| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan installeres Redhat Enterprise Linux 5
    Red Hat Linux er en af ​​de mere anerkendte distributioner af Linux, med Red Hat Enterprise Linux 5 er den mest almindelige version af operativsystem installeret , da det blev udgivet i 2007. Selvom nogle mennesker viger tilbage fra Linux-operativsystemer , fordi de opfattes som værende for komplekse, Red Hat Enterprise Linux 5 er relativt let at installere og bruge. Den Linux-distribution er udstyret med en grafisk brugerflade, der forbedrer sin brugervenlighed betydeligt i tidlige former for Red Hat , og meget af installationen er automatiseret , eller kan opnås ved at vælge tilgængelige standarder. Instruktioner
    1

    Besøg Red Hat Linux hardware kompatibilitet hjemmeside og tjekke for at sikre computerens hardwarekonfiguration er i stand til at køre Red Hat. De fleste computer hardware udviklet efter 2005 bør være forenelige .
    2

    Placer Red Hat Enterprise 5 installation disk i computerens cd-eller dvd-drev. Genstart computeren og lade det starte fra installationsdisken . Den " boot: " prompt skal vises , tryk på "Enter" -tasten for at starte installationsprogrammet
    3

    Vælg " EFI Shell " option på " Boot Options " menuen. . Når " Shell > " vises , skal du skrive " FS1 : " og tryk " Enter" for at skifte til FS1 filsystemet
    4

    Type " ELILO linux " ved prompten , og installationen af operativsystemet . systemet vil begynde . Vent til "Velkommen til Red Hat Enterprise Linux " side skal vises , når den grafiske - brugerflade er blevet indlæst. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte med installationen.
    5.

    Vælg det sprog, du vil installere. Klik på "Næste " for at fortsætte . Vælg det tastaturlayout, du bruger. Klik på "Næste " igen.
    6

    Indtast din installation nummer, hvis du har en til at bestemme programmet, og har pakkevalg installationen vil omfatte . Du kan vælge at springe dette trin , i hvilket tilfælde du vil blive givet en grundlæggende pakkevalg sæt . Klik på " OK" efter valg , og klik derefter på "Næste".
    7

    Vælg den partition på harddisken , du vil bruge. Hvis du ikke i øjeblikket har en partition sat op til brug af operativsystemet , kan du oprette en ny partition. Når partitionen er valgt eller skabt , klik på " Næste".
    8

    anmeldelse din partition valg i " Disk Druid " partition software. Medmindre du har en særlig grund til at vælge en anden indstilling , anbefales det du lade indstillingerne på deres standard at formatere partitioner ved hjælp af " ext3 " filsystem. Klik på "Næste".
    9

    Vælg din boot loader option når dine partitioner er blevet oprettet og korrekt formateret . Igen, medmindre du har en særlig grund til at vælge ikke at installere en boot-loader , bør du vælge standardindstillingen for at installere " GRUB " boot loader . Klik på "Næste".
    10

    Vælg placering for installatøren at placere master boot record. Det anbefales, at du lader det på standardplaceringen , medmindre du planlægger at bruge en boot-loader andet end GRUB . Klik på "Næste".
    11

    Vælg netværksenhed til din computer og klikke på " Rediger" , hvis du ønsker at konfigurere den. Standardindstillingerne automatisk skal konfigurere netværket enhed, så hvis du ikke ønsker at konfigurere den , skal du klikke på knappen "Næste" .
    12

    Klik på den relevante region på kortet af " Time Zone Selection " skærmen eller vælge den nærmeste by i din tidszone fra drop -down menu. Placeringen af ​​din tidszone vil blive vurderet på baggrund af din tidligere valg af sprog. Klik på "Næste".
    13

    Opret en " root" password og indtaste den i boksen Adgangskode , når du bliver bedt om . Dette er kodeordet til root-kontoen , som anvendes til systemadministration. Bekræft root-adgangskode, og klik derefter på "Næste".
    14

    Vælg de pakker , du ønsker at undersøge , og klik derefter på knappen "Næste" . Du får mulighed for at vælge de præcise programmer og komponenter , du ønsker installeret. Klik på "Næste".
    15

    Vent de pakker og endelige operativsystem , som skal installeres . Når installationen er færdig , skal du fjerne installationen disken og lade computeren til at genstarte. Vælg standardindstillingen boot option ( medmindre du bruger en anden boot loader ), og lad Red Hat Enterprise Linux 5 for at starte for første gang .
    16

    Følg "Setup Agent ", der vises første gang , ind i bedt oplysninger til at oprette din Red Hat Enterprise Linux 5 -operativsystem til dine specifikationer og registrere dit produkt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan spiller iTunes sange og videoklip i Linux 
    ·Sådan installeres Gdebi Package 
    ·Hvordan man kan montere en DVD i Fedora 
    ·Sådan bruges Grundlæggende UNIX-kommandoer for cURL 
    ·Grundlæggende Linux kommandoer 
    ·Sådan installeres VNC på Linux 
    ·Sådan Konverter MKV til MPEG i Linux 
    ·Sådan kopieres en IDE -drev til en SATA-drev på Linux…
    ·Sådan installeres CIFS Med Nexenta 
    ·Sådan ændres standardindstillinger Førere af Linux A…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en systemgendannelse cd til XP 
    ·Sådan Tænd Copy & Paste Indslag i Microsoft Word 
    ·Hvordan man laver en Whitelist i squidGuard 
    ·Sådan vises en Windows XP Hjælp Screen 
    ·Hvordan man laver en Boot Disk Fra en IMG fil 
    ·Sådan Gør Windows XP Partition Bootable 
    ·Sådan geninstalleres System 32 Files 
    ·Hvordan at bekræfte, hvilke IDE Er på Python 
    ·Sådan ændres Password Policy Krav 
    ·Sådan gendannes en Blue Screen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com