| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan Set Up Freespire på XP som en dual boot
    Freespire er en form for Linux- distribution baseret på Ubuntu. Det har mange funktioner , såsom en LiveCD som giver brugeren mulighed for at starte computeren op med Freespire cd og har hele Freespire operativsystemet til prøve uden nogensinde at installere det. Ligesom Ubuntu har det evnen til at installere sig selv til at skabe en dual boot computer --- en computer, hvor to separate operativsystemer befinder sig på samme harddisk gør det muligt for brugeren at vælge ved opstart , hvilket system de ønsker at bruge. Ting du skal
    GParted LiveCD
    Freespire 2.0.8 installations CD
    Vis Flere Instruktioner
    ompartitionere harddisk Når ingen tomme partitioner Exist
    1

    Sæt GParted LiveCD ind CDROM , og genstart computeren . Du vil blive bedt med en menu , hvor standardindstillingen er " GParted Live. " Tryk på " Enter" tasten for at fortsætte.
    2

    Vælg default " Rør ikke keymap " option på "Configure Console -Data " skærm. Tryk på " Enter "-tasten.
    3

    Tryk på " Enter " for at acceptere standardindstillingerne for " Sprogindstillinger " og " Hvilken tilstand foretrækker du ? " Den begrænsede GParted systemet vil starte.
    4

    Klik på Windows XP-partition for at vælge det. Det er typisk enten en FAT32 eller NTFS-filsystemet , som begge vil blive tydeligt mærket i vinduet. Klik på " Resize /Move " knappen. Et nyt vindue vises , der kun vil vise XP-partition , og de ​​tilgængelige indstillinger. Baren , der repræsenterer XP-partition bør bestå af to farver : gul og hvid. Gul repræsenterer brugt plads , mens hvid repræsenterer ledig plads. Ved hver ende af skillevæggen bar , er der en sort trekant . Klik og træk den højre trekant mod venstre reducere mængden af ​​hvidt på højre side. Jo mere du trækker mod venstre , jo mindre plads efterlades til Windows XP til at bruge , og jo mere plads vil blive stillet til rådighed for Freespire at bruge. Klik på " Resize /Move "-knappen i dette vindue for at acceptere ændringerne .
    5.

    Klik på " Apply " knappen. Vær sikker på at du ønsker at fortsætte , før du klikker på "Apply" på advarslen skærmen. Processen vil starte og kan tage flere minutter , afhængigt af størrelsen af skillevæggen bliver skaleret. Klik på "Luk" når du er færdig .
    6

    Vælg den nye , tildelte plads ved at klikke på det. Den vil blive mærket " ufordelt ". Klik på knappen "Ny" . Et nyt vindue vil poppe op , så du kan konfigurere partition. Skift File System fra " ext2 " til " uformateret " . Klik på "Tilføj " for at acceptere ændringerne. Klik på " Apply" for at begå de ændringer , og igen for at bekræfte. Klik på "Luk" når du er færdig .
    7

    Dobbeltklik på den store røde knap øverst til venstre på skærmen. Et nyt vindue vil poppe op. Vælg muligheden for at genstarte , og klik "OK". GParted en pause, før de når det punkt genstart. Det vil bede dig om at fjerne GParted LiveCD . Fjern disken , og tryk på "Enter "-tasten.
    8

    genstart i Windows. Windows automatisk skal registrere ændringen og køre sit Checkdisk program. Når du er færdig , vil det genstarte computeren , igen. Igen , lad den starte op i Windows XP. Når du er færdig , skal du indsætte Freespire LiveCD , og genstart computeren .
    Installer Freespire som del af en Dual- boot Computer
    9

    Vælg " Install Freespire " fra menuen , eller tillade 30 sekunder nedtælling til automatisk at vælge den. Når velkomstskærmbilledet vises , klik på " Næste". Accepter standard for tastaturlayout og klik på "Næste".
    10

    Klik på "Advanced Install " på " Installation Method" skærm. Denne mulighed vil tillade dig at vælge den nye partition på , som du vil installere Freespire . Hvis du skulle vælge " Take over en hel harddisk " , ville installatøren slette hele harddisken efterlader dig med Freespire som det eneste operativsystem . Klik på "Næste " for at fortsætte .
    11

    Vælg " Ukendt" partition i Disk Information kassen. Det er den partition vi gjort med GParted . Selv misligholdt , sikrer, at " Skriv MBR " check- boks har en check -mark i det. Klik på "Næste " for at fortsætte .
    12

    Indtast et navn til computeren i " Navn til denne computer " feltet. Indtast dit navn i feltet " Dit fulde navn " feltet. Indtast den ønskede brugernavn i feltet " Dit brugernavn " feltet. Dette felt udfyldes automatisk ved hjælp af oplysninger, du har angivet for din fulde navn. Du kan ændre det, eller acceptere, hvad det skabte . Indtast en administratoradgangskode to gange, anden gang er at bekræfte.
    13

    Bekræft indstillingerne , der er anført på skærmen. Hvis du har brug for at foretage ændringer , skal du bruge "Tilbage" -knappen. Ellers skal du klikke på "Finish" for at fortsætte. Klik på " Ja, jeg er sikker på " på vagt vindue, der popper op . Installationen kan tage ti til femten minutter at gennemføre. Hvornår er det færdigt , klik på " OK" for at genstarte computeren. Installationsprogrammet vil pause og kræver, at du fjerner Freespire LiveCD . Tryk på " Enter" når du er færdig .
    14

    Lad computeren til at starte i det nye Freespire operativsystem. Du vil blive bedt om at acceptere lyd og andre indstillinger, før det bliver til den nye desktop . Standarder er alle acceptable. Når Freespire er færdig starter op, skal du genstarte computeren .
    15

    Bestem , om den nye start menu viser ikke kun Freespire men Windows som muligheder for at vælge og starte op i . Hvis Windows ikke er en mulighed , skal du vælge " redetektion . " Systemet vil så starte tilbage i Freespire . Igen, lade computeren helt starte , før du genstarter den. Du skulle nu kunne se "Microsoft" som en mulighed. Hvis det ønskes , pil ned for at vælge det og trykke på "Enter " for at starte op i Microsoft Windows XP.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Prøv Linux uden at installere noget 
    ·Sådan kører Windows-programmer på Linux 
    ·Sådan bruges Knoppix til at montere en Windows-partiti…
    ·Sådan foretages fejlfinding Novell Buffere 
    ·Sådan Tillad FTP ved Iptables 
    ·Sådan installeres Microsoft Project i Linux med vin 20…
    ·Sådan installeres FreeBSD på en bærbar 
    ·Sådan installeres DigitalPersona SDK på OpenSUSE 
    ·Sådan installeres Grub fra en Fedora Recovery CD 
    ·Sådan ændres startrækkefølgen af processer i Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til at dekorere Udvendig Skodder 
    ·Sådan Block Folk fra at se My Mousehunt profil 
    ·Sådan gendannes Windows Installer Service 
    ·Sådan bruger useradd at oprette nye brugerkonti 
    ·Sådan installeres OpenOffice til Linux 
    ·Sådan vært PHP 
    ·Sådan ændres Macbook Boot Order 
    ·Sådan Tilslut en Clamshell til en Windows 7 bærbar 
    ·Autoplay Options i XP 
    ·Sådan Fremskynde højreklikke 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com