| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Inddrivelsesprocedurerne for dual boot Windows og Linux
    Dual -boot din computer til at køre både Windows og Linux giver dig mulighed for at have det bedste fra begge verdener : du kan få den sikkerhed og funktion af en Linux-computer , når du har brug for det, og genstart for at få adgang de Windows -only værktøjer, som du ikke kan køre på Linux , når du har brug for dem . Men efter at have to systemer på én computer tilføjer en smule af kompleksitet , når det drejer sig tid til fejlfinding potentielle problemer. Fastlæggelse dit problem

    Før du kan recovery noget , skal du først nødt til at finde ud af dit problem. Den standard opførsel for en dual -boot system er at vise dine boot muligheder under opstart ved hjælp af GRUB ( Grand Unified bootloader ) . Hvis systemet støvler lige ind Windows , betyder det, at GRUB er beskadiget - Linux-systemet er der stadig , du bare nødt til at fastsætte bootloader at få adgang til det. Hvis du ser fejlen " Bootmgr mangler ," dette er et problem med Windows bootloader . Ligesom med GRUB fejl, dit Windows-system er der stadig - du behøver kun at erstatte den manglende fil
    Reparation af din GRUB Bootloader

    mindst teknisk metode til . reparere din bootloader er at bruge Boot -Repair -Disc opsving værktøj til at skabe en live CD /USB. Når du har oprettet denne cd eller USB , skal du genstarte din computer med det indsat. Vælg enten 32-bit eller 64 -bit, afhængigt af, hvad dit system bruger , og klik på " First reparer." Genstart systemet , og fjern cd'en eller USB , når du er færdig.

    Reparation Windows Startup

    Windows bruger " bootmgr.exe " som en del af processen til at starte dit system , og dermed når det ikke kan læse denne fil , hele dit system maler i standse . Du kan løse dette relativt nemt ved at indsætte din Windows-installation disk og genstart . Klik på "Næste ", når du bliver bedt om at vælge sprog , og på den næste side skal du klikke på " Reparer computeren " linket i nederste venstre hjørne. Vælg dit operativsystem , klik på " Next" og vælg " Startup Repair " valgmulighed. Når reparationerne er udført , vil du nødt til at reparere bootloader at se din Linux installation, da Windows overskriver bootloader .
    Brug Linux Live CD

    Hvis du ikke kan få adgang til din harddisk på alle, kan du bruge din Linux live CD /USB for at starte op en Linux-distribution og forsøge at få adgang til dine filer. Hvis din harddisk mounts og de filer er alle tilgængelige , eventuelle problemer med at starte Windows eller Linux sandsynligvis logisk og kan fastgøres med en frisk installation . Hvis din harddisk ikke er stigende endda ved hjælp af live-cd /USB eller du hører nogen mærkelige lyde fra drevet ( såsom at klikke ), så din harddisk er sandsynligvis oplever mekanisk svigt af de interne dele af disken. På dette tidspunkt , redde de data, du kan og få en ny harddisk.
    Oprettelse Partition Backups
    p Hvis du ønsker at skabe komplette sikkerhedskopier af dine separate Windows og Linux skillevægge til nyttiggørelse, at skabe billeder er en langvarig , men komplet metode til at gøre det. Et billede er en komplet kopi af en disk , for eksempel, er en ISO-fil oftest et billede af en cd eller dvd. En simpel værktøj til at skabe billeder , der er kompatibel med både Linux og Windows-systemer er Clonezilla . Bare brænde Clonezilla live til en cd eller oprette en bootbar USB ved hjælp af ISO -filen , skal du indsætte den i computeren, og følg instruktionerne for at skabe en sikkerhedskopi ved hjælp af " device- image" valgmulighed. Du har brug for en stor nok plads , såsom en ekstern harddisk, til at gemme dine billeder . Hvis den tid kommer , at dine partitioner der skal genoprettes , kan du gendanne dem ved hjælp Clonezilla og din partition billeder.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres Host Name i SUSE 
    ·Sådan ændres en root-adgangskode i Linux SUSE 
    ·Sådan copy & paste Brug VI 
    ·Kan jeg have XP & Linux på den samme computer 
    ·Sådan fjernes mellem linjerne Brug Sed 
    ·Sådan oprettes en genvej på skrivebordet i Linux for …
    ·Sådan kontrolleres en computer Temp i Linux 
    ·Sådan Check Hvis Linux er installeret 
    ·Hvordan installerer jeg Java i Unbuntu 
    ·Hvordan du skifter til en KDE Fra Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Upload flere filer Med en HTML formular 
    ·Sådan Vis den Ubuntu Nedlukning -Down Message 
    ·Sådan Kort en netværksmappe til et lokalt drev 
    ·Hvordan man laver en V24 Habbo Retro 
    ·Sådan foretages fejlfinding startproblemer i Windows X…
    ·Hvordan kan jeg læse en Microsoft Word DOC på en Inte…
    ·Sådan fjernes gendannelsespunkter i XP til at øge Sto…
    ·Sådan installeres XP til VMWare på Ubuntu 
    ·Hvordan kan jeg fjerne alt det overflødige og fremskyn…
    ·Sådan deaktiveres pop up-vinduer på min computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com