| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    "Der er et problem med konfigurationen af ​​din iPad " for iBooks
    fejlmeddelelsen "Der er et problem med konfigurationen af ​​din iPad" kan komme op på en iPad , efter dens ejer ændrer enhedens operativsystem eller iOS. Meddelelsen kan forekomme, når ejeren forsøger at bruge iBooks til at læse en bog fra en anden kilde end iBookstore , hvis bogen har sikkerhedsbeskyttelse i sit format for at forhindre uautoriseret kopiering. Jailbreak

    " Jaiilbreak " er en hacker betegnelse for et program, der ændrer en enheds operativsystem. Til iPad, hente hackere et jailbreak -program i enheden til at udføre aktiviteter , og bruge funktioner , der er begrænset eller ikke tilgængelig i Apples iOS. En sådan funktion , at et jailbreak tillader , er at læse en e-bog i iBooks fra en anden kilde end iBookstore , hvis bogen er beskyttet af Digital Rights Management . En række forlag og elektroniske boghandlere installere DRM på e-bøger til at beskytte mod uautoriseret kopiering og distribution af ophavsretligt beskyttet materiale . DRM-beskyttelsen , kan dog skabe konflikter når de forsøger at rette åbne og læse e-bøger. Apple sælger både DRM-beskyttede og DRM-fri e-bøger i sit iBookstore , men dens iBooks ansøgningen ikke åbne DRM-beskyttede bøger fra andre kilder.
    DRM Triggers Fejlmeddelelse
    < br >

    Når en bruger af en jailbroken iPad , iPhone eller iPod Touch forsøger at bruge iBooks til at åbne en DRM -beskyttet bog fra en ikke- Apple kilde, kan det udløse fejlmeddelelsen. Dette sker, selvom brugeren er lovligt købt e-bog og så ikke krænker værkets ophavsret . Ted Landau , skriver for The Mac Observer hjemmeside i februar 2011 , sagde fejlen opstår på nyere iOS enheder ved hjælp af iBooks 1.21 eller senere. Tilsyneladende iBooks ' kode opdager , at enheden er jailbroken og nægter at åbne bogen .
    Fastsættelse Fejl

    Apples anbefalede fix er at genoprette iPad med iTunes og geninstallere iBooks . Du kan arbejde rundt om fejl, eller installere et jailbreak som undgår problemet, men Apple advarer om, at enhver jailbreak kommer med sit eget sæt af risici.
    Apple på Jailbreaks

    Apple advarer om, at en uautoriseret ændring af iOS kan være en " væsentlig kilde til ustabilitet ", der kan forstyrre service og skabe andre problemer. Selskabet anser uautoriseret ændring af iOS til iPad, iPhone og iPod touch en krænkelse af sin slutbruger aftale, der kan ugyldiggøre enhver garanti .
    Elektroniske Jailbreaks er Legal

    trods Apples advarsel er jailbreaks lovlige i henhold til US Digital Millennium Copyright Act. Føderale tilsynsmyndigheder i juli 2010 børsnoterede eksplicitte undtagelser omgåelse af bestemmelserne i loven , herunder ændring af iOS at læse ophavsretligt beskyttet materiale , som brugeren var lovligt bemyndiget til at læse . Regulators konkluderede de restriktioner, som Apples iOS var en " forretningsmodel " afgørelse ikke underlagt ophavsretlig beskyttelse .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Leopard Fra DMG på Mac OS X 
    ·Hvordan man udvider en skærm på en Mac 
    ·Sådan får du vist pauseskærm fotos på en Macintosh 
    ·Hvordan man laver en Mac køre hurtigere 
    ·Sådan installeres Mac Tiger Fra Disk Image 
    ·Sådan Konverter OGM til AVI på Mac 
    ·Sådan Clean en Mac iBook Hard Drive 
    ·Sådan Fremhæv tekst i Word til Mac 
    ·Sådan installeres OS X på en Toshiba bærbar 
    ·Sådan skære noget og indsætte den på dit skrivebord…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Dual Boot Order på Vista 
    ·Sådan Set Up en Work Group for trådløs udskrivning 
    ·Sådan tilføjes et program til Msconfig Regedit 
    ·Sådan slettes en stor mappe uden brug af papirkurven 
    ·Sådan finder index.dat filer på Windows Vista 
    ·Sådan Tænd Computer Management i Windows Vista 
    ·Sådan testes en DDR2 
    ·Sådan kører ScanDisc 
    ·Hvordan man kan rette en Printer Spooler service , der …
    ·Sådan slette filer på en Compaq harddisk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com