| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Fordelene ved en web-baseret OS
    En Web -baseret operativsystem er designet på et grundlæggende princip : mennesker i dag kan gøre stort set alle deres computing opgaver gennem Web -baserede applikationer, og de ønsker et edb-styresystem , der er tæt integreret med internettet. I modsætning til desktop -baserede operativsystemer som Windows , som kan tage længere tid end et minut at starte op , kan computere, der kører en web-baseret OS blive taget hensyn til web-baserede programmer, de bruger oftest kun i et par sekunder efter tænder på deres computer . Baggrund

    I juli 2009 Google annoncerede sin nye styresystem baseret på sin populære webbrowser, Chrome. Chrome OS er drevet udelukkende af internettet. Software applikationer ikke er installeret på selve computeren , men er kørt gennem internettet. Desuden er meget få data gemt på computerens harddisk - kun de data, nødvendig for at redde brugerens præferencer. Alle programmer kører i Chrome-browseren fane. Computere , der kører Chrome OS er kendt som Chromebooks . Andre web-baserede operativsystemer inkluderer Cloudo , Glide OS , Lucid , myGOYA . InformationWeek rapporteret i en Marts 2011 artikel, Motorola Mobility udvikler et webbaseret mobile operativsystem . Alle, der er nødvendig for at køre en web-baseret OS er en browser og en internetforbindelse.
    Speed ​​

    En af de store fordele ved et webbaseret OS er hastigheden . Ifølge en November 2009 artikel af "PC World" , fordi Chrome OS er konfigureret i skyen , kan en Chromebook starte op og forbindes til web-baserede applikationer i så lidt som tre sekunder. Google har beskrevet oplevelsen af ​​at bruge en Chromebook som mere som at bruge en TV end en computer. Windows-baserede computere tager betydeligt længere tid at starte op selve operativsystemet , derefter indlæse vigtige programmer , såsom anti -virus software, diverse hardware-drivere og tjenester, som alle forbruge hukommelse.
    < br > Sikkerhed og Simplicity

    anden attraktiv egenskab af Web - baserede operativsystemer er, at der er mindre chance for uheld downloade en virus , fordi computeren ikke er lagring meget data eller køre applikationer på computeren selv . Når Google annoncerede Chrome OS , Sundar Pichai , Googles vice president for product management, og Linus Upson , ingeniør direktør , skrev i et blogindlæg , at Chrome OS-brugere ikke ville have til at beskæftige sig med at installere anti- virus opdateringer eller ofte henter sikkerhedsopdateringer. Interfacet er " minimal at holde sig ude af din måde ," ifølge blogindlægget . Fordi en brugers data er lagret på internettet, er der ingen grund til at overføre data fra en computer til en anden , hvis nødvendigt. Det kan tilgås via web - baseret interface .
    Developers

    forbrugernes accept af web - baserede operativsystemer vokser, vil det skabe muligheder for udviklere at skabe mere letvægts , web-baserede applikationer og nå et større publikum , ifølge en juli 2009 artikel af "The Wall Street Journal. " Denne tendens kan også føre til en commoditization af nogle programmer , såsom Microsoft Office-pakke , vil betyder forbrugerne være i stand til at bruge web-baserede tekstbehandling og regneark til meget små omkostninger.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes RM Elementer i Linux 
    ·Sådan installeres Jolicloud Cloud OS og Keep Windows 7…
    ·Sådan Konverter IE favoritter til Firefox Linux 
    ·Hvordan kan man se , hvis Cron kører 
    ·Sådan formateres en harddisk med GParted for en ukendt…
    ·Sådan får du vist PSD-filer Med Fedora 
    ·Sådan Udvid en Sti i Linux på ColdFusion 
    ·Sådan aktiveres VNC i Linux 
    ·Sådan oprettes en ISO-fil i Linux 
    ·Sådan formateres en Gparted SD Card , hvis Skrivebesky…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er forskellen mellem musen pointer & indsætningsp…
    ·Sådan Læs meddelelser i en Sendmail Queue 
    ·Sådan Transfer billeder i høj opløsning 
    ·Sådan får du adgang Your MCITP profil 
    ·Sådan installeres en QTEC 
    ·Hvordan at slippe af et automatisk opdateringer Icon 
    ·Windows XP -konto Password Recovery 
    ·Sådan gendannes Toshiba M305 Bærbar 
    ·Hvordan kan man se hvilken version af Silverlight du ha…
    ·Sådan Quick Restore en Toshiba 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com