| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan får du din computer til at starte hurtigere
    Da jeg arbejdede i et tv newsroom , det tog så lang tid at starte op vores computere , som vi fik at vide at aldrig slukke dem i tilfælde af næste skift havde brug for dem til en bryde historie. I dag arbejder jeg primært ud af mit kontor derhjemme . Jeg plejede at forbruge en fuld kop kaffe hver morgen mens man venter på mit skrivebord til at vågne op , men jeg har fundet nogle tidsbesparende at dele med dig . Instruktioner
    1

    Det største problem er, at næsten hver gang du installerer ny software , indlæser , når du starter . Jeg har programmer , som jeg sjældent bruger , som optisk tegngenkendelse, og dem, jeg vende tilbage til flere gange om dagen , som MS Outlook. Ved blot at indlæse softwaren kun, når du har brug for det , kan du skære din boot tid betydeligt. For at se hvad er læsning nu, og at vælge og vrage i Windows XP, skal du klikke på din " Start" -menuen. Gå til " Run". Type " msconfig " ( minus anførselstegn) . Du vil blive præsenteret med faner. Du er sandsynligvis opererer under Normal start , som indlæser alle enhedsdrivere og tjenester. Vælg " Valgfri start " i stedet. Under Valgfri start , jeg har tjekket Process System.ini-filen , Proces WIN.INI . fil , Indlæs systemtjenester , Indlæs startelementer og brug Original boot.ini . Hvis du er en avanceret bruger, og du ved hvad du laver, kan du vælge eller fravælge disse kasser som du vælger. Hvis du klikker på alt undtagen "Tjenester" , og klik derefter på "Deaktiver alle", efterfulgt af " OK ", vil du ende med opstart i fejlsikret tilstand. Vores mål her er at skære ned på Startup programmer. Klik på denne fane. Der vil du finde en lang liste af applikationer som ALCMTR og hpsysdrv . Jeg tog tid at komme ind hver af dem i Google til at søge efter, hvad de gør. Sites som processlibrary.com vist sig nyttige i at afgøre, om jeg skulle aktivere eller deaktivere de programmer på opstart. Lige nu har jeg kun udvalgt omkring en tredjedel af de anførte . Min maskine støvler hurtigere , og jeg har bemærke ingen mangel på performance.
    2

    Mens du er i msconfig , se under " BOOT.INI " fanen. Du vil se en feltet " Timeout ". Det er typisk indstillet til 30 , som tilføjer et halvt minutters forsinkelse . Du kan let ændre det til 3 sekunder , men ikke kortere . Luk denne fane , klik på " OK" og genstart for at ændringerne kan finde sted. Første gang du genstarter , vil du sandsynligvis have et vindue pop up siger du i Selective Boot mode. Du kan deaktivere vinduet samtidig bevare dine ændringer.
    3

    Sørg for, at du ikke lægger trojaner eller adware , når du starter . Ikke alene bør du holde dit antivirusprogram som McAfee eller Norton up to date, bør du indlæse og installere en adware fighter som Lavasofts Ad Aware , som er gratis til privat brug og gør et godt stykke arbejde med at fjerne pop -ups, og tracking cookies og andre spyware .
    4

    mindst en gang om måneden , rydde ud din Internet temp filer via din browser , tomme papirkurven , flytte unødvendige filer til en back -up drev og udføre en disk defragmentering. I Denne computer , højreklik - på din boot-drev . Klik på "Egenskaber ", vælge "Funktioner" og derefter på Defragmenter . Det vil tage tid, så du ikke køre nogen programmer, inklusive pauseskærme, mens de udfører denne opgave. Når dine filer er tættere sammen , vil de indlæses hurtigere . Du kan også gå gennem din cookies mappe , slette dem, du ikke har brug for. Jeg holder kun dem, der tillader mig at logge på hurtigt til mine foretrukne sites .
    5.

    Brug Stand By mode. Da de fleste af boot tiden bliver brugt af lastning programmer , Stand By modus sparer tid ved at bevare disse programmer i hukommelsen. Det sparer strøm ved at lukke de drev og skærme, de største magt hogs . I Kontrolpanel , kan du indstille din computer til at gå i Stand By mode automatisk efter et bestemt tidsrum. I Windows XP , er Stand By option præsenteret for dig , når du vælger at lukke ned. Åbne dokumenter og programmer gemmes i flygtig hukommelse . Det er en hurtig måde at få aktive , og jeg plejer at bruge det, når jeg forlader i eftermiddag for en træning , men det er nyttigt at spare alt før indtastning Stand By . Hvis der er en strømafbrydelse, vil de seneste ændringer fordampe. Jeg bruger ikke Stand By meget længere end et par timer, fordi min pc er quirky og vil være tilbøjelige til at forlade Stand By på egen hånd. Alligevel er det er min eneste måde at opsætte min computer til at bruge harddisken til at optage et tv-program .
    6

    Etablere dvaletilstand. Et bedre valg for en overnatning nedlukningen er dvaletilstand , hvilket sparer et billede af computerens åbne programmer og dokumenter på din harddisk . Hvis du går ind i din computers kontrolpanel , kan du sætte dette op , så du ind i og forlade dvaletilstand ved at skubbe din afbryderen. Du kan også oprette dvaletilstand efter et fast beløb af tid, at din computer er ubrugt. På din Start-menuen , skal du åbne Kontrolpanel. Dobbeltklik på " Strømstyring ". Klik på " Dvale " fanen for at aktivere dvaletilstand. Vælg dine muligheder , og klik derefter på "OK". Når du beslutter at forlade din computer for dagen , gå gennem Start-menuen og klikke på " Sluk computeren ". Ved at holde din " Shift"-tasten , vil en ny Hibernate option vises. Klik på den og din computer vil snooze , kommer tilbage meget hurtigere end før, når du har brug for det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Stop en webside fra Omdirigering 
    ·Hvordan tilføjer jeg en profilbillede til min Facebook…
    ·Sådan Kombiner slutnoter i MS Word 
    ·Sådan Konverter til Kml 
    ·Hvordan at slippe af Ishost 
    ·Hvordan at begynde at lære computeren ( især for æld…
    ·5 Vigtige opgaver Operativsystemer 
    ·Sådan fjernes xls Password Protection 
    ·Sådan pakkes billeder fra Turbo Lister 
    ·Sådan oprettes metalplader dele i Mechanical Desktop 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Windows Error Code 19 i Windows Vista 
    ·Hvordan man kan montere en USB-kamera på Linux 
    ·Sådan Find skjulte ikoner 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows Live 
    ·Sådan forbindelse til ad hoc-netværk i Windows 7 
    ·Hvordan man laver en Screensaver til Vista 
    ·Sådan Fix Runtime fejl 75 & 81 
    ·Sådan konfigureres en VNC Gnome 
    ·Forskelle mellem IE7 og IE8 
    ·Hvordan laver Windows XP ligne Vista Theme 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com