| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Memtest86 mislykkedes i Ubuntu
    Når Memtest86 program , der følger med Ubuntu fortæller dig, at din hukommelse ikke har en integritet test , er det ikke at tale om din harddisk. Det hentyder til computerens fysiske hukommelse , også kaldet RAM, at CPU'en bruger til at lagre software data , da det udfører både applikationer og operativsystemet. Når denne test mislykkes, betyder det, du har brug for at udskifte din memory sticks , før dine programmer starter ned. Memory Failure

    RAM sticks effektivt sammensat af datablokke for programmer til at gemme oplysninger, som de kører . Programmer og dit styresystem reserve enkelte blokke, med deres tilsvarende hukommelse adresser , som de bliver tilgængelige. Memtest86 kontrollerer integriteten af ​​dine RAM sticks ved at sende en lille datapakke til hver blok , og derefter hente den. Hvis den registrerede Memtest86 henter fra en bestemt blok stemmer overens med oplysningerne programmet gemt der , så blokken er god. Memtest86 gentager denne procedure igen og igen for hver blok af din fysiske hukommelse. Hvis den finder , at datapakkerne det henter ikke svarer datapakken sendte , så Memtest86 vil rapportere, at den fysiske hukommelse mislykkedes integritet kontrollere.
    Arbejde med Bad RAM

    Mens det er muligt at starte op og bruge din Ubuntu -system med dårlig RAM , er det ikke en god idé. Dette skyldes, at når et program gemmer data i en bestemt RAM slot, forventer de data, til at komme tilbage i samme format . Korrupte RAM kan føre til programmer henter data med manglende eller forkerte komponenter. Når programmer forsøger at handle på disse beskadigede data , de kunne finde sig selv ude af stand til at fortsætte og gå ned. Når programmet hente korrupte data er dit Ubuntu system, kan din computer gå ned.
    Reparation

    Når en memory stick er beskadiget, er du nødt til at erstatte det . På grund af den måde, at fabrikanter skaber RAM stik , ville processen med fysisk reparere hardwaren koster langt mere end at købe nye hukommelse . En sådan reparation indebærer opspore hvilke af millioner eller milliarder af transistorer i en memory stick er brudt. Derudover er huset på RAM sticks fremstillet som en enkelt enhed og ikke samlet på en sådan måde, at du kan tage det fra hinanden.
    Multiple RAM Sticks

    Memtest86 vil fortælle dig, at din hukommelse ikke længere er pålidelige, men hvis du har flere memory sticks , vil det ikke fortælle dig, hvilke man ikke . Du kan finde ud af, hvilken en af ​​dine flere pinde er ikke ved at fjerne alle dine memory sticks , men en , så kører Memtest86 for at se om det passerer . Gentag denne proces for hver af dine memory sticks , og sørg for at bruge den samme hukommelse slot på dit bundkort hver gang. Hvis testen mislykkes , så ved du , at særlige stick skal være replaced.You kan også prøve at gentage testen med memory sticks i en anden slot . Hvis en stok, der undlod at de består testen i et andet slot , så problemet ligger hos den oprindelige hukommelse slot og ikke med RAM stick.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan åbne exe-filer på Linux 
    ·Sådan installeres Eclipse på en hvalp Java Client 
    ·Hvordan laver Netconf Filer Læs Kun i HP -UX 
    ·Sådan kører Linux på en HP 
    ·Sådan oprettes en CIFS Share i Solaris 
    ·Hvordan til Mount NTFS 3G 
    ·Sådan Genstart Kerberos i Linux 
    ·Sådan Put Linux på en iBook G3 Computer 
    ·Hvordan til Mount DOSBox & vin 
    ·Sådan konfigureres en OpenSSL Apache Web Server 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes MSI Installer 
    ·Sådan kopieres et gendannelsespunkt 
    ·Sådan bruges heltal i Linux 
    ·Sådan installeres Apache Tomcat Server & Eclipse 
    ·Sådan deaktiveres computerens USB-porte 
    ·Sådan deaktiveres IP6 Indstillinger 
    ·Forskellene mellem Vista Premium og Erhverv 
    ·Hvordan laver bogstaver på en Macbook Bigger 
    ·Hvad Er Kontrol Keyboard kombinationer på Microsoft 
    ·Hvordan ved jeg, hvilke processer der Needed i Task Man…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com