| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hvad er en Linux Desktop
    ? Linux er et operativsystem for personlige computere , der er udviklet til at ligne UNIX kommando linie interface . Linux -versioner , kaldet distributioner eller fordelinger, spænder fra kommandolinjen brug til komplekse grafiske interfaces ligner Mac OS X eller Microsoft Windows . Et typisk træk ved en Graphical User Interface er " skrivebordet " eller standard computer display. Linux desktop indeholder alle de elementer , der er nødvendige for at udføre opgaver , køre programmer eller bruge internettet. Operativsystemer

    operativsystemerne giver core grænseflade mellem computeren , brugeren og eventuelle computerens komponenter. GUI af operativsystemet kaldes også en front-end , og fungerer som oversætter mellem brugernes kommandoer og den underliggende disk operativsystem , kaldet en kerne . De fleste masseproducerede personlige computere leveres med Microsoft Windows installeret, eller Mac OS X , hvis maskinen er Apple -baseret, men alternativ såsom Linux distributioner er tilgængelige som godt , ofte gratis .
    Linux Kernel

    i midten af ​​1990'erne blev Linux-kernen udviklet som en frit tilgængelig , UNIX -kompatibelt operativsystem, der kunne installeres på personlige computere. Ligesom UNIX bruger Linux et Command Line Interface , der kræver, at brugeren til at skrive i tilsyneladende kryptiske kommandoer snarere end en windowing miljø. Imidlertid har populariteten af ​​Linux-kernen resulteret i adskillige grafiske frontends og udlodninger skræddersyet til en bestemt anvendelse. Linux er kendt for at arbejde på flere computer-platforme end noget andet operativsystem, herunder den populære pc og Apple-computere.
    Graphical User Interface

    Mere end en dusin Linux distributioner er til rådighed, mange fokuserer på et bestemt program , såsom lyd eller video-redigering , uddannelsesmæssige applikationer eller enterprise installationer. Linux desktop er skabt af den grafiske frontend og er befolket af slutbrugeren med genveje , kendt som ansøgning løfteraketter og andre hyppigt anvendte kommando ikoner. GUI desktop indeholder også en proceslinjen til at angive kørende programmer , og mange distributioner inkluderer en hurtig lancering bar på skrivebordet, for at indlæse hyppigt anvendte programmer hurtigere.
    Computer Desktops

    på computeren er skrivebordet den synlige skærmen, når den firsts starter op . Det giver aktuelle oplysninger, såsom tid og dato , og giver dig mulighed for nemt at indlæse programmer , tilføjer hver til skrivebordet proceslinjen da det er fyldt . Ligesom en fysisk skrivebord er et sted at organisere projekter og Office-værktøjer, Linux desktop giver computeren bruger til at organisere filer eller ofte brugte programmer.
    Linux Ubuntu

    Linux Ubuntu er et grafisk operativsystem med en Windows -lignende desktop at forenkle migration fra andre styresystemer. Ubuntu installation er enkel, automatisk registrering systemenheder og læsning de relevante drivere . Ubuntu kan hentes fra en cd eller dvd , og giver brugeren mulighed for at afprøve operativsystemet , før du installerer den permanent . Et karakteristisk træk ved Ubuntu er evnen til at bruge flere skriveborde , der kører forskellige applikationer på en dedikeret arbejdsområde , eller virtuelle desktop . Ubuntu installerer fire arbejdsområder som standard, og kan tilpasses til mere eller mindre , som du foretrækker .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding GStreamer 
    ·Hvad Er Kernel Headers 
    ·Sådan installeres VirtualBox i Linux 
    ·Sådan aktiveres søgefremhævning i VIM 
    ·Sådan Turn Registrerer Global Off 
    ·Sådan udforske E2F'er på en partition 
    ·Sådan bruges Knoppix til at montere en Windows-partiti…
    ·Sådan Update drivere på OpenSUSE 
    ·Hvordan man laver en Whitelist i squidGuard 
    ·Minimer vinduet forsvinder i Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en gendannelse cd til Windows XP 
    ·Sådan Tilføj widgets til iWeb '09 
    ·Sådan ændres Registrerede ejere i Regedit 
    ·Sådan oprettes en startdiskette med Fedora 9 
    ·Typer af Spam Filter 
    ·Sådan Set Up Nye brugere på Ubuntu 
    ·Sådan Flash HP Printer Firmware 
    ·Sådan ændres Startup Task Bar 
    ·Sådan Gør din egen gratis domænenavn 
    ·Sådan Tænd kryptografisk service 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com