| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan oprettes og gøre en Launcher at oprette forbindelse til internettet i Linux
    Ubuntu, den mest populære Linux- distribution, kan du foretage løfteraketter til at køre alle mulige programmer, værktøjer og scripts automatisk, når du starter dem. Du kan oprette en desktop løfteraket til at forbinde din interne dialup modem til internettet , og du kan endda oprette en til at starte din webbrowser, hvis din computer er indstillet til at oprette forbindelse til internettet automatisk. Instruktioner
    1

    Hold og og tryk på tasten for at åbne en Terminal -vinduet. Enter " sudo pppconfig " i vinduet (uden anførselstegn ) for at åbne opkaldsopsætningen manager. Indtast din administrative adgangskode hvis terminalen beder dig om det. Hvis du har en højhastighedsforbindelse til internettet er oprettet allerede springe dette trin over og gå direkte til trin 7.
    2

    Opsæt din opkaldsmodem som foreslået i Ubuntu Dokumentation: . Tryk på " Opret en Connection "knappen. Forlad alt på det første skærmbillede som standard og tryk " OK". Klik på " Dynamic Brug dynamisk DNS" , og tryk på "OK". Klik på " PAP Peer Authentication Protocol ", og tryk på " OK " knappen. Indtast dit brugernavn og tryk på "OK ", og på næste side indtaste din adgangskode , og tryk på "OK ". Må ikke ændre nogen standardindstillinger på næste side , og tryk "OK". Vælg om du bruger touchtone eller pulsopkald , tryk på " OK", indtast din internetudbyders telefonnummer, og tryk på " OK". Vælg dit modem og tryk " OK". Klik på "Færdig Skriv filer, og vende tilbage til hovedmenuen " og " Afslut Afslut dette hjælpeprogram. "
    3

    Højreklik på skrivebordet , og klik på funktionen til "Opret en Launcher ". < br >
    4

    Tryk på knappen med ikonet for en fjeder på den for at vælge en anden ikonet for din launcher . Mulighederne er mange , men en god en til din internetforbindelse kaldes " nm -device - wired.svg ". Det er ikonet for den kabelforbindelse din Network Manager bruger .
    5.

    Vælg "Ansøgning " fra drop -down listen mærket "Type ". Indtast et navn i dette område som, " Internetopkald ". Det viser sig som en billedtekst under løfteraket. Enter " pon " i kommandoen felt. Hvis du har nogen kommentarer, du ønsker at vise op, når du holder musemarkøren hen over raketten , men ikke som en del af navnet , skal du indtaste dem i kommentarfeltet . Tryk på " OK" knappen.
    6

    Gentag trin 4 og 5 med en anden løfteraket, men indtaste " Internet Disconnect " i navnet felt og " Poff " i kommandoen felt. Når du dobbeltklikker på den første løfteraket, det forbinder dig til internettet, og dobbeltklikke på den anden launcher afbryder dig.
    7

    Opret en anden launcher ved at gentage trin 4 og 5 , men indtaste " Firefox "i navnet felt og" firefox " i kommandoen felt. Hvis du ønsker at ændre løfteraketten ikonet til Firefox symbol , tryk på ikonet knappen rulle gennem listen til " firefox- browser.svg " klikke på det og trykke på "Åbn "-knappen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan spiller en dvd på RHEL 
    ·Sådan installeres en RPM i Mandriva 
    ·Sådan nulstilles Root Password i Turbolinux 
    ·Sådan oprettes en NTFS Partition i Linux 
    ·Sådan ændres Time Med Date Command på en Solaris Box…
    ·Hvordan man kan montere en DVD i Fedora 
    ·Hvordan til Mount BIN filer i Linux 
    ·Sådan modtage en fax på Linux 
    ·DVD Installation Fejl i CentOS 5.3 
    ·Sådan dual boot Windows 7 ind Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan diagnosticere Hvorfor Windows kan ikke finde nog…
    ·Sådan Slet flere Windows i Hotfix 
    ·Hvordan man laver en Recovery Disk til Windows XP Backu…
    ·Sådan Opdater Arbejdstilsynet TestTaker til Mac 
    ·Sådan bruges en Mac at chatte på Yahoo! 
    ·Hvordan man laver en desktop ikon til Windows Media Pla…
    ·Windows Vista Standard Shutdown Options 
    ·Sådan installeres Mark of Chaos på Ubuntu 
    ·Sådan Partition a Hard Drive Med Windows XP 
    ·Tips Før du installerer a Box Sash Window 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com