| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hvad er Red Hat
    ? Red Hat, en producent og distributør af enterprise-level Linux-programmer og programmering platforme , fungerer som en fortaler for en teknologisk filosofi kendt som " open source ". Ifølge Open Source Initiative støtter open source-bevægelsen åben adgang til en software kildekode , royalty-fri software distribution , ubegrænset modifikation af softwaren , og licensering , der ikke kræver køb af et bestemt produkt eller en blok anden software eller teknologier. Formål

    Red Hat har til formål at støtte og fremme open source-bevægelsen blandt software udviklere og brugere . Selskabet oplyser på sin hjemmeside, at open source software gør det muligt edb-applikationer til at modnes hurtigere ved at lade enhver programmør, der finder et problem i koden til at ordne det , og at gøre software kode til rådighed for alle frigør computerbrugere fra monopoliseret teknologi. Selskabet karakteriserer sig selv som en kanal mellem open source software -udviklere og erhvervslivet , der køber og bruger udviklernes kreationer.
    Produkter

    Red Hat har flere forskellige open source software produkter til enterprise-level kunder , nogle af dem udtrykkeligt designet til at fungere i stedet for proprietær software såsom Windows-operativsystemet . Red Hat Enterprise Linux , for eksempel, omfatter server eller desktop sorter af styresystemet Linux for virksomheder, der søger en open source alternativ til Microsofts driftsmiljøer . Selskabets JBoss Enterprise platforme giver softwareudviklere med ressourcer til at skabe open source Java-programmer , data -tjenester og Internet portal -systemer.
    Services

    Ud over at sælge Red Hat Enterprise og JBoss -produkter , Red Hat tilbyder konsulentydelser til at hjælpe virksomhederne migrere fra andre software-systemer til deres platforme så enkelt og effektivt som muligt. Kunderne kan deltage i Red Hat uddannelse på nogen af ​​45 klasseværelser landsdækkende gennem virtuel undervisning via internettet eller ved at planlægge onsite kurser. Et af Red Hat selskaber , Amentra også tilbyder mentorprogrammer til at hjælpe medarbejdere får fortrolig med Red Hat -teknologi og sikre, at de modtager alle de færdigheder, de behøver for at bruge det effektivt . Omkostningsbevidste virksomheder, der har brug for at arbejde tæt sammen med deres partnere og kunder bruger Red Hats Cloud Access , et abonnement service tilbyder web-baseret eller "sky" computing.
    Clientele
    < p> Red Hat har set sine produkter og tjenester, der er vedtaget for brug i flere brancher, herunder uddannelse, sundhedspleje , underholdningsindustrien, olie-og gasindustrien , telekommunikation og andre. Finansielle institutioner finder fleksibilitet og sikkerhed for Red Hat systemer værdifulde i deres flygtige linje i arbejde , mens animation studios bruger Red Hat produkter til at skabe nye og bedre cutting- edge special effects programmer.
    Origins < br >

    Selvom Red Hat markerer sin egen dato for lanceringen i 1995 , open source-bevægelsen selv hævder sine rødder i Internet forfader , ARPANET , som pioner protokoller , der tillod brugere i forskellige steder for at dele data. I 1993 Bob Young, som ejede et firma, der distribuerede Linux og UNIX kataloger , købte en Linux-distribution selskab kaldet Red Hat Linux fra skaberen Marc Ewing og lancerede det nye selskab , som Red Hat Software i 1996.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·SCP Stalling i Fedora 
    ·Sådan konfigureres VNC for Gnome Desktop på Debian 
    ·Sådan geninstalleres CUPS 
    ·Sådan ændres navnet på en computer i Linux 
    ·Sådan Gå til Denne computer i Linux 
    ·Partition software til Linux 
    ·Hvordan kan jeg se processorhastigheden i Debian 
    ·Sådan Setup Linux Firewall 
    ·Sådan Slut Solaris til ReadyNAS 
    ·Sådan konfigureres KnowledgeTree på CentOS 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at skjule et vindue i en proceslinjen 
    ·Sådan Send HTML sider i e-mail med Mac Mail 
    ·Sådan kopieres Browseui.dll 
    ·Sådan Find My Win XP CD Product Key 
    ·Sådan åbner Bin filer på Linux 
    ·Kom Java installeres i Windows XP SP2 
    ·Sådan oprettes familiefejde spillyde 
    ·Sådan installeres Windows fra en ekstern USB CD-drev 
    ·Sådan fjernes DriverScanner Fra Logbog 
    ·Sådan får MS Security Hotfixes 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com