| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    iPhone Terminal Unix Basics
    Ejere af Apples smartphone , iPhone , som regel navigere enheden ved at trykke på prækonfigurerede ikoner, lancering filer eller programmer . En bruger kan også downloade en terminal emulator , et program, der giver brugeren en kommando - linie prompt med til at interagere med iPhone system. Hvis du ikke er bekendt med Unix-systemer , er du nødt til at lære et par grundlæggende begreber , før du kan bruge en iPhone terminal. Jailbreaking

    Som standard kan en iPhone bruger ikke bruge en terminal simulator på enheden. Apple begrænser hvor meget af sine software-brugere kan få adgang til. Dette giver Apples udviklingsteams at opretholde visse sikkerhedsforanstaltninger og sikre stabiliteten af det underliggende operativsystem. Hvis du ønsker at bruge en terminal emulator på din enhed , bliver du nødt til at omgå Apples restriktive foranstaltninger i en proces kendt som " jailbreaking . " Dette er en overtrædelse af Apples brugeraftale , og mens ikke ulovligt det gør ugyldiggøre enhedens garanti .
    Unix File Structure

    iOS operativsystem der anvendes af iPhone er baseret på den samme underliggende Unix -system som Apples desktop-operativsystem. Mens de fleste computer-brugere er vant til at klikke gennem en række mapper til at navigere , disse mapper er kun en visuel repræsentation af en mappestruktur. Denne struktur begynder med rodmappen , inden for hvilken hver anden mappe er indlejret . Den iPhone mappestruktur ligner en standard Unix-system , bortset fra at alle dens programmer lagres i mappen Programmer , og ingen bruger filen eksisterer . Dette skyldes, at iPhone er designet til en enkelt bruger , ikke de store brugere , at de fleste Unix-systemer rumme .
    Root Password

    del af sikkerheden for enhver Unix-system kommer fra det faktum , at mange følsomme funktioner og filer kan tilgås kun af, hvad der kaldes "root " eller " super" bruger. Dette er ikke en bruger i gængs forstand af at have personlige filer og programmer. Root-kontoen bruges kun til at udføre systemvedligeholdelse. Ejere af iPhones normalt ikke har adgang til root-kontoen , men efter at enheden er jailbroken ejeren kan bruge en iPhone terminal emulator for at få denne adgang. Brugere gøre dette ved at skrive " su " (uden anførselstegn) i terminal emulator , og derefter indtaste et password for deres valg.
    Kommandoer

    Brugere nødt til at vide en række af kommandoer for at bruge en terminal emulator . Blandt de grundlæggende kommandoer er " cd mappe" - hvor " directory " er stien til en bestemt mappe . Dette ændrer den aktuelle mappe til den mappe angivet efter "cd " del af kommandoen. Kommandoen " ls" lister indholdet af terminalens aktuelle mappe . Brugeren kan udføre et bestemt program ved at skifte til det bibliotek, hvor programmet er placeret, og skrive det nøjagtige navn på programmet i terminalen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan erstatte standard desktop med en ny mappe ikon p…
    ·Sådan formateres en MacBook Hard Disk & Geninstaller O…
    ·Sådan Send dine telefonkontakter til din Mac Bluetooth…
    ·Sådan ændres Pointer Størrelse i OS X 
    ·Sådan FaceTime Ring en Email stedet for et tal 
    ·Sådan downloader musik fra en cd til en Mac-computer 
    ·Sådan installeres Mac OS 10 på en pc Notebook 
    ·Sådan åbner MHT dokumenter på en Mac 
    ·Sådan Set Up trådløs Med Leopard 
    ·Sådan gør Close Button på Mac Afslut App 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan udskrives en liste fra Task Manager i Windows XP…
    ·Sådan Reducer Windows Startup Time 
    ·Windows NT Hardwarekrav 
    ·Sådan fjernes Shockwave Updater Fra Task Bar 
    ·Min laptop vil ikke installere Linux 
    ·Sådan opgraderer Windows 2003 til Windows 2008 
    ·Hvordan kan jeg spille Super Mario Brothers 3 på Windo…
    ·Sådan ændres en Admin konto 
    ·Hvordan at slette en enkelt fil fra papirkurven i Snow …
    ·Sådan Rate Udskiftning Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com