| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Migrering fra Mac til Linux
    Brugere skifter fra Apple Mac-computere til Linux- operativsystem kan finde en skræmmende opgave foran dem. Kombineret med et ry for besvær, evt Linux præsenterer et paradigme skift , at brugerne måske ikke fuldt ud forstår . Linux og Mac deler ligheder , dog, og hvis Mac-brugere migrerer til Linux forstå deres valg i software , deres desktop-miljø , og hvad de kan gøre for at blive fortrolig med Linux, overgangen fra en Mac , vil være en givende én. Linux og Mac

    Det er måske ikke optræder som sådan på overfladen, men Linux og Mac-computere er faktisk udviklet fra samme system. Den Datalogi Institut for Carnegie Mellon University udviklet Mach kernel eller kerne for et styresystem , som en erstatning for FreeBSD -kernen. Koden fra Mach kernel blev grundlaget for XNU kernen. På grund af dette, kan Linux og Mac deler lignende arkitekturer, og en Mac-bruger bliver bekendt med nogle af de grundlæggende funktioner i Linux før overgangen .
    Desktops

    Apple Mac'er er kendt for deres brugervenlige og visuelt tiltalende interface. Som Linux- distributioner som Ubuntu vokse i popularitet , har de fokuseret mere og mere på dette aspekt af computeroplevelse. Gnome desktop præsenterer en grænseflade helt svarer til Mac OS-skrivebordet . Hvilken funktionalitet , der ikke er indbygget i Gnome kan tilføjes via compiz-fusion softwarepakke. Gennem compiz-fusion , kan brugerne aktivere sådanne widgets som en Mac -style dock langs bunden af ​​skærmen , eller bruge et program til at efterligne funktionaliteten af ​​Expose og Spaces. På denne måde kan Linux desktop tilbyde et velkendt miljø for en Mac-bruger .
    Software
    p Som en mainstream computing -platform, Macs har adgang til en række af professionel kvalitet software, såsom Microsoft Office , Photoshop og Adobe Dreamweaver. Selv uden disse, har Macs adgang til iWork kontorpakke og en række Mac-programmer og software. Mange brugere ved ikke, at en række faglige softwarepakker har en Open Source portion. Linux-brugere kan bruge GIMP fotoredigering pakke i stedet for Photoshop eller Open Office som en fuldt funktionsdygtig kontorpakke. Og for iTunes-brugere , er der Songbird , hvilket svarer til iTunes, og lader brugerne synkronisere deres iPods. Der findes også projekter til port Mac-programmer til Linux, eller at emulere Mac OS miljø på Linux.
    Multimedia Codecs

    anden fordel ved mainstream popularitet er, at Mac'er ikke har problemer med at afspille de nyeste multimedie filer øjeblikkeligt . På grund af Mac popularitet, er udviklere tilbøjelige til at bruge tid og penge at gøre software til at afspille dvd'er og musik-filer . Linux-udviklere , men måske ikke har adgang til disse proprietære formater og skal udvikle dem fra bunden. Eller hvis et codec - et stykke software , der afkoder mediefiler - ikke er open source , kan fordelingen ikke indeholde det i distributionen selv, forlader brugeren til at downloade codecs. I begge tilfælde kan codecs findes for de fleste medieformater i Linux.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter Solaris til et VMware Gæst 
    ·Sådan Unzip TGZ filer 
    ·Sådan Unzip en CPIO 
    ·Sådan kopieres en IDE -drev til en SATA-drev på Linux…
    ·Hvordan skal tjekkes for en Rootkit på CentOS 
    ·Sådan bruges Windows WiFi drivere i SUSE Linux 
    ·Sådan redigeres en Repo i Fedora 
    ·Linux Authentication Methods 
    ·Sådan konverteres MP3 -filer til M4R filer på Linux 
    ·Sådan link & Fjerne Brug LN 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan pakkes Logbog 
    ·Sådan Turn Windows Vista Automatiske Opdateringer On o…
    ·Sådan ændres Tid i SCO Unix 
    ·Hvordan kan jeg åbne en AVI-fil 
    ·Hvad er nyt i 2010 QuickBooks til Mac 
    ·ActiveX Installer Problemer 
    ·Sådan Slet virtuel hukommelse 
    ·Sådan slette en CD-RW i Windows 7 
    ·Sådan oprettes en Quick Launch Internet Icon 
    ·Sådan slette cachefiler 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com