| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Kan du installere Linux uden aftørring Din Drive
    ? Når du får klar til at skifte til Linux, beslutte, hvordan til at håndtere alle dine personlige filer kan være skræmmende , især hvis du har en omfattende samling af mediefiler, der bruger plads . Men ved partitionsopdele kørsel kan du installere Linux uden at skulle formatere din harddisk. Gør Space

    Du bliver nødt til at sørge for, at du har nok plads til at oprette to forskellige partitioner - en til din nuværende installation og filer , og en, der vil være din Linux partition. Se dokumentationen for din distribution af Linux til at se, hvor meget harddiskplads anbefales til operativsystemet.
    Sikkerhedskopiere dine data

    Du bør altid sikkerhedskopiere dine de vigtigste data , før du gå i gang på at ændre din computers filsystem. Selv når der ikke er nogen grund til at forvente fil tab , er der ingen måde at forudsige, hvad der kunne gå galt. Du kan sikkerhedskopiere dine filer til en Universal Serial Bus ( USB) tommelfinger drev , en off- site service (såsom Dropbox eller Mozy ) , eller til en ekstern harddisk. Du kan selvfølgelig risiko datatab - men vær advaret
    Manuel Versus Automatic
    p Hvis du bruger Ubuntu, i øjeblikket den mest populære. distribution af Linux ( især blandt nye brugere ), vil du få mulighed for at oprette en dual-boot med dit nuværende operativsystem. Dette vil ændre størrelsen på partitioner til uanset størrelser, du udpeger, og gør det uden at fjerne nogen filer i øjeblikket på din harddisk. Men hvis du vil have mere kontrol over processen, kan du ændre størrelsen på dine partitioner manuelt, før der iværksættes på installationen.
    Ompartitioneres drevet
    p Du kan ikke ændre de partitioner på din køre, når drevet er monteret (eller får adgang ) til at opdele det drev, du bliver nødt til at bruge en partition management program, som f.eks GParted eller partition Logic, der løber fra en boot -cd . Læs vejledningen , der følger med programmet, før der iværksættes på partition management, og sørg for at du forstår at skrumpe din nuværende partition og oprette en ny. Når du har brændt ISO af dit program til en cd , skal du indsætte cd'en i det optiske drev , og genstart computeren. Din computer vil starte programmet op og præsentere interfacet til at ændre eller oprette partitioner. Når du har startet repartitioning , kan du ønsker at få en kop kaffe , selv repartitioning en relativt lille harddisk kan tage en time eller to. Notér de partitionsstørrelser og etiketter , så du ved hvilken partition huser dine filer , og som er ryddet for Linux.
    Dual Opstart

    Ved at lade din nuværende partitioner intakt , vil du ende op med en computer, dobbelt støvler , eller bruger to operativsystemer installeret i en computer . Du kan efterlade det på denne måde, hvis du ønsker, eller du kan slette den anden partition , når dine filer er flyttet til Linux partition. Computere, dual-boot bruge GRUB ( Grand Unix Bootloader ) under opstart for at lade dig vælge det operativsystem, du vil bruge.
    Installer Linux

    Når dine partitioner er sat op , og alt synes at være i orden, din computer starte op med installations-cd'en eller USB-drev indsat. Hvis din distribution bruger en direkte eksempelvisning , vil du få mulighed for at teste systemet fra CD /USB , før at forpligte sig til installationen. Det er en god idé, hvis du er usikker på, hvad distributionen du ønsker at bruge . Når du starter installationen , skal du sørge for at vælge den partition , der ikke har dine filer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Erstat Datoer med et numerisk i Bash 
    ·Sådan ændres FTP brugernavn og adgangskode på Linux 
    ·Hvordan man kan montere en USB harddisk med Knoppix 
    ·Sådan installeres et VIM til en PATH Variable 
    ·Hvordan man opbygger NAS Med CentOS 
    ·Sådan kører NET applikationer i Linux 
    ·Sådan slettes en Vedvarende rute på CentOS 
    ·Hvordan jeg Patch My Kernel Gør startskærmstema Arbej…
    ·Sådan synkroniseres cPanel Konti 
    ·Sådan installeres Adduser er i stand til CentOS 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reparation Explorer.exe fra en cd 
    ·Hvordan kan jeg gøre større Bookmark Ikoner 
    ·Sådan at tvinge Defrag at køre 
    ·Sådan fjernes Microsoft Visual C + + 6.0 Fra Windows V…
    ·Sådan Send en HTML e-mail i Entourage 
    ·Sådan kontrolleres en DVD Drive Med Firmware 
    ·Sådan Tilføj & fjern programmer mangler i Windows XP 
    ·Sådan fjernes IE6 fra Windows XP & SP2 
    ·Sådan Bliv Computer Literate 
    ·Hvordan kan man øge Internal Volume 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com