| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hvad er historien om Linus Torvalds
    ? Navnet på Linus Torvalds er velkendt for enhver der er involveret i open source software bevægelsen. Torvalds er manden bag operativsystemet Linux , et open source OS, der steg fra en hobby -projekt til at blive en af ​​de tre dominerende styresystemer i verden. I dag er millioner af computere kører Linux på en OS stammer fra Linux, og Torvalds ' filosofier om software har informeret utallige open source-projekter i årenes løb. Early Years

    Linus Torvalds blev født den 28. december 1969 i Helsinki, Finland. Fra en tidlig alder , blev han opfordret til at læse og lære om emner, som interesserer ham, og i midten af ​​1970'erne en gave fra hans bedstefar introducerede ham til det emne, der ville dominere hans liv. Torvalds modtog en Commodore Vic 20 computer , og snarere end at blive tryllebundet af de få spil, der var til rådighed til maskinen , blev han betaget af de muligheder, computeren repræsenteret. Da han blev ældre , Torvalds lærte sig selv BASIC programmering, derefter begyndte at vove sig ind i assembler kode.
    Freax

    I 1991 , samtidig med at edb-programmering klasser på universitetet Helsinki , købte Torvalds sin første IBM - kompatibel pc. Snarere end at bruge det forudinstallerede MS -DOS -operativsystemet, han ønskede at installere en version af UNIX-operativsystem svarer til på universitetets egne computere . Desværre prisen på en UNIX -licens var alt for uoverkommelige , så han satte sig om at skabe sin egen version af UNIX fra jorden op . Oprindeligt planlagde han at kalde sin operativsystem " Freax ", men ven, der overså distributionen tilbudt filer fra en mappe kaldet "Linux ", fra " Linus s Unix ", og navnet fast .
    KAYAK Linux

    Linux måske har gået vejen for mange andre forfængelighed software-projekter og er blevet glemt , ikke havde Torvalds gjort et vigtigt valg tidligt. Han besluttede at frigive sin operativsystem helt gratis og distribuere det under GNU General Public License , som tillod brugerne mulighed for frit distribuere og redigere filerne , så længe de giver kildekoden til interesserede parter. Det henledte mange teknisk dygtige hobbyfolk til Linux, som alle begyndte at tilbyde deres egne tweaks og forbedringer til programmet. Torvalds hilste disse tilføjelser og Linux blev hurtigt en succes, sikker, og teknisk avancerede operativsystem. Den succes Linux tjent Torvalds en instruktør stilling ved universitetet i 1993 , hvor han mødte sin kommende kone , Tove .
    Succes

    Vedtagelsen af ​​Linux ved corporate computer producenter i løbet af 1990'erne næret en eksplosion i antallet af Linux-brugere over hele verden. Torvalds sidst pensioneret fra University at arbejde på Open Source Development Lab i Oregon , hjulpet af betydelige aktieoptioner præsenteret for ham af Red Hat og VA Linux distributionsselskaber. Selv om hans egen kode udgør kun omkring 2 procent af den moderne Linux-kernen , han fortsat den vigtigste vejledning af operativsystemet udvikling, og en vigtig figur i open source software bevægelsen.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får Lines af en tekst på AWK 
    ·Sådan manuelt slette Software i Linux Mint 
    ·Sådan rekompile en Kernel 
    ·Sådan ændres startrækkefølgen af processer i Linux 
    ·? Vil Lucid Lynx & AMD64 Work With My Intel Chip 
    ·Sådan installeres Gentoo på en EEE PC 
    ·Hvordan man laver en Transfer for TSH 
    ·Sådan installerer Linux applikationer til en anden par…
    ·Sådan kører Linux på en Toshiba Satellite A505 - 696…
    ·Sådan installeres Webmin 20080814 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en Brother Scanner Arbejde i Puppy Li…
    ·Sådan ændres en mappes udseende i Windows 
    ·Microsoft Updates ikke installere efter installation SP…
    ·Hvordan Tør en Compaq Presario M2000 
    ·Hvordan at slippe af TV Toolbar 
    ·Sådan Find My Display Driver 
    ·Sådan ændres startsiden i Windows Vista 
    ·Windows Password Recovery og Reset 
    ·Hvordan man korrekt brug CCleaner 
    ·Sådan ændres min Mac -adresse i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com