| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Fan Control til en bærbar Brug Ubuntu
    Hvis din bærbare computer har en tendens til at overophede , vil det ofte lider problemer såsom frysning op og gøre grafikken langsomt blandt tegn på, at hardwaren ikke fungerer korrekt. Når din computer bliver for varmt, skal ventilatoren starte og køre , indtil computeren køler tilstrækkeligt . Ubuntu-brugere kan hente værktøjer til nogle computere til at rette og styre laptop fans , der ikke sparke til tiden . BIOS Ventilatorstyringer

    Nogle laptops er konfigureret af producenten til at styre deres fans gennem den grundlæggende input /output -system, den proces, der fortæller din computer , hvordan du lægger systemets enheder, når det starter op . Hvis din bærbare computer styrer blæseren i BIOS , vil du ikke være i stand til at kontrollere det gennem Ubuntu. Den eneste måde at vide, er at kontrollere BIOS selv. På de fleste bærbare computere , skal du kontrollere BIOS ved at trykke på en bestemt tast ved opstart , når du ser producentens velkomstbilledet . De vigtigste ændringer afhængigt af producenten , fælles nøgler omfatter F1 , F2, ESC og DEL . Efter indtastning din BIOS , " Fan" hvis du ser et afsnit hedder " Fan Control" eller sæt din fan indstillinger der.
    Ubuntu Tools

    laptops , hvor du kan styre blæseren via operativsystemet , kan du få de nødvendige pakker fra Ubuntu, men de er ikke medtaget i standard Ubuntu release. De pakker, du har brug for er " LM- sensor" og " fancontrol . " Installer både i terminalen med " sudo apt- get install ". Reboot efter installation for at starte sensorerne.
    < Br >
    kører Controls
    p Du kan manuelt konfigurere fan kontrol , herunder indstilling af minimumstemperatur, som ventilatoren tændes og ved hvilken temperatur blæseren vil reagere ved centrifugering ved maksimal hastighed. Men den nemmeste måde at oprette fan kontroller er at køre " pwmconfig " på kommandolinjen . Dette åbner et script, som du kan redigere til indstillingerne for dit valg. Læs hvad hver mulighed gør i scriptet og indstille indstillingen direkte. For eksempel, hvor se " maxtemp = værdi " tilføjer en numerisk værdi til slutningen af ​​linjen for den temperatur, hvor du vil have blæseren til at skifte til den maksimale hastighed. Scriptet vil fortælle dig i kommentarer hvad hver værdi gør.
    Andre overvejelser

    På de fleste bærbare computere , du bør aldrig nødt til manuelt at konfigurere, hvordan ventilatoren fungerer. Producenten har sat de ideelle styringer til computeren. Men hvis din computer bliver snavset, kan ventilatoren blive tilstoppet, og ikke virker så godt . Tag din bærbare computer fra hinanden omhyggeligt og rengør det med trykluft. Hvis du ikke ønsker at risikere ikke at kunne sætte den bærbare computer sammen igen , skal du placere en lav -drevne vakuumslange mod ventilatorens ventilationskanaler og køre det til at rydde ud uanset støv og snavs har akkumuleret .

    Endelig kan ældre laptops ikke designet til at køre de nyeste computergrafik. Skift til Ubuntus 2D desktop mulighed, hvis du ønsker at køre grafik særligt designet til ikke at overmande din ældre system.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Finde Out Power Supply oplysninger Med Linux 
    ·Sådan Lyt til XM Radio på Linux 
    ·Linux & Spyware Removal 
    ·Sådan Set Up Wireless på Red Hat 
    ·Sådan Opdater Kerner i Redhat 5 
    ·Sådan Defrag i Linux 
    ·Sådan Slet Tomme Linjer i Vim 
    ·Sådan bruges Cron & MailTo 
    ·Sådan Kill a Stoppet proces i Linux 
    ·Sådan tilføjes Linux til Windows Boot Manager 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan ændrer jeg mine Start Menu Icons 
    ·Sådan færdiggør en DVD -R-disk 
    ·Hvordan du logger på som administrator i Vista 
    ·Sådan Stop Programmer startes automatisk i Windows Sta…
    ·Sådan Skriv en HTML e-mail i Mac Mail 
    ·Sådan installeres Postfix - Cyrus 
    ·Sådan Transfer Windows XP til en ny computer 
    ·Sådan finder du tekst på Filer på Unix 
    ·Sådan Redigering af billeder med Windows Photo Gallery…
    ·Sådan deaktiveres Uønskede Startup ( spyware /malware…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com