| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Anbefalinger om Scrapbooking på en Mac
    Mac-computere er kendt for , herunder software , der letter kreative talenter . Digital scrapbooking er blot én af disse muligheder for kreativitet. Du kan starte med dine digitale fotos , skal du lægge dem i din software , skal du vælge et layout og scrapbog elementer , og sætte dem sammen til en attraktiv side eller en hel scrapbog. Software Anbefalinger

    Masser af software, der kører på Mac OS vil arbejde for digital scrapbooking. Hvad du bruger er et spørgsmål om smag og hvad der passer inden for dit budget. Nogle brugere foretrækker Adobe Photoshop, som er branchens standard-software til digital foto-og billedredigering. På grund af sin høje pris og stejl indlæringskurve , også Adobe har en anden indstilling, der hedder Photoshop Elements , som er billigere , lettere at lære og mere velegnet til hjemmet scrapbooker . Hvis du har brug for et program , der er endnu billigere, software såsom My Memories Suite , Memory Mixer eller iScrapbook er andre muligheder. Hvis du ønsker en gratis mulighed , GIMP er et godt valg . Eller du kan bruge software indbygget i mange af de foto websites.
    Fotowebsted Anbefalinger

    Websites der sælger fotoudskrifter og fotobøger har ofte online software , der kører i dit browser , så det fungerer i ethvert operativsystem , herunder Mac OS. Disse hjemmesider kan du uploade dine fotos og vælge blandt de layouts, baggrunde forudsat og dekorationer . Du kan gemme dit arbejde som du går, og når du er færdig, kan du placere din ordre til så mange enlige sider, som du ønsker, eller for en fotobog. Produktet vil blive trykt og sendt til dit hjem. Eksempler på sådanne steder er Shutterfly , Mixbook og Smilebox , online foto sektionen Walmart hjemmeside og MiDesign ved Micheal håndværk butik hjemmeside.
    Digital Scrapbooking Websites
    < p> Scrapbooking samfund hjemmesider giver en række nyttige funktioner til digitale scrapbookers . De har fora, hvor brugere kan stille spørgsmål og møde andre scrapbookers , gallerier , hvor brugerne kan uploade deres udfyldte sider for andre at se , og en butik , hvor brugerne kan købe digitale scrapbooking kits. Kits er sæt af digitale billeder koordineres af tema og farve. De omfatter baggrundsdokument, fotorammer , ord kunst, journal tags og dekorative udsmykninger , som du kan bruge til at lave digitale sidelayout ved hjælp af dine digitale fotos og din egen software .
    Tutorial Websites
    < br >

    fleste scrapbookers brug for hjælp på et tidspunkt , enten i at lære softwaren eller i at forstå , hvordan man kan gøre en attraktiv sidelayout. Du vil finde et sæt af tutorials på hjemmesiden for producenten af ​​dit software , eller skabt af en software brugers gruppe . Du kan også finde mere generelle how-to scrapbog tutorials på No Reimer Reason . En anden type ressource, der er nyttigt for digitale scrapbookers er layout skitser eller skabeloner . Disse er beregnet til at give dig en retningslinje om, hvor du skal placere de forskellige elementer i din side for at gøre en attraktiv layout. Du kan finde layout skitser på scrapbøger Etc

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan nulstilles adgangskoden på min Mac G4 Desktop 
    ·Sådan Konverter RM til AVI på OSX 
    ·Sådan Læs RAR filer på en Mac 
    ·Sådan kører en Mac på en Asus bærbar 
    ·Hvordan man bruger en Mac som en WiFi Base 
    ·Krav til Download Tiger 10.4 
    ·Sådan kopieres en Mac harddisk 
    ·Hvordan man laver en Palette på Mac Apple 10 
    ·Hvordan man åbner en docx Med iWork 
    ·Sådan kører Citrix på en Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af cookies på Vista 
    ·Hvordan til at overføre billeder fra filer til en cd 
    ·Hvor hen til Reset Acer Computer RAM Cards 
    ·Sådan geninstalleres SP3 
    ·Sådan justeres Computer Resolution til TV Resolution 
    ·Hvordan skal tjekkes trådløse forbindelser 
    ·Sådan geninstalleres Oleacc.dll 
    ·Sådan Pak SP2 til en mappe 
    ·Sådan ændres en mus Pointer i Linux 
    ·Sådan Transfer Vista til en større harddisk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com