ind på det næste trin , når du bliver bedt om . Du vil sandsynligvis også nødt til at tjekke din højttalertilslutningerne at sikre, at de er tilsluttet korrekt.
    7

    Tilslut til internettet. Løse eventuelle problemer med din installation ved at besøge software leverandør supportwebsted . Kig især for online vidensbaser . Disse indeholder værdifulde oplysninger, som kan hjælpe dig med at overvinde selv de mest vanskelige problemer med installation . Brug flere forskellige søgeord for at søge efter de løsninger, du har brug for.
    8

    installere eller geninstallere dit antivirusprogram og straks downloade og installere alle definition opdateringer . Hvis det er muligt at gøre dette uden at åbne en webbrowser.
    9

    Naviger straks til opdateringen stedet for operativsystemets producent og hente alle kritiske opdateringer . Konfigurere automatiske opdateringer, hvis det er muligt. Glem ikke at opgradere browseren til den nyeste version , som gamle browsere ofte har sikkerhedshuller , som er modtagelige for virus og hackere. Undgå betaversioner af webbrowsere.
    10

    Installation af softwaren til andre enheder , der ikke kommer med din computer. Opdatere driverne til alle dine enheder. Tjek enhedshåndtering for at se, hvilken version af hver driver, du bruger, og kontrollere datoen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Tre typer af filer på Software Distribution Media 
    ·Sådan Skjule NetMeeting Icon 
    ·Sådan Boost en Toshiba Laptop Volume 
    ·Sådan bruges funktionen AutoFyld på Google Toolbar 
    ·Sådan Set Up en TFTP 
    ·Sådan aktiveres en offline funktion gennem Regedit 
    ·Sådan Gør My Own Bottom Toolbar 
    ·Hvordan til at skrive i en formular i Adobe Reader 
    ·Sådan Switch stilling vinduesfaner i en Toolbar 
    ·Sådan at bestemme din aktuelle Processor Speed ​​
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Hør Udgang fra en USB Turntable Med Golden Reco…
    ·Sådan oprettes en Screen Movie i iMac 
    ·Sådan installeres Windows XP uden at miste data 
    ·Sådan bruges CMD at ændre en adgangskode til Vista 
    ·Hvordan man kan montere en Magneto - Optical Device 
    ·Windows Vista PC Power Tools 
    ·Hvordan gendanner jeg min computer til fabriksindstilli…
    ·Sådan Permanent Slet filer manuelt 
    ·Hvordan skal tjekkes efter og installere opdateringer p…
    ·Hvordan du udskifter et vindue Billig 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com