| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Fem grunde til at skifte til Linux
    Som alternativ til Windows og Macintosh -operativsystemer, Linux er hurtig, cutting- edge, billige (det er gratis !) Og stabil. Det tilbyder en bred vifte af it- oplevelser, Windows og Macintosh bare ikke kan matche. Med sine 400 + distributioner ( versioner) Linux kan give både nye og erfarne brugere en ny "smag" , når de har lyst til det . Linux er gratis

    Linux er gratis. For at installere Linux på din hjemmecomputer er så simpelt som at klikke på " Download" og brænde diskbilledet ( i form af et . ISO-image ) til en cd eller dvd. Så kan du starte fra CD /DVD og installere operativsystemet på din harddisk. Mange tilbyde en " LiveCD " , hvor du kan teste operativsystemet, før installation.
    Variety of Linux

    Udfordringen nye brugere står er at afgøre, hvilken distribution af Linux de ønsker at installere . Du kan vælge fra den meget populære, ligesom Ubuntu, Fedora, OpenSUSE eller Mint, til den nyere eller mindre anerkendt , ligesom Zorin , PC - OS Linux eller Slax . De er alle forskellige , selvom de deler den Linux " kernen ". De er alle unikke, tilbyder forskellige niveauer af kompleksitet , der kan være skræmmende for nye brugere. Distributioner som Ubuntu, Mint og PCLinuxOS tilbyde en meget Windows -lignende computeroplevelse. I virkeligheden er der et par Linux-distributioner , ligesom Ylmf Linux , der søger at efterligne Windows helt , og der er mange, der søger at efterligne Macintosh udseende , ligesom drøm Linux og MacPup , og der er mange flere endnu , der er simpelthen enestående , ligesom Crunchbang (# !) Linux, eLive eller Joli OS .
    Linux genopliver Ældre udstyr

    En anden grund til at bruge Linux er fordi det kan bidrage til at bevare ældre udstyr . Distributioner som Puppy Linux, TinyME og Damn Small Linux er skabt med det formål at genoplive ældre maskiner . Computere, forsumpe , fordi Windows bruger for meget RAM kan finde nyt liv med et operativsystem, der vil passe på en 1GB flash-drev. Nogle vil passe ind 500MB ! De bruger mindre plads og har brug for færre ressourcer , hvilket betyder, at det samme kørt ned computer, kan nu sætte disse ressourcer i retning af software, du vil køre, og i retning af at surfe på nettet hurtigere, med en browser , der sandsynligvis også blevet trimmet ned.
    KAYAK Linux-software

    Linux software, ligesom operativsystemet, er open source og gratis . Så hvis du er vant til at bruge proprietær software som Microsoft Office , AppleWorks eller Photoshop , kan du nødt til at vænne sig til at bruge open source- modstykker som OpenOffice eller GIMP . Du vil snart opdage, at de ofte arbejder så godt, og det faktum, at de er gratis kan gøre du kan lide dem endnu mere. For desktop publishing , vil du finde software som OpenOffice , Scribus eller AbiWord , til billedredigering , vil du bruge GIMP eller Inkscape , til videoredigering , vil du finde Avidemux , DeVeDe eller Cinelerra
    Cutting- . Edge Desktop Ekstraudstyr

    En af de bedste aspekter af Linux er dens banebrydende desktop effekter. Hvis du kan lide Windows , vil du kunne lide Linux-distributioner , der bruger Gnome desktop miljø. Det er meget ens, og du vil finde ved hjælp af det er behageligt. Men hvis du vil have flammerne til at skyde ud, hver gang du lukker et vindue , eller hvis du kan lide et vindue til at folde ind i en flyvemaskine og flyve væk, når minimeret , kan du prøve en fordeling, der bruger KDE desktop-miljø . Endnu mere forbløffende er det E17 " oplysningstiden " desktop miljø. Der er andre desktop miljøer, som er populære på grund af deres hastighed , ligesom LXDE og XFCE , men KDE og oplysningstiden er de mest imponerende, når det kommer til desktop effekter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Gør multiplikation i Linux Scripts 
    ·Sådan pakkes en enkelt fil fra Tar 
    ·Sådan bruges Puppy Linux Partition et CF-kort 
    ·Wampserver 2.0i ikke færdig Installation 
    ·Hvad er BackTrack VMware 
    ·Sådan Set Up Sendmail i AIX 5.3 
    ·Sådan kopieres MBR for en harddisk med Linux 
    ·Fedora FTP-server Tutorial 
    ·Sådan køber du en Linux -baseret AMD Computer 
    ·Sådan konfigureres en WMV Player til Mandriva 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af Windows Updates 
    ·Sådan ændres Windows XP Sprog til spansk 
    ·Sådan Genstart en HP 1430 Computer 
    ·Sådan opdaterer My Virtual Memory 
    ·Sådan slettes en lydenhed i Windows XP 
    ·Hvordan at tilføje tjenesten til køreniveauer 
    ·Hvordan jeg Tør en computer ren udføres en Original I…
    ·Hvordan at slippe af Protect -Ware 
    ·Sådan Tether en Samsung Jack til en MacBook 
    ·Sådan gendannes Active Decktop Når en politik forbyde…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com