| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Linux-kompatible Laptops
    Selvom mange bærbare computere kommer fra producenten med Microsoft -operativsystemer, der er meget få begrænsninger på, hvad computere kan have Linux installeret. Linux er fås i mange varianter , kendt som fordelinger, der er skræddersyet til specifikke applikationer . Derudover kan Linux skal installeres på en flash-drev for total bærbarhed mellem laptops, desktops og server installationer . Hvor ydeevne og pålidelighed er afgørende , Linux er et sundt alternativ til traditionelle operativsystemer. Større mærker
    Linux er i stand til at konfigurere din laptop , så du kan "bare tænde den og det virker. "

    Dell er en af ​​de bedst kendte computer beslutningstagere i USA og dedikerer en side på deres hjemmeside til Linux Ubuntu som det bruges på deres udvalg af bærbare computere . Linux er bygget på principperne om portabilitet, hvilket betyder at det er designet til at arbejde på enhver computer med et minimum RAM og ydeevne evner , uanset producenten. Acer, HP , Sony og Compaq er kun et udsnit af de mere end halvtreds beslutningstagere opført af Linux på bærbare computere, en hjemmeside dedikeret til at fremme operativsystemet.
    Special Distributions
    Linux kan skræddersys til at passe særlige uddannelsesmæssige eller sproglige krav.

    Linux kan være designet til meget specifikke anvendelser , såsom Edubuntu , en variant af Ubuntu med fokus på pædagogiske redskaber , spil og tilbehør . Linux-distributioner bruges på tildelingstidspunktet og filantropiske projekter såsom One Laptop Per Child , fordi de fokuserer på brugerens behov og for deres kompatibilitet med en bred vifte af laptop arkitektur. Linux er et open source styresystem , hvilket betyder, at tusindvis af mennesker fra hele verden arbejder på dele af systemet for at holde det sikkert . En konsekvens af dette er, at nogle versioner, såsom Ubuntu , og det er varianter , er i stand til at bruge en af ​​snesevis af sprog, lige ud af æsken .

    Platforme og bærbarhed

    Linux er tilgængelig for Apple laptops , herunder Macs .

    Nogle sorter af Linux , såsom Canonical er Ubuntu , findes i neddroslede netbook udgaver , der leverer kun de tjenester, der kræves for den computer, den er installeret på og tilbyder fantastisk strømstyringsegenskaber . Linux-distributioner er også tilgængelige for Mac-computere , der erstatter den traditionelle Mac OS X med en af ​​flere Linux-distributioner , herunder Business- orienterede RedHat Linux .
    Flash Drives og levende cd'er
    Linux er bærbare, så bærbare computere til at boote fra eksterne enheder.

    For den ultimative bærbarhed , kan Linux skal installeres på flash-drev eller hukommelseskort og bruges til at starte en computer , der understøtter opstart fra eksterne enheder. Ubuntu kan hentes i en Bootable CD kaldes en Live CD , der enten kan køres direkte fra cd'en eller bruges til at installere operativsystemet på enhver computer. På grund af den robusthed indbygget i Linux, er disse CD'er i stand til bogstaveligt kører en bærbar computer og de perifere enheder " out-of -the- box " uden tidskrævende og forvirrende konfigurationsfiler og endeløse søgninger til aktuelle drivere .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Jolicloud på en MacBook 
    ·Sådan konstateres AIX release Niveauer 
    ·Sådan Genstart Plesk Files 
    ·Sådan Beregn kvotient i et Linux Script 
    ·Sådan Tether bruger Linux 
    ·Sådan Konverter en ISO til AVI i Linux 
    ·Sådan Fix en Browser Redirect på Linux 
    ·Sådan opgraderer Novell Suse 32 Bit til 64 Bit 
    ·PC , Linux og Yahoo Mail -indstillinger til Android 
    ·Sådan Defrag en Linux Drive 
      Anbefalede Artikler
    ·Compaq Key Start Windows Recovery 
    ·Sådan reparere en CRC data check på en DVD 
    ·Sådan Tænd DNS Client Service 
    ·Sådan foretages fejlfinding høje CPU-forbrug 
    ·Sådan Edit Colors of Link Messages på Adventure Rider…
    ·Sådan ændres Startup programmer i Windows Vista Home 
    ·Sådan aktiveres en Cat 5 -kabel 
    ·Hvordan man skriver Brøker på et Word-dokument 
    ·Hvad Er CentOS Operating System af Linux 
    ·Hvordan får du albumbilleder for en WD HDTV 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com