| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Forskel mellem Linux-distributioner
    Linux er et open source operativsystem. Den centrale " kerne " kan distribueres gratis af alle, der ønsker at lave sin egen version . Som et resultat, " , distributioner " en række forskellige varianter , kaldet er tilgængelige. En fordeling består af Linux-kernen , med den grafiske frontend og medfølgende software kræves for at fuldføre en fuld operativsystem. Det er normalt hentet som en enkelt disk billede , der er installeret som en traditionel styresystem . Ubuntu

    Ubuntu er en af ​​de mest populære Linux-distributioner , måske på grund af det faktum, at det er rettet mod at være specielt brugervenlig. Linux har ry for at være en meget teknisk operativsystem, der kræver mere computer ved hvordan -how til at drive end Windows eller Mac OS X. Ubuntu stræber efter at blive mere som disse andre operativsystemer. Det benytter en grafisk brugergrænseflade til alle sine vigtigste opgaver , og har en række forskellige varianter til anvendelse i forskellige situationer . For eksempel er der en pædagogisk udgave beregnet til nem installation i små netværk , en webserver edition og en dedikeret medie- center release.
    BackTrack

    BackTrack er en eksempel på en Linux-distribution med en særegen defineret formål. En af fordelene ved tilpassede distributioner er, at brugerne kan få alle de værktøjer, de har brug for i en enkelt pakke , uden at nogen af ​​de overskydende værktøjer, de ikke ønsker. BackTrack er en sikkerhedstest distribution. Det bruges af edb-sikkerhed analytikere til at udføre penetration test på netværk og maskiner. Den indeholder alle de nødvendige værktøjer til at gøre dette , såsom port scannere, password crackers og fjernadministration værktøjer. Som et resultat, er dens bruger-base en meget kyndig gruppe, der giver et stærkt fællesskab base for teknisk support og hjælp . Linux-distributioner fokuserer ofte på en bestemt gruppe af brugere , og som et resultat , nye brugere har en tendens til at have en solid støtte netværk af brugere lidenskabelige om emnet.
    Red Hat
    < br >

    Red Hat Enterprise Linux var en af ​​de første kommercielle distributioner. Som altid var software gratis , men brugerne vil betale en registreringsafgift til Red Hat selskab til gengæld for teknisk support. Fordelingen er designet til at blive brugt i et erhvervsklima , og dens funktioner afspejle dette. Der er en fuld suite af kontorprogrammer , alle kompatible med deres Microsoft modparter. Red Hat producerer også en server version af OS , designet til at holde et firmanetværk kørende , mens du betjener e-mail og udskrive systemer .
    OpenSUSE

    OpenSUSE betragtes som en af de bedste distributioner til Bærbare brugere. Samt at det er en slank , strømlinet klient , ideel til computere med begrænset processorkraft, den har også en række smarte netværksproblemer værktøj. Dette er en praktisk funktion for dem, der rutinemæssigt har forbindelse til en række forskellige netværk , og ønsker ikke at gå gennem besværet med at definere en ny forbindelse , hver gang . De værktøjer omfatter også cellulære support, der giver brugerne mulighed for at " Tether " en mobiltelefon og bruge sin dataforbindelse som et modem .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du en Linux bibliotek størrelse 
    ·Sådan Turn Registrerer Global Off 
    ·Sådan fjernes Windows XP & Installer Linux 
    ·Sådan installeres en Belkin Wireless G Notebook Card p…
    ·Sådan Manuelt installere KnowledgeTree på CentOS 
    ·Sådan konfigureres Linux for Verizon Internet Service 
    ·Sådan fjernes Applications i Linux 
    ·Sådan bruger useradd at oprette nye brugerkonti 
    ·Hvordan man laver en Debian 4 Installer Boot Disk 
    ·Sådan fjernes Linux Fra et dual boot-system 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvilke filer skal jeg spare , før du geninstallerer Wi…
    ·Sådan Stop en Mac fra Annoncerer Time 
    ·At skifte fra Mac Mail til Thunderbird 
    ·Sådan spiller iTunes Music i Ubuntu 
    ·Sådan fjerner Trojan Win32 Off Cmd 
    ·Sådan Find password hashes på en Mac 
    ·Sådan helt at fjerne OpenOffice Fra Vista 
    ·Sådan justeres Desktop Ure 
    ·Liste over processer i Task Manager 
    ·Sådan fjernes og Lave en Bootcamp partition på Leopar…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com