| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Linux Programmer og Spil
    Nye Linux-brugere kan kun genkende et par programmer , der følger med det frie styresystem , mens andre vil være helt fremmed . Linux er bygget op omkring open source-software , og ansøgningerne afspejler generelt dette tema. Proprietær software som Microsoft Office , vil ikke blive fundet i Linux, men de gratis versioner , der kommer med Linux vil have de samme funktioner. Går Online

    Bortset Microsofts Internet Explorer og Outlook , Web værktøjer i Linux er de samme som dem, der findes i Windows . Begge operativsystemer bruger Firefox, Google Chrome og Opera til at browse på nettet og Mozilla -baserede Thunderbird til at styre e-mail. Men Mozilla og Chrome produkter også har re- brandede versioner for nogle Linux-distributioner , styresystemet Debian ofte kommer med Iceweasel i stedet for Firefox, og icedove stedet for Thunderbird. Med undtagelse af den branding , selvom disse programmer bære nogen reel forskel fra de oprindelige versioner.
    Getting Things Done

    OpenOffice.org , et open source office suite, tilbydes som et gratis alternativ til Microsoft Office i Windows verden . Med Linux, kommer de fleste distributioner pakket med alt-i- ét program. Nogle distributioner kommer med Gnumeric regneark og AbiWord , et tekstbehandlingsprogram. Specialized software såsom GnuCash for personlig finansiering , er Scribus for sidelayout og GIMP til grafik redigering regel enten pakket med distribution eller let tilgængelige ved download.
    Text Editors
    < br >

    Linux lægger stor vægt på teksteditorer , i modsætning til Windows , som er leveret med kun Notesblok. Mindre og mere alsidigt end tekstbehandlingsprogrammer , teksteditorer tillade dig at skrive kode til programmering samt tekstdokumenter , der kan gå ind i et websted. Linux -centreret teksteditorer kan omfatte konsol -baserede Vim og Emacs eller redaktører der omfatter en grafisk brugerflade som Gvim , Geany og Gedit .
    En foranderlig interface

    Linux leveres med flere forskellige grafiske brugergrænseflader , som hver giver sit eget udseende og fornemmelse. Gnome og KDE , som begge bringe en Windows føler til computeren , kommer med deres egen software bundter . Xfce , en lettere vægt skærm miljø, bringer en anelse Mac -ish føler til Linux computere. Minimalistisk brugere kan vælge den ekstremt skrabet -down Openbox eller Fluxbox .
    Games

    I forhold til Windows-platformen , Linux halter bagefter i spiludvikling og mange af de tilgængelige valg er open source kloner af mere etablerede spil. Du kan hæve en middelalderlig hær i " Battle For Wesnoth , " erobre verden i " FreeCiv " - en klon af " Civilization " - ". FlightGear " play Texas hold 'em med " TH Poker ", eller flyve en flyvemaskine med Grafiske brugergrænseflader Gnome og KDE omfatter en bred vifte af single- player spil , herunder kabale, Sudoku og " Minestryger " variationer . Selvom Linux fremhæver fri software , nogle kommercielle spil er tilgængelige . Den " Quake ", " Doom " og " Quake 4" spil er porteret til Linux, som er " Minecraft " og " Conquest ".
    Kom Software

    Linux distributioner kommer med værktøjer, der vil hente mere gratis software fra internettet, så du ikke sidder med , hvad der kom med din version . Debian og Ubuntu bruger Synaptic pakkehåndtering , der søger efter software og spil , downloads dem og installerer dem .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan dearkivere TAR filer på en anden Root 
    ·Sådan deaktiveres TouchPad i Linux 
    ·Sådan installeres Songbird på Linux 
    ·Sådan Fjern et program i Linux 
    ·Sådan Unzip en Tar GZ fil i Linux 
    ·Sådan ændres en pauseskærm med OpenSUSE 
    ·Sådan Sync Mobiltelefoner til Linux 
    ·Hvordan at scanne et dokument i Linux 
    ·Sådan Tæl antal filer i DIR med Linux 
    ·Sådan Konverter MIDI til WAV i Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres Windows XP Security Center 
    ·Sådan finder XP funktioner i Vista 
    ·Sådan Put To eller flere operativsystemer på én hard…
    ·Hvorfor har mit hus vinduer har Fugt på dem i koldt ve…
    ·Sådan tilføje genveje til menuen Start i Windows 7 
    ·Sådan installeres MQSeries til HP -UX 
    ·Sådan kontrolleres en DVD Drive Med Firmware 
    ·Sådan Send til en printer i PowerShell 
    ·Sådan slettes programmer fra Auto Run på en Windows X…
    ·Hvordan kan jeg ændre administrator password på en HD…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com