| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Linux Desktop Tools
    Linux og Windows-operativsystemer har begge desktop-værktøjer . Mange Linux desktop-værktøjer er frit tilgængelige og støttes af et fællesskab af udviklere. Linux desktop-værktøjer ofte ligner vinduer desktop gadgets , men kaldes " applets ". Desktop-værktøjer til Linux kan bruges til opgaver såsom fil søgning, men de kan også levere underholdning med ting som simple spil eller simulerede akvarier . Linux desktop-værktøjer er et nyttigt supplement til Linux operativsystemet , fordi de altid er synlige på skrivebordet , og derfor altid til rådighed. Compiz

    Compiz er en windows manager, der tilføjer funktionalitet til Linux desktop . Det giver en desktop grafisk brugergrænseflade og forskellige vindue switchers . Det viser, hvad der kan opnås på en Linux desktop i form af udseende.

    Det gør den ved at integrere ind i Gnome miljø, der giver et forbedret sæt af funktioner til at øge anvendeligheden af den samlede vinduer oplevelse. < br >
    Emerald

    Emerald er en " add on" til Compiz window manager , tilføjer til udseendet og fornemmelsen af ​​window manager . Det har også en facilitet til at simulere andre vinduer managers såsom Windows 7 . Emerald indeholder et sæt af temaer, der kan bruges med Compiz , og der er en række forudindstillede temaer at bruge og nye ofte blive skabt.
    Cairo

    Cairo er en dock , som lægger sig til Linux desktop . Der er forskellige applets og lanceringer , der kan stilles til rådighed fra kajen . Udseendet af softwaren er forbedret ved brug af OpenGL , open source grafisk miljø -software. Cairo ligner nogle vinduer lancerer som " Rocket Dock " og talrige andre. En docking system giver øjeblikkelig adgang til almindeligt brugte programmer, og det kan ofte hjælpe produktiviteten.
    Top Shelf

    Top Shelf er et panel applet tilhører Gnome suite af produkter . Den software giver hurtig adgang til filer og mapper. Dette system betyder ikke automatisk placere filer og mapper i en " nyere " filer og mapper liste . Alle filer og mapper er sat der af brugeren manuelt , så brugeren altid er ansvarlig for hvad der vises i hylden, såsom arbejde dokumenter eller andre genstande , de gerne vil adgangen til nemt.
    Tomboy Noter

    Denne funktion er tilgængelig som standard på de fleste nye Linux- installationer. Det er en metode til at tage noter , som kan blive naglet til skrivebordet , rullede op eller knyttet til andre noter ved brug af et fælles indhold af A- liste over alle de noter hjælper med at finde information hurtigt .
    < Br > Gnome DO
    p Dette er en del af fil søgning systemet , så du kan søge i alle filer på din desktop maskine, men høne køre et program til at operere på resultatet, såsom at sende listen via e-mail , opdatere en hjemmeside og anden software.
    Nautilus Actions

    Nautilus File Manager kan søge og administrere filer i Linux. Nautilus Actions supplerer Nautilus filhåndtering, kørende programmer fra en drop -down menu , og ved at højreklikke inden Nautilus . Brugerdefinerede handlinger kan inkorporeres i Handlinger systemet, da som en liste over instruktioner til at udføre en bestemt opgave.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du vist ændringer på Grub 
    ·Hvordan du udskriver fra FC14 i Linux 
    ·Firewall Software til Linux 
    ·Hvordan kan man øge højttalerlyden i Mandriva Linux 
    ·Sådan Partition a Hard Disk på Solaris 8 
    ·Hvordan til Mount en sda1 i CentOS 
    ·Sådan Clean en Root Directory 
    ·Sådan finder du den Kernel Version 
    ·Hvad er Midori Linux 
    ·Sådan Rip en DVD med Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan aktiveres installation af Windows 7 på en Sony …
    ·Sådan støvle med en 49 GB harddisk med Bad Sektorer 
    ·Hvordan finder man en produktnøgle på en computer 
    ·Sådan tilføjes FTP bruger Med Linux 
    ·Sådan fjernes en Windows vandmærke Med Regedit 
    ·Sådan køber en ekstra Windows XP Licensaftale 
    ·Minimumskrav til Windows 2000 
    ·Sådan bruges en menu i stedet for proceslinjen 
    ·Sådan ændres ejerskab af et User Directory på XP Hom…
    ·Licenskrav for Linux Vs. Microsoft Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com