| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hvilke Linux Distribution vil arbejde på en Presario 1200
    ? Den Presario 1200 er en gammel laptop . Serien var i produktion af Compaq fra slutningen af ​​1990'erne frem til 2000 . Hvad der engang var en bærbar værdig til en firecifret prisseddel byder systemressourcer , der er krybe -værdig til den moderne øje. Hvis du har en Presario 1200 model, der er i god stand , er det ikke umuligt at installere en lav- ressource Linux-distribution på din bærbare computer , men der er ingen garanti for , hvad der vil arbejde , og hvad der ikke er. Presario 1200 System Resources

    De nøjagtige ressourcer til din Presario 1200 afhænger af din model. Jo højere dit system ressourcer , jo mere sandsynligt , du får Linux til at køre med succes. Din model sandsynligvis har mindst 64 MB RAM, nogle systemer kan opgraderes til 192MB , mens andre endda op til 320MB . Den største harddisk til skibet ud i Presario 1200-serien var 10GB , andre modeller har måske kun haft 3GB eller 6GB . Højere -end modeller tilbudt en 8X DVD-ROM -drev i stedet for en cd-rom. Den 1200-serien har både AMD og Intel-processorer , der spænder overalt fra 533 MHz til 900 MHz.
    DSL

    Din bedste chance for en funktionel Linux-distribution på din Presario 1200 er Damn Small Linux eller Damn Small Linux Not. Som navnet antyder, er det en ekstremt let distribution. De anbefalede systemkrav til DSL omfatter 64MB RAM og en 200 MHz Pentium-processor . DSL -N, som ikke er en opgradering til DSL , men snarere en udløber , er lidt mere intensiv , minimumskravene matche de anbefalede dem til DSL
    Peppermint OS
    < . br >

    letvægts Ubuntu - baseret distribution designet til netbooks , kan Peppermint laveste systemkrav være foreneligt med Presario 1200-serien . Klippen bund systemkrav for Peppermint To er 192MB RAM og 2 GB plads på harddisken. Administratorerne ikke angiver en processor krav, der ikke ene med x86-arkitekturen . Generelt de ville foretrække 512 MB RAM og 4 GB plads på harddisken , så selv med denne lav ressource distribution, er der ingen garanti for at det vil virke.
    Puppy Linux

    Puppy Linux er designet til at køre fra live CD eller USB og bruge meget få ressourcer undervejs. Mens systemkravene ikke er udtrykkeligt angivet på sin hjemmeside , at teste systemet på en cd eller USB-drev er en forpligtelse gratis måde at prøve det på din Presario . Hvis du ønsker at installere det på harddisken korrekt , kan du gøre en hurtig sparsommelig installation på din harddisk.
    Joli OS

    systemkravene er lidt mere end din Presario kan levere den Joli OS stedet hævder, at det kan forny gamle udslidte computere. Denne cloud -baseret system , der er baseret på Ubuntu og designet med Jolicloud i tankerne, er det værd at prøve. Fordelingen bør arbejde med Presario processor , men det kræver et minimum af 386MB RAM. Træde varsomt , og teste det ud via Live USB /CD , før at forpligte sig til installation. Du får også brug for mindst 4 GB ledig plads på harddisken.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan finder man en Linux version fra en Kernel Versi…
    ·Sådan Set -Up CentOS Med Xen 
    ·Sådan konfigureres Yum at bruge Proxy 
    ·Sådan installeres Eee PC Xandros på enhver PC 
    ·Sådan Clean wtmp 
    ·Sådan aktiveres Flow Control på en Solaris 
    ·Hvordan man kan montere en dvd på Linux 
    ·Sådan formateres en FAT partition i Linux 
    ·Sådan gendanne slettede filer i Linux Ext3 
    ·Sådan ændres Paging Space i AIX 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilmelder du dig Iexplore.exe 
    ·UNIX Scripting 
    ·Hvordan ved jeg, hvad Windows Vista version jeg kører 
    ·Sådan fjernes NetMeeting i Windows XP 
    ·Sådan ændres et netværk, siger Uidentificeret Networ…
    ·Hvordan du indstiller din computer til at logge på aut…
    ·Sådan fjernes en Windows 98 Password 
    ·Sådan Del Windows 7 Med Windows XP trådløs Laptops 
    ·Sådan finde WEP -indstillinger 
    ·Sådan installeres Zend Indstillinger på cPanel 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com