| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Fedora Live CD Boot Options
    Fedora version af styresystemet Linux giver dig mulighed for at downloade en " Live CD ", der indeholder en fuldt fungerende version af operativsystemet, som brugerne kan køre fra cd'en. Som standard er der et program på skrivebordet på denne pre-made operativsystem, vil begynde at installere Fedora på computerens harddisk. Du kan også starte direkte til installationen programmet ved at trykke på en tast , mens filer indføring fra Live CD . Du skulle se en " Tryk på en tast "-meddelelse i denne proces. Det første skærmbillede i installationsprogrammet kaldes Boot Menu . Den opregner fire muligheder, du kan vælge imellem, afhængigt af hvad du vil gøre. Installere eller opgradere en System

    første børsnoterede mulighed er "Installer et nyt system eller opgradere et eksisterende system . " Denne mulighed vil blive markeret som standard. Hvis du forlader startmenuen kørende og ikke indtaster nogen andre kommandoer , vil denne kommando køres , når timeren nederst på skærmen løber ud. Operativsystemet Installationsprogrammet vil så automatisk begynde.
    Installér System med Grundlæggende Video

    "Install System med Basic Video Driver " er den anden valgmulighed i startmenuen . Denne installation skal vælges drivere til dit grafikkort ikke kunne installeres i løbet af en tidligere forsøg . Din skærm bliver forvrænget eller gå sort under en installation , hvis skærmdrivere ikke kan findes. Hvis dette sker , skal du genstarte computeren og bruge denne mulighed.
    Rescue installeret system
    " Rescue installeret system " valgmulighed kan hjælpe dig med at reparere en ødelagt installation.

    Den tredje mulighed er " Rescue installeret system . " Denne indstilling bruges til at gendanne en tidligere Fedora installation, der ikke længere opstart korrekt . Valg af denne mulighed vil bringe en række af systemets opsving værktøj , der vil hjælpe dig med at diagnosticere og reparere Fedora installation. Den " Rescue Mode" værktøj giver dig mulighed for at starte op en tidligere Fedora installation, der ikke længere opstart korrekt , så du kan foretage ændringer i dit system som normalt. Du kan starte til "Single User Mode ", som indlæse eksisterende installation på et reduceret niveau af systemets funktion, der ikke vil indlæse netværksdrivere . Du kan også starte til " Emergency Mode", en meget grundlæggende , tekst - konsol betjent version af operativsystemet , der bruger et minimum af filer til at fungere. Denne funktion giver dig mulighed for at foretage en række ændringer i dit system , der ikke kan foretages i højere funktionalitet tilstande.
    Boot fra Local Drive

    "Boot fra Local Drive « er den sidste af de fire muligheder på Fedora startmenuen . Denne knap vil lukke installationsprogrammet og fortæl din computer til at starte op fra standard operativsystem på din harddisk. Ingen filer på din computer vil blive tilføjet , fjernet eller ændret .
    Rediger Installationmuligheder

    under vinduet notering disse fire installationsmuligheder er en linje , der siger " Tryk på [ ,"Tab] til Edit Options ". Kun avancerede brugere bør benytte denne mulighed, da du uforvarende kan ændre installationsprogrammet på en sådan måde, at det ikke vil installere et operativsystem , der fungerer på computeren.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Undelete slettede filer i Linux 
    ·Sådan kontrolleres den ledige hukommelse i Linux 
    ·Sådan Lær Linux Online 
    ·Sådan ændres My Centos 5 Root Password 
    ·Sådan Erstat Apache Med Lighttpd 
    ·Sådan Hent et Lost RedHat Root Password 
    ·Sådan installeres Novell Suse Linux 64 bit 
    ·Sådan Set Up Comcast Internet på Linux 
    ·Sådan konfigureres Linux Sendmail 
    ·Sådan Set Up Mandriva Linux & XP til en Dual Boot 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en Dell 926 , der ikke udskrives fra Vista p…
    ·System 32 Korrupte Folder Problemer 
    ·Hvad er Microsoft Office Windows 
    ·Sådan ændres ikonerne til min scanner & kamera 
    ·Hvordan kan man se Hvis ActiveMQ bruger Async 
    ·Sådan ændres en Laptop Screen Fra længdegrad til Lat…
    ·Jeg kan ikke forbinde til internettet efter installatio…
    ·LightScribe -teknologi til Ubuntu 
    ·Sådan ændres en computer Workgroup navn i Windows ME 
    ·Sådan Omdøbe en Power Mac G4 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com