| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan Indtast Data
    Computeren er blevet det primære værktøj til behandling og overførsel af information fra ét fysisk eller virtuelt sted til et andet . Derfor skal mange mennesker, der aldrig har behov for computer viden før nu lærer at indtaste data i online- formularer eller off -line databaser. Selvom denne evne ikke er svært at mestre , de fleste mennesker har brug for lidt vejledning, når nyt til processen. Instruktioner
    1

    Adgang til online-formularen eller databasepost hvor du skal indtaste dine data. I tilfælde af online formularer , gøre dette ved at placere hjemmesiden , hvor din form er fundet og følge anvisningerne for at navigere til den korrekte webside. Når du arbejder med en database, starte programmet og find bestemt post , som du har brug for at arbejde.
    2

    Skub pilen over til det yderste venstre side af den oprindelige felt , hvor du vil indtaste dine data , ved hjælp af musen, derefter til venstre -klik for at placere markøren i feltet . Du er nu klar til at indtaste dine data.
    3

    Begynd at skrive dine data i marken. Hvis dit felt er et fri-form felt , vil du være i stand til at indtaste enten alfa eller numerisk data ( ord eller tal ) eller begge (kendt som alfanumeriske data). En free-form felt vil tillade dig at skrive i navne, adresser, telefonnumre eller kontonumre og i nogle tilfælde , at endda hele stykker af information.
    4

    Backspace fjerne enhver forkert indtastede bogstaver . Du kan slette større mængder af forkerte data ved at holde venstre museknap nede , mens du trækker markøren hen over fejlagtige teksten for at markere det, og derefter lade museknappen gå og trykke på " Delete "-tasten på dit tastatur. (Du kan vælge data enten fra venstre mod højre eller højre mod venstre. ) Efter ukorrekte data er blevet slettet , genoptage indtaste dine data .
    5.

    Klik hvor som helst i din allerede indtastet tekst til at tilføje en eller flere tegn eller ord til det. Forudsat dit tastatur er i " Insert " mode , skal du være i stand til at indtaste tekst overalt i dine eksisterende data uden at overskrive de data, der følger. ( "Indsæt" -tasten på tastaturet er en vippekontakt , hvilket betyder, at trykke det gentagne gange får den til at skifte frem og tilbage mellem indsætte og overskrive tilstande. Derfor, hvis du opdager, at du arbejder i en tilstand og foretrækker den anden , blot trykke på "Indsæt" -tasten én gang . at vende tilbage til den forrige tilstand , tryk på " Insert " igen. )
    6

    Tryk på " Tab" -tasten for at gå videre til næste felt. Som et alternativ , kan du bruge musen til at placere markøren i et felt , du vælger ved at venstreklikke på dette område. For at vende tilbage til et tidligere felt , enten hold " Shift" -tasten, mens kortvarigt trykke " Tab ", eller bruge din mus , som anvist ovenfor.
    7

    Brug den korrekte metode for hver type felt som følger: 1) Udfyld alle cirkler eller afkrydsningsfelter ved at venstreklikke på dem én gang . Hvis du skifter mening , skal du klikke igen for at un- check. 2) For drop- down menuer , klik på pilen til højre for feltet . Dette vil medføre en liste over emner til at falde ned , så du kan klikke på elementet for dit valg . 3 ) For felter, der indeholder lister over elementer, der er længere end selve marken , enten bruge rullepanelet i højre side af feltet , eller hjulet på musen til at flytte op eller ned gennem listen. Klik for at vælge , som ovenfor. Hvis du har brug for at vælge mere end ét element , skal du holde "Ctrl" nede, mens du klikker hvert punkt. 4) For knapper eller faner , skal du blot klikke den rigtige. Når du har indtastet dine data i alle felter , klik enten " Gem" eller " Submit " knappen. Når du har gjort dette , vil din indtastning af data opgave er fuldført.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·OS Layer protokoller 
    ·Sådan Læs et SPC File 
    ·Hvorfor er netværksprotokoller Vigtigt 
    ·Sådan geninstalleres en OS Fast 
    ·Sådan Put en Naruto foto på en computerskærm 
    ·Sådan Tøm Cache på min computer 
    ·Sådan downloader billeder til en computer fra et kamer…
    ·Hvordan man laver en SuddenLink på din hjemmeside 
    ·Anvendelse af OOAD Cases 
    ·Sådan oprettes grupper i XP Home 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan får jeg opdateringer til Windows Media Player …
    ·Sådan flytter en OSX Windows Skjult af proceslinjen 
    ·Hvordan at tilføje FTP til Fedora 
    ·Programmer til at slette filer 
    ·Sådan geninstalleres en OS Fast 
    ·Sådan ansøger Skins til FrostWire efter åbning Pakke…
    ·Sådan geninstalleres Windows XP på en ny harddisk 
    ·Sådan geninstalleres BootManager 
    ·Hvordan stopper jeg andre mennesker på en computer fra…
    ·Sådan installeres en Microsoft Virtual Machine 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com