| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Linux Input Devices
    Linux lader interesserede enkeltpersoner bruger et operativsystem gratis monetære omkostninger, men på en anden form for pris. De specifikke mekanik operativsystemet varierer mellem Linux-distributioner. Derudover det faktum, at Linux er open source betyder, at brugerne kan yderligere tilpasse disse systemets mekanik på egen hånd. Alt denne variation , som ikke findes i proprietære operativsystemer , gør at finde inputenheder , der arbejder med Linux hårdere end de proprietære systemer . Chauffører

    Drivere er stykker software , der tillader et operativsystem at interagere med og bruge , stykker af hardware. Disse kunne være interne komponenter eller eksterne inputenheder . Mens simple enheder, såsom en grundlæggende tastatur og en mus , bruger forholdsvis almindelige og simple enhedsdrivere , specialiserede enheder kræver specialiserede drivere. Disse kan omfatte tastaturer med brugerdefinerbare taster og ekstra funktionalitet, såsom fingeraftryks-scannere , eller fundamentalt mere komplekse enheder inputenheder såsom dokumentscannere . Disse enheder bruge drivere , at fabrikanten specifikt skaber og distribuerer til enheden.
    Linux driver Begrænsninger

    af 2011 Linux kørte på en relativt lille andel af desktops og bærbare computere. Derfor mens virksomheder oplevede producerer drivere til at lade deres enheder køre på mere populære operativsystemer , som Windows som væsentlige , de ikke altid se gør det med Linux med samme betydning. Som et resultat heraf , har mange virksomheder ikke producerer disse drivere til Linux . Denne mangel på pålidelige Linux-support , der kræves brugere, der ønskede at bruge en bestemt input-enhed til at gøre yderligere forskning , før du køber det, og hvis en chauffør ikke var til rådighed, for at være parat til at gøre nogle ekstra arbejde , når de købte den.
    < br >
    lave din egen Drivers

    Fordi Linux er open source, dens karakter tilskynder brugerne til at udvikle deres egne bidrag til operativsystemet. Betyder, at hvis der ikke var nogen understøttelse på Linux til et bestemt input-enhed , kunne brugerne tage initiativ og bruge open source udviklingsværktøjer til rådighed for Linux-brugere at oprette deres egen driver.

    Dette ville ikke blot bare lade at én bruger input -enhed, men ville åbne brugen af ​​denne input-enhed til hele Linux-fællesskabet . Selvom det kan lyde som en ekstrem flytte dag , det plejede at være den standard billetpris for en computer bruger, der ønskede at bruge en given enhed.
    Device Research

    andre mulighed brugere har , hvis de ikke ved, hvordan man , eller ikke har tid til at skrive enhedsdrivere er at gøre deres hjemmearbejde på enheden. Bare fordi en fordeling ikke med en driver til en bestemt input-enhed betyder ikke, at der ikke er en uafhængig udvikler, der ikke har foretaget en fungerende driver til Linux. Sommetider Linux-brugere kan også bruge programmer kaldet " indpakning " for at konvertere drivere lavet til Windows til at fungere som Linux-drivere . Desuden kan brugeren finde en lignende input-enhed , at Linux ikke understøtter med en enhedsdriver.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan konfigureres en Belkin Wireless LAN Card Med Cen…
    ·Sådan deaktiveres Watchdog i Grub - Linux 
    ·Sådan installere et operativsystem på PlayStation 3 
    ·Kan en Linux-maskine fra dvaletilstand Fjernt 
    ·Sådan Konverter NTFS Partition til Ext3 
    ·Sådan ændres Mocord & Cron i zoneminder 
    ·Sådan Afinstaller Linux openSUSE fra min computer 
    ·Sådan Set Up en virtuel printer på en Linux /Unix Sys…
    ·Embedded Linux Desktop 
    ·Genopretter Værktøjer til Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges Microsoft Virtual Machine 
    ·Sådan vises Tastatur & musefunktioner på din skærm 
    ·Sådan kontrolleres en processor i Linux 
    ·Sådan bruges mdb i ODBC på Windows Vista 
    ·Sådan ændres Tilbage til skrivebordet på Sparkle SWF…
    ·Sådan Afslut wgatray.exe processen i Task Manager 
    ·Sådan fjernes Dx 10 
    ·Sådan adgang til kommandoprompten ved Log ind skærm p…
    ·Sådan fjernes Windows Security Alert fra popping op på…
    ·Ligheder af Windows XP og Windows Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com