| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hvordan opretter jeg en Multi -Boot System på en Kingston DataTraveler
    Et multi-boot system består af to eller flere operativsystemer installeret på samme drev eller computer. Normalt er et multi -boot -system installeret direkte på en computers harddisk , for eksempel, har installeret en computer med Windows 7 og Ubuntu Linux på harddisken . Hvert operativsystem har sin egen partition på drevet , med kun et operativsystem i kontrol af drevet ad gangen. Da Kingston DataTraveler er en bærbar USB- drev, kan du kun installere versioner af Linux på den. Windows XP, Vista og 7 understøtter ikke installation til eksterne drev . Instruktioner
    1

    Sæt DataTraveler i computeren , skal du indsætte en Linux installation disk og genstart systemet . Linux anvendte version skal bruge GRUB bootloader at støtte installation til et eksternt drev. Kompatible Linux-systemer såsom Red Hat, Fedora, Ubuntu og CentOS . Før du forsøger andre versioner konsultere dokumentation .
    2

    Tryk på " Enter" for at starte fra installationsdisken.
    3

    Start installationen . Følg anvisningerne på skærmen for at vælge dit sprog , tastaturlayout og en stationær eller arbejdsstation pakke.
    4

    Installer til USB-drevet . På " Partition "-skærmen i installationsprogrammet , skal du klikke på DataTraveler at markere det som installationsdisken.
    5.

    Klik på drop -down listen i " Mount " menuen at vælge " /boot " partition , skal du indtaste en størrelse på 150 MB og bruge" ext2 " formatering mulighed. Denne partition vil blive delt af alle operativsystemer. Klik på "Opret " for at oprette en partition. For multi- boot systemer med mere end tre operativsystemer , skal du indtaste en størrelse på 200 MB til " /boot " partition før du fortsætter.
    6

    Klik på " Mount " menuen drop- down listen og vælge "/" som monteringspunkt . Indtast en mindstestørrelse på 2 GB , mens mindst 2 GB for hver ekstra operativsystem. Klik på "Næste " for at fortsætte . Må ikke oprette en " swap " partition. Systemet kan fungere uden det, og en swap partition vil forkorte levetiden for DataTraveler drevet.
    7.

    Klik på " GRUB " option på bootloader skærmen. Følg derefter vejledningen på skærmen for at afslutte installationen og genstarte systemet.
    8

    Sæt det andet Linux installationsdisken , og genstart computeren .
    9

    Start installationen . Følg anvisningerne på skærmen for at vælge dit sprog , tastaturlayout og en stationær eller arbejdsstation pakke.
    10

    Installer til USB-drevet . På " Partition "-skærmen i installationsprogrammet skal du klikke på DataTraveler at markere det som installationsdisken.
    11

    Klik på " /boot " partition på listen over eksisterende partitioner . Klik på knappen "Rediger" og vælg " /boot " fra " Mount " drop- down menu til at bruge det til andet operativsystem så godt. Fravælg "Format" afkrydsningsfelt, ellers indstillingerne for det første styresystem vil blive slettet .
    12

    Klik på " /" i " Mount " drop- down menuen, og indtast en størrelse for partitionen. Indtast mindst 2 GB, mens 2 GB for yderligere operativsystemer. Klik på "Næste " for at fortsætte uden at oprette en swap partition.
    13

    afslutte installationen af ​​systemet. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen , og genstart computeren .
    14

    Tryk på piletasterne for at vælge operativsystemet til at starte. GRUB boot-menu vil lade dig vælge , hvilket operativsystem du vil starte , tryk "Enter" efter at et valg. Gentag for at installere ekstra -systemer. At starte nogen af de systemer på en computer, der understøtter USB, stik i DataTraveler og genstart computeren . Dette vil ikke påvirke nogen operativsystemer, der allerede er installeret på systemet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter MP3 til WAV på Linux 
    ·Sådan installeres BusyBox , System /Xbin & System /Bin…
    ·Hvordan at slippe af styretegn Når jeg Export fra Syba…
    ·Hvordan man skriver et script til Making Directories 
    ·Sådan check ledige porte i Solaris 
    ·Hvordan til Mount en intern harddisk på et Linux USB 
    ·Mutt Kommandolinjeeksemplerne 
    ·Hvordan jeg ændre opløsningen i TTY Command 
    ·Min laptop vil ikke installere Linux 
    ·Sådan Tilpas Volume Scripts på Ubuntu 
      Anbefalede Artikler
    ·Er der en måde at få ting fra et SanDisk 
    ·Sådan Arranger sange i alfabetisk orden på Windows Me…
    ·Sådan oprettes Stærk Passwords ( Det vil ikke få hac…
    ·Finde Out Power Supply oplysninger Med Linux 
    ·Sådan dual boot XP & Windows 7 
    ·Sådan installeres en 32- bit printerdriver på en 64 -…
    ·Sådan opdaterer ACDSee Pro 2.5 
    ·Sådan installeres Mangler DLL filer 
    ·Sådan fjernes en Safari browser 
    ·Sådan Load Windows XP Operating System 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com