| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan oprettes en bootbar USB -drev til Linux fra Windows
    have en bootbar Linux USB -drev kan være nyttigt , uanset om du har brug for det for at hjælpe gendanne data på andre folks maskiner eller du ønsker at prøvekøre Linux før begår det helhjertet på din maskine. En bootbar Linux USB er designet til at blive brugt på enhver computer , uanset hvad operativsystemet er installeret . Adskillige enkle at bruge værktøjer giver dig mulighed for at lave en bootbar Linux USB drev i en Windows-operativsystem. Ting du skal
    USB-flashdrev
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Brug Universal USB Installer til at skabe din Linux USB boot -drev. Download og installer Universal USB Installer fra PendriveLinux.com og hente en Linux ISO -fil til en USB-drev fra distributionens hjemmeside. Pr. maj 2011, er de tre mest populære distributioner af Linux Ubuntu, Mint og Fedora . Sæt USB -drev i computeren. Åbn " Installer ". Vælg hvilken Linux-distribution du vil køre fra drop -down menu , skal du finde ISO-filen , du hentede på ISO drop- down menuen og vælge bogstavet betegnelse for dit USB drive. Tryk på knappen "Opret" og give din maskine til at skabe din bootbar USB-drev. Dette værktøj kræver Windows XP, Vista eller 7 for at fungere korrekt. Det kan ikke køre på ældre versioner af Windows.
    2

    Opret din Linux Live- USB ved hjælp af din Universal Multiboot Installer eller YUMI for Windows-maskiner . YUMI tillader dig at installere flere forskellige Linux-distributioner til den samme USB-flash- drev, så du kan teste masser af Linux-distributioner før afregning på en, eller så du kan installere alle dine Linux opsving værktøj for andre computere i én bærbar plads. Download og installer YUMI og ISO -filen til Linux distributionen du ønsker at bruge på din USB-drev. Sæt din USB-flash- drev i en USB -port. Kør YUMI . Vælg drevbogstavet på din USB -drev fra drop- down menu. Hvis du ikke allerede har formateret det til FAT32 , marker feltet for at formatere drevet . Hvis du tilføjer en anden distribution til dit USB-drev , skal du ikke markere dette felt . Vælg hvilken distribution, du ønsker at installere, på listen, og gå til den placering, hvor du har hentet ISO-filen . Tryk på knappen "Opret" og tillade YUMI at formatere og opbygge din Linux Live- USB. Den YUMI værktøj kræver Windows-operativsystemer til at være XP eller højere .
    3

    Byg en Multiboot Linux USB med Shardana Antivirus Rescue Disk Utility eller Sardu . Download Sardu værktøj fra producentens hjemmeside og installere det på en Windows-maskine . Det kan direkte hente ISO filer fra distributions hjemmesider, så du ikke behøver at gå på udkig efter dem selv med dette værktøj . Start værktøjet og klik på fanebladet "Linux Live. " Marker felterne ud for de Linux- distributioner , du ønsker på Live USB-drev og vælg USB-drev bogstav fra drop- down menu. Tryk på knappen med ikonet for USB -flash -drev på den og lade redskab til at skabe dit USB drive.
    4

    Installer en specifik populære Linux- distribution via et web -baseret værktøj på deres hjemmeside. Ubuntu og Fedora , for eksempel, har web -baserede værktøjer , der korrekt formatere bootable ISO-filer , så de kan installeres og køres fra USB-flash -drev. Gå til hjemmesiden for Linux-distribution , du vil bruge, og følge de specifikke online vejledninger for hentning af relevante filer og installere dem på USB-drev. Der er ingen minimumskrav til operativsystemet for disse værktøjer. De kræver kun en internetforbindelse og en webbrowser. Denne mulighed er også tilgængelig for at skabe en Linux Live- USB på en Mac.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan udskriver i Linux 
    ·Hvordan at tilføje hardware til Fedora 
    ·Sådan Konverter CR2 til JPG i Linux 
    ·Sådan Set Up en Debian Linux Elite Meget Anonymous Pro…
    ·Hvordan opdaterer jeg Suse 10.2 Skærmdrivere 
    ·Sådan at starte Linux fra en Eee PC SD-slot 
    ·Sådan blokering filsystemet på en FC4 Grub 
    ·Sådan Embed Linux på SD-kort 
    ·Sådan Clear wtmp 
    ·Sådan Tilføj til chkconfig 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes en proceslinjen i Windows Mobile 
    ·Sådan installeres Ideer til PTF 
    ·Sådan køres MSI i Silent Mode 
    ·Sådan fjernes Windows XP på min Dell Laptop 
    ·Sådan tilføjes Free Disk Space 
    ·Hvordan skal tjekkes for de nyeste opdateringer til com…
    ·Sådan får dit SD kort til at fremstå som et flytbart…
    ·Sådan tilføjes flere IP-adresser til netværkskortet …
    ·Sådan installeres Linux på en bærbar computer med Vi…
    ·Hvordan kan jeg Fix Exception Processing Message 0XC000…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com