| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hvad er Mandrake
    ? Mandrake er en Linux-distribution , der skiftede navn til Mandriva i 2005. Virksomheden tilbyder både personlig stationære og enterprise server versioner af styresystemet. De fleste af de produkter , der tilbydes af Mandriva er til rådighed for en pris , men den grundlæggende desktop-versionen er tilgængelig for download og bruge gratis. Serveren version er også tilgængelig til at downloade og teste gratis. Linux

    Linux er et open -source Unix -lignende operativsystem. Ligesom Unix, er Linux en multi-user , multitasking operativsystem. Det betyder, at mange mennesker kan udføre flere opgaver samtidigt på én maskine .

    Fordi Linux er open source , der er mange forskellige versioner , eller udlodninger , af operativsystemet. Hver distributionen har et sæt af funktioner eller standardprogrammer , der gør det anderledes end alle andre . Open source betyder også , at hver distributionen kan vælge at distribuere softwaren gratis eller afgift for det.
    Historie Mandriva

    Den oprindelige version af Mandrake blev skabt af Gael Duval og udgivet i 1998 under firmanavnet MandrakeSoft . Det var designet til at være et alternativ eller erstatning for Windows-operativsystemet. I 2001 svarede Mandrake Expert og Mandrake Club --- samfund, hvor Mandrake brugerne kunne interagere og har spørgsmål --- blev skabt. I 2003 blev Mandrake Move indført. Dette var den første USB baseret Linux desktop .

    I 2005 MandrakeSoft fusioneret med Conectiva , en brasiliansk Linux leverandør, og navnet blev ændret til Mandriva . Også i 2005 erhvervede Mandriva Lycoris , en nordamerikansk Linux distributør . Selskabet erhvervede Linbox Rescue Server .
    Mandriva Funktioner

    Mandriva er en RPM - baserede Linux- distribution. Det betyder at det bruger RPM-pakke management system til softwareinstallation og ledelse. Pakken manager for Mandriva hedder urpmi , og har en grafisk frontend kaldet Rpmdrake .

    Mandriva Control Center indeholder drakxtool sæt, som bruges til at konfigurere systemindstillinger. Mandriva bruger Galaxy II tema for applikationer og desktop miljøer. Mandriva kommer med KDE, GNOME og Xfce og TWM desktop -miljøer.
    Fotos Personlige versioner

    Linux One er Mandrivas frit tilgængelige mulighed. Det er muligt at downloade og brænde OS på en enkelt cd-rom . Det omfatter muligheden for at køre OS helt fra en cd, som giver brugerne mulighed for at prøve distributionen uden faktisk at installere det.

    Powerpack er en Mandriva desktop applikation, der er tilgængelig til at købe. Denne version indeholder programmer, der ikke er tilgængelige på den gratis version . Købsprisen også giver brugeren til online support til installation og konfiguration.

    Mandriva Flash er en komplet Linux-distribution på et flashdrev. Operativsystemet kan køres helt fra flashdrevet , herunder lagring af dokumenter . Brugere kan også installere operativsystemet på en computer fra flashdrevet .

    Mandriva tilbyder også en online backup løsning kaldet Click'n Backup . Den backup-løsning er fuldt integreret i desktop-miljø . Brugere kan få adgang til deres backups fra deres computere eller via internettet via en dedikeret interface.
    Enterprise Solutions

    Mandriva tilbyder en Linux-server version, der er gratis at hente og evaluere . De tilbyder også en biblioteksserver til styring medarbejdere, kunder og partnere samt netværksressourcer. The Pulse 2 Produktet giver støtte til software og hardware opgørelse, applikationer og opdaterer implementering og giver help desk -funktionalitet.

    Linbox Rescue Server er en komplet backup og recovery løsning for virksomheder . Den kan bruges på både Windows og Linux operativsystemer. Det omfatter en web -konsol og komplet software og hardware opgørelse .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Linux på PS3 
    ·Sådan opgraderer Novell Suse 32 Bit til 64 Bit 
    ·Hvordan til at flytte en Python installation 
    ·NTFS Data Recovery i Linux 
    ·Sådan installeres Xubuntu Uden en Boot CD 
    ·Sådan installeres Pulse OpenSUSE 
    ·Sådan installeres markørtemaer i Lucid Lynx 
    ·Sådan deaktiveres TouchPad i Linux 
    ·Sådan installeres ATI Drivers i Linux 
    ·Fedora FTP-server Tutorial 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes et Emergency Diskette for en Compaq Pre…
    ·Hvad er Microsoft Windows XP Media Center 
    ·Sådan Fix Error 5 
    ·Sådan installeres Microsoft XP Service Pack 2 
    ·Sådan sortere Fejlkode 128 
    ·Sådan formateres en Vista Hard Disk 
    ·Sådan Beregn en United Inch 
    ·Sådan finder du den Manufacturing år af en Compaq 671…
    ·Hvordan laver PowerDVD Standard Player 
    ·Sådan Konverter OCX 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com