| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Ffmpeg Konvertering Indstillinger for Droid
    Med Linux kommando-linje værktøj ffmpeg , kan du konvertere lyd og video til brug på Droid linje af mobiltelefoner. De nøjagtige indstillinger til at bruge afhænger af, hvilken version af Droid , du har. Men når du har fundet ud af indstillingerne for din telefon , kan du bruge dem til at konvertere så mange filer , som du har brug for. Ffmpeg

    Ffmpeg bruger audio og video codecs på din computer til at konvertere mellem forskellige filformater. Du kan kun konvertere formater til codecs som du har. På nogle Linux-distributioner , er ffmpeg en standard pakke. Men for Ubuntu , skal du installere det , før du kan bruge det. Find det i Ubuntu Software Center eller bruge apt-get på kommandolinjen for at installere ffmpeg . Konvertering filer i ffmpeg kræver, at du kender de indstillinger, som du har brug for den enhed, som du ønsker at afspille filerne. Når du kender dem, du indtaster indstillingerne som valgmuligheder på kommandolinjen og ffmpeg gør konverteringen.
    Droids

    Droid linje af mobiltelefoner har været igennem mange forskellige versioner ikke blot af telefonens hardware, men også for Android firmware som driver enhederne. Forskellige video indstillinger vil se bedre ud på forskellige Droid telefoner. Generelt vil du ønsker at holde videoer på 854 x 480 opløsning. Den bedste video format til droider er MP4 . Droids kan nemt spille de mest almindelige lydformater såsom AAC og MP3 , så du bør ikke brug for at konvertere de fleste af dine lydfiler.
    Command Line Brug
    < p> for at starte ffmpeg på kommandolinjen skrive " ffmpeg -i " efterfulgt af stien til den mappe den originale video er i, og filnavnet med forlængelsen . For eksempel skrive " ffmpeg -i ~ /Videoer /yourvideo.avi " for en AVI video ligger i Ubuntus standard Video bibliotek. Efter at indtaste dine muligheder. De behøver ikke nødvendigvis at gå i én bestemt rækkefølge. På et minimum , skal du fortælle ffmpeg , hvad video -og audio- codec til at bruge til at konvertere videoen. Hvis den oprindelige video er mindre end produktionen opløsning, vil du nødt til at bruge " - s" flaget for at udløse mulighed for at gøre videoen større . Du kan også bruge muligheder for at ændre audio bitrate for video og frame rate . Endelig skal du indstille output -fil. En minimal kommando -line kode ville se noget som dette : Hej

    ffmpeg -i ~ /Videoer /yourvideo.avi - acodec aac - vcodec mpeg4 - s 854x480 - f mp4 /path/to/output/newvideoname.mp4
    Overvejelser

    Test forskellige muligheder med ffmpeg til at finde det, du bedst kan lide på din Droid telefon. Mens ffmpeg kan se skræmmende i starten , er det meget ligner andre Linux kommando-line værktøj. Endelig, hvis du foretrækker ikke at bruge kommandolinjen , kan du finde grafiske brugergrænseflader til ffmpeg i Ubuntu Software Center . Søg efter " ffmpeg " for at nævne dem alle .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Internet Explorer på Linux 
    ·Sådan gendannes RM Elementer i Linux 
    ·Sådan konfigureres en Linux Firewall for passiv FTP 
    ·Sådan overføres data fra Windows til Linux 
    ·Sådan konstateres AIX release Niveauer 
    ·Sådan Vis Effektive Tilladelser i Linux 
    ·Sådan gendanne slettede filer i Linux Ext3 
    ·Sådan opdaterer Grub Loader 
    ·Sådan får du adgang Mikrotik Brug Terminal 
    ·Hvordan at slippe af GRUB Boot Loader 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Windows XP uden at slette mine data …
    ·Sådan oprettes en udvides mappe i Start-menuen 
    ·Sådan Hook Up hovedtelefoner til min laptop 
    ·Hvordan du får en HP Certification 
    ·Sådan Sync filer i Ubuntu Med en bærbar 
    ·Sådan Find Recovery Disk Warehouse 
    ·Sådan ændre retningen af ​​en bærbar skærm Brug XP 
    ·Sådan Test en computer for at se , om et spil vil spil…
    ·Sådan Set Up Apache på Ubuntu 9.10 
    ·Hvordan man kompilerer en PKG fil 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com