| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Linux Online Collaboration Tools
    De forskellige distributioner af Linux giver brugerne med operativsystemer , som følger " gratis software" filosofi GNU /Linux. Disse distributioner er udviklet og vedligeholdt af projektets medlemmer, som bidrager kildekode , dokumentation og prøvning for både at forbedre de operationelle systemer og gøre dem tilgængelige ved regelmæssige brugere . Disse projektet medlemmer er spredt over forskellige områder i forskellige lande , og bruge en række værktøjer til at samarbejde i cyberspace. IRC

    Internet Relay Chat (IRC) er en slags decentraliseret chatrum system. Computerbrugere fra hele verden kan oprette nye IRC "kanaler ", eller steder, hvor enhver bruger med en IRC klient kan logge ind og chatte med andre IRC -brugere rundt om i verden. Forskellige Linux-distribution projekter anvender disse IRC -kanaler som mødesteder for mødeledelse . På forudbestemte tidspunkter , såsom en indstillet dag og tidspunkt hver uge, kan medlemmerne af et projekt , der arbejder på et bestemt område (såsom dokumentation eller sikkerhed) mødes og diskuterer nye arbejds emner eller hvordan eksisterende arbejde skrider frem.
    < Br >
    Wikis

    Wikis er motorer, der tillader kollaborativ udvikling af artikel- baserede websites . Alle kan se disse sider , og afhængigt af de indstillinger, der gennemføres af administrator, kan visse brugere redigere sider eller oprette nye sider helt. Wikis også spore historien om en given side er redigeringer at tillade projektet medlemmer til at vende tilbage sider til et tidligere tidspunkt. På den måde er ingen oplysninger nogensinde virkelig tabt. Projekt medlemmer kan arbejde sammen med disse wikis til at skabe grundig dokumentation for distributioner.
    Bugzilla

    Fordi Linux-distributioner er designet til at arbejde på en bred vifte af systemer , er det vanskeligt at gennemteste dem til enhver situation brugere kan støde på med forskellige operativsystem og forskellige programmer , der kører inden for. Dette er, hvor centraliserede bug rapportering systemer, såsom Bugzilla , kommer i handy : de tillader regelmæssige brugere , eller projektdeltagere opgave med kvalitet og sikkerhed testning, at rapportere fejl og detaljer om, hvordan at gengive dem . Medlemmer af et projekt til opgave at rette fejl kan derefter tage disse oplysninger , kan du prøve at ordne det, og post fremgang for andre at se .
    Version Control

    Kildekode kan være vanskeligt at arbejde på i fællesskab . Manuel adskille kopier af kildekoden til udvikling fra sikre versioner af kildekoden kan være byrdefulde , især for projekter, som bruger kode spredt over flere forskellige filer . Også kan kommunikere ændringerne manuelt være unøjagtig. Version kontrol software giver brugerne mulighed for sikkert at "check out" kopier af den seneste stabile kildekode, derefter udvikle på det, uden frygt for at kompromittere projektet. Derudover, når større ændringer ikke fungerer , kan programmøren nemt vende tilbage til tidligere versioner af koden. Når projektets medlemmer med tilstrækkelige rettigheder har arbejdet gennem nye tilføjelser til det punkt, hvor de er klar til optagelse , kan de indsende koden og dokumentere de ændringer, de foretaget via den version -control software.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan copy & paste Brug VI 
    ·Detection Redskaber til en Memory Leak i Linux 
    ·Sådan får Linux til at suspendere en skærm 
    ·Sådan Send Mouse & Keyboard begivenheder til andre sys…
    ·Sådan pakkes en enkelt fil fra Tar 
    ·Sådan installeres Amon -Ra Recovery Tool 
    ·Sådan geninstalleres Mythbuntu 
    ·Sådan indstilles NIC Speed ​​i Xilinx Bash 
    ·Hvad er Solaris 
    ·Sådan aktiveres Compiz Fusion 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reformater Windows XP Professional 
    ·Sådan Download papirkurven i Windows XP 
    ·Fjernelse af dual boot Option 
    ·Hvordan du skifter til en engelsk tastatur 
    ·Hvad er den funktion af Setup exe-fil 
    ·Kan jeg synkronisere min Google Kalender med Entourage 
    ·Sådan redigeres en Dual Boot Screen på XP Startup 
    ·Sådan Flyt My Task Bar til en anden skærm 
    ·Sådan oprettes en WIM fil 
    ·Sådan se programmer, der kører i baggrunden på en la…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com