| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvordan man laver en password beskyttet fil
    Foretage filer private og give dem et password er en nem ting at gøre. Der er et par måder at gøre dette afhængigt af, hvilket operativsystem du bruger. Der er også programmer , du kan downloade til at gøre det endnu nemmere. Hvad du har brug
    Computer
    Windows Vista
    Windows XP
    Mac
    Microsoft Word
    Download af krypteringssoftware
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Klik på " Start" og vælg derefter " Computer" i Windows Vista. Derfra finde den fil , du ønsker at password beskytte eller kryptere og højreklik på den for at åbne "Egenskaber". På fanebladet "Generelt" vælge knappen "Avanceret" og vælge " Krypter indhold for at sikre data Option " og vælg derefter "OK".
    2

    Vælg "Start " og derefter klikke på " alle programmer " i Windows XP og derfra klikke på" Tilbehør " og" Windows Explorer ". Find den fil, du har valgt at kryptere og vælg "Egenskaber ", og derefter fra fanen "Generelt" , vælg " Advanced " for at finde " Komprimer af krypteringsattributter . " Derfra vælger, " Krypter indhold for at sikre data ", klik på boksen for at sætte en check i den, og vælg derefter " OK". Hvis filen er i en ikke-krypteret mappe derefter en advarsel boks vil dukke , fordi programmet ønsker at vide, om du kryptere bare den fil eller hele mappen . Vælg den mulighed , du ønsker, og klik "OK".
    3

    Vælg Apple-menuen i Mac , og derefter "Systemindstillinger ", og derefter " Sikkerhed ". Vælg "Set Master Password ", og indtaste en adgangskode og bekræfte det i " Bekræft "-boksen, og klik derefter på "OK". Vælg " Slå FileVault " og læse meddelelsen om at slette dine filer. Hvis du ønsker at forhindre nogen i at læse slettede filer og klik derefter på " Anvend Secure Erase ", og klik derefter på " Slå FileVault " igen eller klik på "Annuller" for at afslutte.
    4

    Åbn Microsoft Word og derefter klik på "Funktioner " og derefter på " Indstillinger " knappen, som åbner en dialogboks. Derfra klik "Sikkerhed" og derefter vælge " Fil Kryptering Optioner" for dette dokument. Du kan enten vælge en " Adgangskode til åbning " din fil eller " Adgangskode til redigering " din fil her. For nyere versioner af Microsoft Word skal du klikke på "Home "-knappen og fra dialogboksen der, skal du vælge " Prepare " knappen og derefter på " Krypter dokument" for at indstille din adgangskode for at beskytte alle dine Microsoft Word-dokumenter .
    5

    Klik på "File " og derefter "Gem som" i Excel til at password beskytte dine filer. Derfra skal du vælge "Funktioner ", og klik derefter på " General Options ". Vælg " Adgangskode til åbning ", eller hvis du ønsker et højere niveau af kryptering til din fil kan vælge , " Advanced ". Der er også mulighed for at vælge " Adgangskode til redigering " ligesom der var i Step One .
    6

    Hent et program, der password beskytter filer eller mapper på din computer. De fleste af disse programmer er nemt for begyndere at lære at bruge , og nogle har endda mulighed for at beskytte dine filer eller mapper , når computeren er i " fejlsikret tilstand ".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at tilføje og slette et program ikon 
    ·Hvordan at spare en video til en dvd 
    ·Sådan åbner Windows NT 4 Logbog 
    ·Sådan forespørges serielle porte til en printer 
    ·Hvordan indstiller jeg den skriftstørrelse til Brother…
    ·Sådan foretages fejlfinding Ingen lyd på Media Player…
    ·Sådan fjernes en Shell Script Tag 
    ·Sådan får Smileys i dit MySpace Display Name 
    ·Sådan Gør din egen jern eller Chrome Theme 
    ·Hvordan får jeg billeder fra min PC til min Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find Normal.dot i Windows XP Professional 
    ·Sådan deaktiverer Windows Update i en Registry 
    ·Sådan fjernes en MS Office Validation 
    ·Hvordan laver man et billede Slideshow Into en Screensa…
    ·Sådan installeres Windows XP på en Apple Med en parti…
    ·Sådan installeres Ubuntu Brug OpenSUSE 
    ·Sådan opgraderer Traceroute til Ubuntu 
    ·Sådan installeres GNU Icecat i Ubuntu 
    ·Hvad er en ICO File 
    ·Sådan Hold XP Efter et bundkort & CPU Upgrade 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com