| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan installeres Linux på en Windows XP computer
    Verden af ​​computere er under forandring . Virus, spyware og hyppige nedbrud er opmuntrende nogle at udforske nye styresystemer såsom Linux. Linux kommer i mange distributioner , men i 2010 er de- facto valg Ubuntu Linux. Med lidt forberedelse, kan du installere Ubuntu ved siden af ​​din Windows XP-installation og udforske Linux for dig selv. Ting du skal
    Windows XP-computer
    Ubuntu Linux-installation disk
    Vis Flere Instruktioner
    1

    rense filer på Windows XP for at sikre, at der er flere gigabyte ledig plads på harddisken til at bruge til Ubuntu Linux.
    2

    sikkerhedskopiere alle dine filer på Windows XP. Som det gamle ordsprog siger , er det altid bedre at forebygge end at helbrede .
    3

    Kør Disk Defragmenter på din Windows XP computer, indtil de fleste af dine filer er mod fronten af ​​din harddisk .
    4

    Indsæt din Ubuntu Linux -cd i det optiske drev. Kontroller, at computeren er indstillet til at starte fra det optiske drev.
    5.

    I Windows XP , skal du gå til Start , Luk computeren, Genstart. Computeren vil genstarte.
    6

    Ubuntu Linux vil præsentere dig med en menu. Vælg muligheden for at starte på Start Ubuntu. Det kan tage flere minutter at indlæse drivere , men det vil i sidste ende give dig med skrivebordet .
    7

    Spil med software til rådighed på disken for at gøre din beslutning om at installere Ubuntu Linux. Nær øverst til venstre på skærmen er en mappe kaldet eksempler. Inden det, vil du finde forskellige filer lige fra video til regneark til at hjælpe dig med at teste Ubuntu Linux.
    8

    Klik på ikonet Installer under Eksempler mappen for at starte Ubiquity installatør. Den første skærm vil minde dig om at have en backup af dine data. Klik på " Forward " for at fortsætte til det sprog -skærmen.
    9

    Vælg sprog præference , og klikke på "Fortsæt ". Du vil blive ført til et sted skærm. At vælge din placering , kan du klikke på kortet eller bruge en drop- down skærmen for at vælge en by. Gør dit valg og klik på " Forward " for at fortsætte til skærmtastaturet .
    10

    Vælg tastaturet typen foreneligt med det tastatur, du bruger. Test tastaturet valg ved at skrive i boksen , og klik på " Forward ", når du er færdig.
    11

    Skriv dit fulde navn i feltet mærket "Hvad er dit navn? " Vælg et brugernavn til at logge på systemet og vælge en adgangskode . Vælg et navn til computeren. Klik på " Forward " for at indtaste partitioneringsprogrammet .
    12

    Klik på den første mulighed for automatisk at ændre størrelsen på disk og klikke på Videresend. En advarsel vises, spørger, om du er klar til at installere, og vil vise de valg du har foretaget. Kontroller, at de valg er korrekte , kan du læse alle advarsler og klikke på Installer for at fortsætte . En statuslinje vil informere dig om fremskridtene som din harddisk er partitioneret og Linux er installeret. Du kan fortsætte med at udforske den live-cd , mens Ubuntu Linux installerer.
    13

    Klik " Genstart computeren " for at skubbe disken ud og afslutte installationen , når meddelelsen vises . Fjern disken , når den bliver skubbet ud , og tryk Retur for at genstarte systemet.
    14

    Press på det første valg , når den nye Grub bootloader synes at starte din nye Ubuntu Linux installation. For at starte Windows XP , i stedet bruge piletasterne til at rulle til den Windows XP , og klik .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Repo CentOS 
    ·Sådan installeres en Java SDK Into Fedora 8 
    ·Sådan deaktiveres TTY 
    ·Ubuntu fryser på Mine ThinkPad 
    ·Hvordan finder jeg Tekstfiler i Solaris 
    ·Sådan Start en bærbar i Dual View Linux 
    ·Hvordan at sende en SMS fil til en printer på Linux 
    ·Sådan Boot en Floppy Image med Grub Bootloader 
    ·Fordele ved Linux NOS 
    ·Sådan konfigureres FTP for Wake on LAN 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Gør din Dock Rainbow 
    ·Sådan gør Chat Box på Facebook Go Helt White 
    ·Sådan Se Master Boot Record 
    ·Sådan Check Hvis en Windows Vista opdatering fra Micro…
    ·Sådan Vis skjulte filtypenavne i Windows 
    ·Hvordan at slippe af BargainMatch.com 
    ·Sådan ændres Print i Mac OS X 
    ·Sådan opdaterer ASPI 
    ·Sådan ændres et bundkort navn i System Properties 
    ·Sådan installeres Windows XP i stedet for Windows Vist…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com