| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan ændres Gnome Panel
    The Gnome Desktop miljø er et af de mere populære Linux grafiske brugergrænseflader med 45 procent af brugerne adspurgte i 2007, angiver, at de bruger Gnome . To Gnome paneler er typisk installeret som standard , en ved toppen af ​​skærmen og en forneden . Den øverste panel normalt indeholder tre pull down menuer , applikationer , Steder og System . Gnome paneler er fuldt tilpasselig og kan ændres så de passer bare om nogens smag. Instruktioner
    1

    Place musemarkøren på en tom plads i Gnome panel, du vil ændre, og højreklik nu vælge " Egenskaber". Dette bringer op Panel vinduet Egenskaber , som har to faner , General og baggrund . Hvis du foretrækker , højreklik og vælg "Ny " for at oprette et nyt panel , der kan tilpasses , som du ønsker .
    2

    Valg af indstillinger på fanen Generelt kan du indstille , hvor denne særlige panel vil være placeret ( top, bund, venstre eller højre side) størrelsen (målt i pixels , fra 28 pixels op ) , samt opførsel af panelet. Du kan indstille Udvid feltet for at enten fylde fra venstre mod højre (eller top til bund ) eller indstille et panel til kun at tage en brøkdel af den tildelte skærmareal . Den " Autohide " og " Vis " skjuleknapperne diktere opførsel fra et panel, som gør det muligt at fordybning ud af skærmen , og hvordan du interagerer med at hente den til brug .
    3

    Valg af fanen Baggrund tillader kontrol over baggrund af panelet . Hvis du klikker på Ingen vil vende kontrollen af baggrunden over til den installerede tema ( med Ubuntu dette ville give dig en beige baggrund ), mens den faste knap kan du vælge den farve fra en palet . The Style skyderen tillader dig at kontrollere mængden af ​​gennemsigtighed panelet vil vise . Brug af Baggrund indstilling giver dig mulighed for at indlæse en grafisk som panelet baggrunden.
    4

    Ændre tekstens farve ( dette er en smule mere involveret) ved at åbne en Terminal vinduer og skrive " sudo gedit . Gtkrc -2.0 "( uden anførselstegn) , og tryk på " Enter ". Hvis filen eksisterer, vil du være på udkig for at ændre bg [NORMAL ] og fg [Normal] felter ved at tilføje i en Hex-værdi for den farve, du ønsker at bruge. Et link til en farve til Hex diagrammet er fastsat i Ressourcer section.If filerne findes ikke (og du arbejder med en tom fil) er et link på de ressourcer til en prøve . Gtkrc -2.0 file.Finally , at se de ændringer , du har foretaget ved hjælp af de ovennævnte metoder, skriv denne kommando i Terminal vinduet , " killall gnome- panel " (uden anførselstegn) , og tryk på "Enter".
    5

    Tilføjelse applets til Gnome -panelet er så let som at højreklikke på et tomt område , vælge " Tilføj til panel ", klik på en applet , du ønsker at installere, og derefter klikke på " Tilføj". Når du er færdig med at tilføje applets , klik på " Luk ". Højreklikke på en applet og vælge skridt vil give dig mulighed for at flytte applet , hvor det foretrækkes.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter Mov til AVI i Linux 
    ·Sådan installeres en Linksys Wireless G PCI Adapter på…
    ·Sådan Set Up Linux Email 
    ·Sådan opdaterer PHP 5,3 CentOS 
    ·Sådan vises CPU-brug i Linux 
    ·Sådan Kill Processer til Linux Gruppens medlemmer 
    ·Sådan installeres Eee PC Xandros på enhver PC 
    ·Hvordan man laver en Launcher i Linux 
    ·Sådan Rute gennem to NIC på Linux 
    ·Sådan installeres ImageMagick Uden Shells 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Skjul filtypenavne for kendte filtyper i Vista 
    ·Sådan Tildel File Extensions 
    ·Sådan installeres Oracle på Centos 
    ·Sådan Slet virtuel hukommelse 
    ·Sådan fjernes dobbeltposter Windows XP -filer 
    ·Sådan bruges VLC på Ubuntu Server 
    ·Windows 2000 Professional Vs. Windows XP Professional 
    ·Anbefalede Paging Størrelser 
    ·Fjernelse af filer Out of Recycling Bin 
    ·Hvordan man laver en Boot Disk Fra MSDOS til Windows XP…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com